işin büyük kısmını atlatmışın rabbim şifa versin canım sırada anne olmak varKizlar canlar bugun taburcu oldum cok şükür rabbime .cok şükür biraz daha iyiyim dun gece biraz narkozun etkisi gaz sancilarim oldu .bugun biraz daha toparladim.herkese coktesekkur ederim.cok şükür bu sıkıntıyı atlattim.haftaya dikislerime bakicak doktor. Bundan sonra hersey daha iyi olacak cok şükür rahmimde cikolata kistimde temizlendi.
Cok şükür bugun taburcu oldum.rabbime binlerce şükürGünaydın canim ameliyat nasıl geçti ,çıktın mı inşallah rahat geçmiştir merak ettim müsait olunca yaz..
Çoook geçmiş olsun canım tez vakitte Rabbim şifa versinKizlar canlar bugun taburcu oldum cok şükür rabbime .cok şükür biraz daha iyiyim dun gece biraz narkozun etkisi gaz sancilarim oldu .bugun biraz daha toparladim.herkese coktesekkur ederim.cok şükür bu sıkıntıyı atlattim.haftaya dikislerime bakicak doktor. Bundan sonra hersey daha iyi olacak cok şükür rahmimde cikolata kistimde temizlendi.
Atlattim canim cok şükür surda 15 gün dikisler alinincaya kadar bir sikintim var artik gerisi kolay.işin büyük kısmını atlatmışın rabbim şifa versin canım sırada anne olmak var
Amiiin canim cok tesekkur ederim.bugun birazdaha toparladim.cok şükür rabbimeÇoook geçmiş olsun canım tez vakitte Rabbim şifa versin
Bol bol dinlen, keyfine bak.Cok şükür rabbime ufak tefek sorunlar disinda iyiyim canim. Dikisler karnimi kasiyor belimi dogrultamiyorum tek sıkıntı o.
Her gün daha iyi olacaksın canım benim adım adım yaklasiyorsun mutlu sona bunu hayal et ve biran önce iyileşAmiiin canim cok tesekkur ederim.bugun birazdaha toparladim.cok şükür rabbime
Çok sagol Zaza çim ne kadar iyisin ...2500 lere bakmadim hiç akşam eve geçince okuycam
Kizlar canlar bugun taburcu oldum cok şükür rabbime .cok şükür biraz daha iyiyim dun gece biraz narkozun etkisi gaz sancilarim oldu .bugun biraz daha toparladim.herkese coktesekkur ederim.cok şükür bu sıkıntıyı atlattim.haftaya dikislerime bakicak doktor. Bundan sonra hersey daha iyi olacak cok şükür rahmimde cikolata kistimde temizlendi.
Kistin temislenmesine çok sevindim canim tekrar gecmis olsun ...bugünde sancılar da biter inşallah tamamiyleCok şükür bugun taburcu oldum.rabbime binlerce şükür
Cok şükür bugun taburcu oldum.rabbime binlerce şükür
Cok şükür temizlendi canim.cok tesekkur ederim canim benim.bir kacgundaha sıkıntısı var sonra grrisi kolayKistin temislenmesine çok sevindim canim tekrar gecmis olsun ...bugünde sancılar da biter inşallah tamamiyle..
.
Cok tesekkur ederim canim.amin insallah gerisi kolayÇok geçmiş olsunşimdi bundan sonrası inşallah daha güzel,umut dolu ve sonuca varılacak şekilde olacak
Çok şükür canım bu da geçtı her şey çok güzel olacakKizlar canlar bugun taburcu oldum cok şükür rabbime .cok şükür biraz daha iyiyim dun gece biraz narkozun etkisi gaz sancilarim oldu .bugun biraz daha toparladim.herkese coktesekkur ederim.cok şükür bu sıkıntıyı atlattim.haftaya dikislerime bakicak doktor. Bundan sonra hersey daha iyi olacak cok şükür rahmimde cikolata kistimde temizlendi.
Cok şükür canim bin şükür bitti .Bol bol dinlen, keyfine bak.
İyileşince biliyorsun tedavi süreci başlayacak
Enerji depola şimdiden
Atlattın çok şükür canım benim
Bebislerinle dön insallahinşallahKızlar biz kievdeyizkaldığımız apart ta türk varmış acaba tanıyan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?