• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar canlar bugun taburcu oldum cok şükür rabbime .cok şükür biraz daha iyiyim dun gece biraz narkozun etkisi gaz sancilarim oldu .bugun biraz daha toparladim.herkese coktesekkur ederim.cok şükür bu sıkıntıyı atlattim.haftaya dikislerime bakicak doktor. Bundan sonra hersey daha iyi olacak cok şükür rahmimde cikolata kistimde temizlendi.
çok geçmiş olsun,güzel günler sizi bekliyor🙏🥰

Kızz biz okadar terledik görmek için göremedik😂😂
Nerde gördü?
Bekleme odasında görmüş 🤣 ben kan veriyordum çağırdı gidemedim olsun birimiz gördük içimiz rahatladı valla 🤣 Andrey çok tesadüf olmuş diye güldü 😁😁

Kizlar canlar bugun taburcu oldum cok şükür rabbime .cok şükür biraz daha iyiyim dun gece biraz narkozun etkisi gaz sancilarim oldu .bugun biraz daha toparladim.herkese coktesekkur ederim.cok şükür bu sıkıntıyı atlattim.haftaya dikislerime bakicak doktor. Bundan sonra hersey daha iyi olacak cok şükür rahmimde cikolata kistimde temizlendi.
Geçmiş olsun E Eftalios 🙏🏻🙏🏻 Sağ salim atlatmana çok sevindim. Sürecini sürekli takip ettim burdan ama yazamadım 😞 gerçekten gebeliği bulantısız geçirenler dünyanın en şanslı insanları..

Bundan sonra kendine iyi bakıp iyileş çabucak. Beslenmene dikkat etmeye çalış bu süreçte iyileşmeni hızlandırmak için.
Anne olmaya kaldı 1 adım 🥰🥰🥰

Kızlar iyi akşamlar kievde olanlara bol şans inşallah bebeklerini alıp dönsünler yuvalarına ♥️

Her özelden mesajlaştığımla aynı konuyu konuşuyorum ama bu mevzu benim içimde patlayacak :( bu Euro aldı başını gidiyor koşuyor resmen... Borç harç varken bu miktarı toplamak neredeyse imkansız 🥺 siz nasıl bunun altından kalkıyorsunuz neler yapıyorsunuz bu miktarları toplamak için 🥺 nolur bana akıl verin. Çalışıyoruz ikimizde yetmiyor dışardan ek işler yapmaya çalışıyoruz ama olmuyor 😭 her gece rüyalarıma giriyor... Sıkıntısı günlük yaşantıma yansıdı artık. Hep mutsuz, agresif birine dönüşmeye başladım. İç huzurumu kaybediyorum 😭 hayatımı sadece bu konuya odakladım... eşim de ben de en basiti Çorap ihtiyacımız olsa aman para harcamayalım onun yerine biriktirelim moduna geçer olduk.. nasıl olacak bu nolur fikir verin siz neler yapıyorsunuz 🥺😭

Kızlar iyi akşamlar kievde olanlara bol şans inşallah bebeklerini alıp dönsünler yuvalarına ♥️

Her özelden mesajlaştığımla aynı konuyu konuşuyorum ama bu mevzu benim içimde patlayacak :KK43: bu Euro aldı başını gidiyor koşuyor resmen... Borç harç varken bu miktarı toplamak neredeyse imkansız 🥺 siz nasıl bunun altından kalkıyorsunuz neler yapıyorsunuz bu miktarları toplamak için 🥺 nolur bana akıl verin. Çalışıyoruz ikimizde yetmiyor dışardan ek işler yapmaya çalışıyoruz ama olmuyor 😭 her gece rüyalarıma giriyor... Sıkıntısı günlük yaşantıma yansıdı artık. Hep mutsuz, agresif birine dönüşmeye başladım. İç huzurumu kaybediyorum 😭 hayatımı sadece bu konuya odakladım... eşim de ben de en basiti Çorap ihtiyacımız olsa aman para harcamayalım onun yerine biriktirelim moduna geçer olduk.. nasıl olacak bu nolur fikir verin siz neler yapıyorsunuz 🥺😭
Teşekkürler canım 🙏 stres yapma bir şekilde olacak olan oluyor.Ama sen paran küçükse bile az az Euro al çünkü her geçen gün artıyor.Biz tedaviye karar verdigimizde 10.24 du para biriktirelim hepsini toptan alalım dedik zarar ettik😔🤦🏻‍♀️ Rabbim bir yolunu gösterir size de sıkıntı yapmayın

Her özelden mesajlaştığımla aynı konuyu konuşuyorum ama bu mevzu benim içimde patlayacak :KK43: bu Euro aldı başını gidiyor koşuyor resmen... Borç harç varken bu miktarı toplamak neredeyse imkansız 🥺 siz nasıl bunun altından kalkıyorsunuz neler yapıyorsunuz bu miktarları toplamak için 🥺 nolur bana akıl verin. Çalışıyoruz ikimizde yetmiyor dışardan ek işler yapmaya çalışıyoruz ama olmuyor 😭 her gece rüyalarıma giriyor... Sıkıntısı günlük yaşantıma yansıdı artık. Hep mutsuz, agresif birine dönüşmeye başladım. İç huzurumu kaybediyorum 😭 hayatımı sadece bu konuya odakladım... eşim de ben de en basiti Çorap ihtiyacımız olsa aman para harcamayalım onun yerine biriktirelim moduna geçer olduk.. nasıl olacak bu nolur fikir verin siz neler yapıyorsunuz 🥺😭
Bu zor yolda Rabbim hepimize yardım etsin
Bugün öyle bir şey duydum ki tüğlerim diken diken oldu
Bu zulümle canımızla kanımızla toplanıyor paralar ve bazı doktorlar kliniklerle nasıl anlaşıyor bir bilseniz,4-5 denemede gebe burak diyor,ver her tedaviden komisyon istiyor
Kızlar lütfen doktorunuz tavsiyesiyle nereyi seçerseniz seçin klininiğe doktorun ismini vermeyin
Ben demiyorum her kes böyle şerefsiz
Ama malesef böyle şerefsiz doktorlarda var
İnşallah göz yaşlarıyla sonlanan tedaviden sürekli komisyon alan doktorun Allah burnundan getirsin

Bu zulümle canımızla kanımızla toplanıyor paralar ve bazı doktorlar kliniklerle nasıl anlaşıyor bir bilseniz,4-5 denemede gebe burak diyor,ver her tedaviden komisyon istiyor
Kızlar lütfen doktorunuz tavsiyesiyle nereyi seçerseniz seçin klininiğe doktorun ismini vermeyin
İnşallah göz yaşlarıyla sonlanan tedaviden sürekli komisyon alan doktorun Allah burnundan getirsin
Vede buna razı olan kliniklerinde Allah belasını versin
Hatta boş kateterle transfer ediyorlarmış
Bu nakadar acı verici bir olay
Umutların çöp olması
Rabbim öyle kliniklerden ve bu türlü doktorlardan hepimizi korusun🤲❤️

Geçmiş olsun E Eftalios 🙏🏻🙏🏻 Sağ salim atlatmana çok sevindim. Sürecini sürekli takip ettim burdan ama yazamadım 😞 gerçekten gebeliği bulantısız geçirenler dünyanın en şanslı insanları..

Bundan sonra kendine iyi bakıp iyileş çabucak. Beslenmene dikkat etmeye çalış bu süreçte iyileşmeni hızlandırmak için.
Anne olmaya kaldı 1 adım 🥰🥰🥰
Canim L La Luna cok tesekkur ederim.iyilesmem insallah kolayca olur bugun ikuncigun ufaktekek sıkıntılar im oluyor insallah canim yakin zamanda cabucaktoparlanirim bende.

Vede buna razı olan kliniklerinde Allah belasını versin
Hatta boş kateterle transfer ediyorlarmış
Bu nakadar acı verici bir olay
Umutların çöp olması
Rabbim öyle kliniklerden ve bu türlü doktorlardan hepimizi korusun🤲❤️
Rabbim öbür dunyada verir cezalarini bu ve bunun gibi kliniklerin

Kızlar merhaba. Hatırlayanlar vardır belki transfer için uçuşundan dört gün önce korona olan talihsiz kadını😅
Tüm tedavi iptal olmuştu yeniden başladık ve 19 Kasım’da ben de Kievde olacağım.
Bu sefer hiçbir aksilik olmaz bebişlerimi alıp gelirim inşallah.🙏 Hepinizden dua bekliyorum. Kasım ayı da bol bereketli olsun yeni yıla karnımızda bebeklerimizle girelim inşallah🙏🙏🙏
Canım herşey gönlünce olsun ,islerin su gibi aksın dualarım seninle🤲💙♥️

Tabi birde benim gibi aracızedeler olabilir :KK48::KK70:güldüğüme bakma zazacım icimdeki kırgınlığı kızgınlığı umutsuzluğu hayal kırıklıklarını anlatacak kelimeleri bulamıyorum 😢 düşünmeyim diyorum en fazla 2 dk sonra tekrar şöyle mi olcak böyle mi diye kendi kendime konuşuyorum... Bir insan günde bin defa umudunu yitirip bin defa umut eder mi ediyormuş öyle beynim yandı artık 😔

Canım cok geçmiş,, inşallah tez zamanda toparlanıp bebelerini alıp gelirsin🤲♥️💙

Tabi birde benim gibi aracızedeler olabilir :KK48::KK70:güldüğüme bakma zazacım icimdeki kırgınlığı kızgınlığı umutsuzluğu hayal kırıklıklarını anlatacak kelimeleri bulamıyorum 😢 düşünmeyim diyorum en fazla 2 dk sonra tekrar şöyle mi olcak böyle mi diye kendi kendime konuşuyorum... Bir insan günde bin defa umudunu yitirip bin defa umut eder mi ediyormuş öyle beynim yandı artık 😔
Buda bizim imtihan kuzum
Rabbim bizi ve bizimgibileri bu ağır yolumuzda(madi ve manevi yandığımız) korusun
Bu yolda bize şans ve uğur versin
Hiç birimiz eli boş kalmayalım
Bize verilen evlatlar dünyanın en şanslıları
Her şeyimizi onların yolunda koyuyoruz
Hayatımıza girsinler diye
Onlar olmadan bu kadar fedakarlık yapıyoruz
Dünyanın en fedakar anneleriyiz
Rabbim bunun mükafatını versin🤲❤️

Arkadaşlar aslında bu sayfa okadar değerli sayfa ki farkında bile değiliz
Buraya katılan arkadaşlar sabırla bu sayfayı okusalar yalnış şeylerden sakınırlar,korunurlar
Birde unutmayın bizim üstümüzden para kazanmak istiyen aç kurtlarda çok okuyor burayı
Bizim acımızdan para kazananları Rabbime hevale ediyorum

Buda bizim imtihan kuzum
Rabbim bizi ve bizimgibileri bu ağır yolumuzda(madi ve manevi yandığımız) korusun
Bu yolda bize şans ve uğur versin
Hiç birimiz eli boş kalmayalım
Bize verilen evlatlar dünyanın en şanslıları
Her şeyimizi onların yolunda koyuyoruz
Hayatımıza girsinler diye
Onlar olmadan bu kadar fedakarlık yapıyoruz
Dünyanın en fedakar anneleriyiz
Rabbim bunun mükafatını versin🤲❤️
Amin inşallah zazam Rabbim emeklerimizi görsün evlat diye nasıl yandığımızı görsün çok şey istemiyoruz ki bir tane evlat bir can kokusunu içimize çekelim isteyen herkese bu duyguyu tattır Rabbim 🙏🙏

Arkadaşlar aslında bu sayfa okadar değerli sayfa ki farkında bile değiliz
Buraya katılan arkadaşlar sabırla bu sayfayı okusalar yalnış şeylerden sakınırlar,korunurlar
Birde unutmayın bizim üstümüzden para kazanmak istiyen aç kurtlarda çok okuyor burayı
Bizim acımızdan para kazananları Rabbime hevale ediyorum
Aynen zazam kesinlikle ama kesinlikle o kadar haklısın ki ben burayı çok geç gördüm... Tecrübe çok değerli ve burda herkes bunu paylaşıyor... Ben kolay sanıyordum nasıl olsa yumurta sağlıklı bende sorun yok parayı verince hop diye olcak 😀 ama öyle değilmiş aylarca pandemi yüzünden ertelendi beklemek zorunda kaldık ozaman umudum vardı tek derdim pandemiydi bitse de gitsek diye... Ama şimdi o kadar şey düşünüyor ki insan işin içine girmeden bilemiyormuş umut tükeniyor karamsarlık oluyor hep acaba diyoruz 😔

Teşekkürler canım 🙏 stres yapma bir şekilde olacak olan oluyor.Ama sen paran küçükse bile az az Euro al çünkü her geçen gün artıyor.Biz tedaviye karar verdigimizde 10.24 du para biriktirelim hepsini toptan alalım dedik zarar ettik😔🤦🏻‍♀️ Rabbim bir yolunu gösterir size de sıkıntı yapmayın
Öyle yapıyoruz elimize kalanı direk Euro'ya çeviriyoruz ama dağ gibi birşey nasıl aşılacak bilmiyorum :(( amin inşallah:((

Amin amin inşallah ♥️
Allah onlarında bir yerden böyle canını yaksın. Ne demek insanların bunca uğraştıkları varlarını yoklarını verdikleri hayallerini yıkmak ya .. Allah cezalarını versin

Back