bende onu diyorum..herkes gereken cevabi verir,sen esra adina yazma

Esra, soru sordu kıza bulantici sorular sormayın diye cevap geldi.
Arkasından ise İnternette araştır diye cvp geldi.
Sorun onda mı? Değil mi?
Şimdi ise ne şiddet bu celal oldu
Nedense bende Esra'nın fsh im çok yüksek diye sorularından başka bişey hatırlamıyorum

Korunmaya ihtiyacı yoksa kormayı bırak o zaman

E elmf bu hareketin ile ne kadar saygısız olduğunu ifade etmiş olduğunu düşünüyorum. Yazık yazık!!!...

Beni karalamaya çalışan sizsiniz.!
Şimdi kalkmış yine benim üstüme gelip, kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz.!
Amac ne çözemedim.. İnan çözmeye de çalışmıyorum uğraşmamda gülüp geçerim yazık kelimesi burda hoş değil ama kendini tatmin edecek ise sorun değil
Kişi kendini bildiği sürece sanal alemde yazılan cizilenlere takılmam.
İstediğini konuşup, söyleyebilirsin sıkıntı yok Y YesilDomates yani umursamıyorum

Bende onu söylüyorum işte biz umursuyoruz birbirimizi , sevinçleri ile seviniyoruz üzüntüsünü en derinden hissediyoruz. Çoğu kız kardeşim oldu benim. Gecenin bir yarısı arayıp sevincimi paylaşabiliyorum!!!
Velhasıl ciddiye almıyorsan bizi bence kalabalık yapma biz bize inanılmaz tatlı insanlarız.
Sana gerek yok hadi güle güle....

karalamak? neden sizi karalayalim durup dururken 2-3 gundur yaziyorsunuz. 3 gündür formda kendiniz calip kendiniz oynuyorsunuz.arada herkesede laf sokup gectiniz masallah..sanal alem dediginiz ortamdaki insanlari biz kardes bildik ve hatirlatalim cogumuz gercek! hayattada görüsüyoruz.kendinizle celismeyin,madem sanal alem eglence ortami sizin icin asil siz bukadar ciddiye almayin cisi kakayı...

Lafı nasıl anladığını bilmiyorum.
Karalama çalışmalarını umursamıyorumdan bahsettim.
Hadi sende eğlen

Bak elmf arkadaşım bir ara fsh yüksek diye esra isyandaydı hep yardımına koştum
Benimle beraber bir çok kardeşlerde yardım etti
Hiç kimseye burda ne geçmiş olsun ne gözün aydın demeden acil cevap verin deyende o
Bence bir uslubuna dikat etsin
Şimdide transfer oldu çişimi yapa bilirmiyim
Kakamı yaptım bir şey olurmu
Ama ayıp
Vallahi ayıp
Bir istersin kızın tavrına bak bizi anlarsın
Burda hepimiz bir birimize pozitiv enerji vermeliyiz
Vampir gibi enerjiyi almak için değiliz

Bakın yanlış okuyup yanlış cvp veriyorsunuz.
Nerden nasıl anladığınızı bilmiyorum
Peki, diyorum tekrar

Z Zaza74 abla sende esra12 geldiğinden beri biliyorsun kız bilmese yazmaz demekki bilmiyor abla. Biz neleri gördük ne yazı ne soru soranlari şimdi o mu zor geldi abla.
Burda pek çok kise bende dahil usanmadan bıkmadan cvp verdiğini biliyorum.
Geçen ilaçla ilgili banada bilgi verdin.
Tebrige gelince beğenmiş kafasi yoğundur yazmamıştir o an.
yazacaktır belkide.
Ama hemen Bi karalama hemen Bi celellenme. Yapmayın etmeyin. Kız iki gün oldu transferden çıkalı.

İnşallah sonucu güzel olsun
İnşallah sıkıntısız gebeliği devam etsin
Ben eminim ona çok anlatı hemşire transfer öncesi ve sonrası ne olur ne olmaz
Ama burda dalga geçer gibi kakam geldi yaptım bir şey olurmu
Nakadar doğru bu sence
Neyse uzatmayalım
Zaten bir ton hormondan her kes gergin
Bak esranın o yazısına kızsamda yinede anlatım kendini rahat buraksın
Yinede cevapsız burakmadım
Ama o iyi bir gerginlik yaratı burda
Birde üstelik her kes hamile
Nakadar doğru sence hamile kadınla böyle atarlı konuşmak
İşine gelene cevap yazıyor,bana laf atıyor

Hayırlı olsun Zaza can ne çok sevindim anlatamam eminim ki ve öyle çok dua ediyorum ki gümbür gümbür kalp atışını da duyman için seni gördükçe senden haber aldıkça insanın gönlüne ferahlık çöküyor seni ve herkesi duam dan hiç düşürmüyorum bu arada panda nasıl haber alan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…