- 1 Kasım 2019
- 6.603
- 26.100
- 478
- 45
Insallahhh hersey guzel olsunseninicinde onun icinde❤❤❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallahhh hersey guzel olsunseninicinde onun icinde❤❤❤
İnşallah inşallah bebislerimiz ile dönerizInsallahhh hersey guzel olsunseninicinde onun icinde❤❤❤
Bu gidip de söylemeyen kim o zaman
Valla bende merak ettmBu gidip de söylemeyen kim o zaman
Otelde de bi Türk çift var o kim tanıyan var mı ?Biz Venice oteldeyiz
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin bi an önceCok şükür canim bin şükür bitti .❤❤❤❤
Cok sukur. Her sey daha iyi olsunKizlar canlar bugun taburcu oldum cok şükür rabbime .cok şükür biraz daha iyiyim dun gece biraz narkozun etkisi gaz sancilarim oldu .bugun biraz daha toparladim.herkese coktesekkur ederim.cok şükür bu sıkıntıyı atlattim.haftaya dikislerime bakicak doktor. Bundan sonra hersey daha iyi olacak cok şükür rahmimde cikolata kistimde temizlendi.
Tedaviniz bereketli olsun, guzel sonuclansin gonlunuzden kac tane geciyorsa o kadar bebis sizinle olsunKızlar biz kievdeyiz kaldığımız apart ta türk varmış acaba tanıyan var mı?
TeşekkürlerTedaviniz bereketle sonuclansin
Ayy gözün aydınKızlar biz kievdeyiz kaldığımız apart ta türk varmış acaba tanıyan var mı?
Kızzz Makaronda kim
Ayy inşallah burayı sevdik çok güzel ama hava soğukAyy gözün aydın
İnşallah güzel sonuçlarla dönün hepiniz kızlar
Kasım kaç kişi oldu kızlar
Biz de kim olduğunu çözmeye çalışıyordukOtelde de bi Türk çift var o kim tanıyan var mı ?
Suc ortagını unuttun öyle mi Sana müjde vereyim eşim tesadüfen donörü görmüş ☺ %90 oydu dioBiz de kim olduğunu çözmeye çalışıyorduk
Kız senin ismin değişti biliyorum onu.Suc ortagını unuttun öyle mi Sana müjde vereyim eşim tesadüfen donörü görmüş ☺ %90 oydu dio
Donörlerin hepsi manken gibi maşallah çok bakamadım diyor pek inandırıcı gelmedi amaKız senin ismin değişti biliyorum onu.
Arkadaş biz kievdeyiz apartta bir türk var deyince acaba sen misin dedim. Senin otelde olduğunu söylediler.
Bu kişi aparttaymış...... Onu çözmeye çalışıyoruz
Senin kievde olduğunu biliyorum.
Donör nasılmış kız güzel mi
Transfere bir gün kala iyice yürü yor kendiniAyy inşallah burayı sevdik çok güzel ama hava soğuk
Allah sizi güldürsün