Kizlar canlar bugun taburcu oldum cok şükür rabbime .cok şükür biraz daha iyiyim dun gece biraz narkozun etkisi gaz sancilarim oldu .bugun biraz daha toparladim.herkese coktesekkur ederim.cok şükür bu sıkıntıyı atlattim.haftaya dikislerime bakicak doktor. Bundan sonra hersey daha iyi olacak cok şükür rahmimde cikolata kistimde temizlendi.

işin büyük kısmını atlatmışın rabbim şifa versin canım sırada anne olmak var

Çoook geçmiş olsun canım tez vakitte Rabbim şifa versin

Cok şükür rabbime ufak tefek sorunlar disinda iyiyim canim. Dikisler karnimi kasiyor belimi dogrultamiyorum tek sıkıntı o.
Bol bol dinlen, keyfine bak.
İyileşince biliyorsun tedavi süreci başlayacak
Enerji depola şimdiden
Atlattın çok şükür canım benim

Çok sagol Zaza çim ne kadar iyisin ...2500 lere bakmadim hiç akşam eve geçince okuycam

Cok şükür bugun taburcu oldum.rabbime binlerce şükür
Kistin temislenmesine çok sevindim canim tekrar gecmis olsun ...bugünde sancılar da biter inşallah tamamiyle ..
.

Kistin temislenmesine çok sevindim canim tekrar gecmis olsun ...bugünde sancılar da biter inşallah tamamiyle ..
.
Cok şükür temizlendi canim.cok tesekkur ederim canim benim.bir kacgundaha sıkıntısı var sonra grrisi kolay

Çok şükür canım bu da geçtı her şey çok güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…