- 19 Şubat 2018
- 794
- 3.951
- 63
bende onu diyorum..herkes gereken cevabi verir,sen esra adina yazma2016 dan beri bu topikteyim.
Kimlerle neyin yazışmalarını okudum.
Kimseyle alıp vermediğim yok..
Zaza74 ablayi zaten biliyorum. O gereken cvp verir. Kimsenin korumasına vs gerekmez.
Esra12 de korunmaya ihtiyacı yok.
Sorun şurada ortalığı karıştırmaya gerek yok.Yazilari okuyun anlayın.
Takip et beni devamsanirim sen 1 yildir yazmadigin gibi iyi de okumamissin formu...herkes herzmn yardimci oldu esra ya..bence sende gazlamasan iyi olur
Icerlenme lütfen sakin olbende onu diyorum..herkes gereken cevabi verir,sen esra adina yazma
bence sen devam et...belki birsey ogrenirsin kaka cisle ugrascaginaTakip et beni devam
Nedense bende Esra'nın fsh im çok yüksek diye sorularından başka bişey hatırlamıyorumEsra, soru sordu kıza bulantici sorular sormayın diye cevap geldi.
Arkasından ise İnternette araştır diye cvp geldi.
Sorun onda mı? Değil mi?
Şimdi ise ne şiddet bu celal oldu
Korunmaya ihtiyacı yoksa kormayı bırak o zaman2016 dan beri bu topikteyim.
Zaza74 ablayi zaten biliyorum. O gereken cvp verir. Kimsenin korumasına vs gerekmez.
bence sen devam et...belki birsey ogrenirsin kaka cisle ugrascagina
PekiNedense bende Esra'nın fsh im çok yüksek diye sorularından başka bişey hatırlamıyorum
PekiKorunmaya ihtiyacı yoksa kormayı bırak o zaman
karalamak? neden sizi karalayalim durup dururken 2-3 gundur yaziyorsunuz. 3 gündür formda kendiniz calip kendiniz oynuyorsunuz.arada herkesede laf sokup gectiniz masallah..sanal alem dediginiz ortamdaki insanlari biz kardes bildik ve hatirlatalim cogumuz gercek! hayattada görüsüyoruz.kendinizle celismeyin,madem sanal alem eglence ortami sizin icin asil siz bukadar ciddiye almayin cisi kakayı...Beni karalamaya çalışan sizsiniz.!
Şimdi kalkmış yine benim üstüme gelip, kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz.!
Amac ne çözemedim.. İnan çözmeye de çalışmıyorum uğraşmamda gülüp geçerimyazık kelimesi burda hoş değil ama kendini tatmin edecek ise sorun değil
Kişi kendini bildiği sürece sanal alemde yazılan cizilenlere takılmam.
İstediğini konuşup, söyleyebilirsin sıkıntı yok Y YesilDomates yani umursamıyorum
Bende onu söylüyorum işte biz umursuyoruz birbirimizi , sevinçleri ile seviniyoruz üzüntüsünü en derinden hissediyoruz. Çoğu kız kardeşim oldu benim. Gecenin bir yarısı arayıp sevincimi paylaşabiliyorum!!!
Velhasıl ciddiye almıyorsan bizi bence kalabalık yapma biz bize inanılmaz tatlı insanlarız.
Sana gerek yok hadi güle güle....
Bak elmf arkadaşım bir ara fsh yüksek diye esra isyandaydı hep yardımına koştum2016 dan beri bu topikteyim.
karalamak? neden sizi karalayalim durup dururken 2-3 gundur yaziyorsunuz. 3 gündür formda kendiniz calip kendiniz oynuyorsunuz.arada herkesede laf sokup gectiniz masallah..sanal alem dediginiz ortamdaki insanlari biz kardes bildik ve hatirlatalim cogumuz gercek! hayattada görüsüyoruz.kendinizle celismeyin,madem sanal alem eglence ortami sizin icin asil siz bukadar ciddiye almayin cisi kakayı...
Bak elmf arkadaşım bir ara fsh yüksek diye esra isyandaydı hep yardımına koştum
Benimle beraber bir çok kardeşlerde yardım etti
Hiç kimseye burda ne geçmiş olsun ne gözün aydın demeden acil cevap verin deyende o
Bence bir uslubuna dikat etsin
Şimdide transfer oldu çişimi yapa bilirmiyim
Kakamı yaptım bir şey olurmu
Ama ayıp
Vallahi ayıp
Bir istersin kızın tavrına bak bizi anlarsın
Burda hepimiz bir birimize pozitiv enerji vermeliyiz
Vampir gibi enerjiyi almak için değiliz
İnşallah sonucu güzel olsunZ Zaza74 abla sende esra12 geldiğinden beri biliyorsun kız bilmese yazmaz demekki bilmiyor abla. Biz neleri gördük ne yazı ne soru soranlari şimdi o mu zor geldi abla.
Burda pek çok kise bende dahil usanmadan bıkmadan cvp verdiğini biliyorum.
Geçen ilaçla ilgili banada bilgi verdin.
Tebrige gelince beğenmiş kafasi yoğundur yazmamıştir o an.
yazacaktır belkide.
Ama hemen Bi karalama hemen Bi celellenme. Yapmayın etmeyin. Kız iki gün oldu transferden çıkalı.
Hayırlı olsun Zaza can ne çok sevindim anlatamamKızoşlşşşşllaaaaaarrrr her kes bura
Pazar gece 23.00 kanamam oldu sancı ve ağrıyla
Parmak kadar parça ve başında tırnak kadar beyaz baloncuk
Çok kötü halimle ben düşürdüm dedim ve ilaçları nerdeyse hiç içmek istemiyordum
Kanamam düşürdükten sonra anında durdu
Bugün ultrasona girdim
Veeeeeeeeeee onu gördüm
Kese bir tane 7 mm
Kontürleri düzgün
Çok şükür
Maşallah
Allahıma çok şükür
Bin şükür
Darısı isteyen her kese
Kalp atışına 2 hafta sonra gel dedi
Dedim yazım kızlarıma
Beni merak etmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?