• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızoşlşşşşllaaaaaarrrr her kes bura😂😂😍😍😍
Pazar gece 23.00 kanamam oldu sancı ve ağrıyla
Parmak kadar parça ve başında tırnak kadar beyaz baloncuk
Çok kötü halimle ben düşürdüm dedim ve ilaçları nerdeyse hiç içmek istemiyordum
Kanamam düşürdükten sonra anında durdu
Bugün ultrasona girdim
Veeeeeeeeeee onu gördüm😍😍😍😍😍
Kese bir tane 7 mm
Kontürleri düzgün
Çok şükür
Maşallah
Allahıma çok şükür
Bin şükür
Darısı isteyen her kese
Kalp atışına 2 hafta sonra gel dedi😄😄😄😄😄
Dedim yazım kızlarıma
Beni merak etmişler🤲💋💋🤲🤲🤲🤲💋💋💋💋
Şimdi gördüm ablacım
Maşallah 🧿🧿🧿
Allah sana bağışlasın yavrunun
İnşallah kalp atışını, cinsiyetini, tekmelerini de haber vereceksin bize 💋💋💋💋
Ben inanıyorum Allah büyük mükafatını verecek 🙏🙏🙏🧿🧿🧿🧿

Kızlar bazen gerçekten herseye tepki gösterir oldunuz ya ilk denemem normal degil mi hiçbirsey bilmiyorum korkuyorum
Bak canım kardeşim sen ilk denemendesin ben kırk bir
Biraz kendini rahat burak
Çişin,kakan geliyorsa yap
Embriyolar dağdan düşsen bile Rabbim onlara can verdiyse yaşayacak
İlaçlarını zamanında iç
Yürüyüş yap
Ağr olmayan ev işlerini yap
Yemeğini yap
İşin varsa işine git
Normal hayatını devam et
Bu tedavi doğal hamilelikten farkı sadece ilave ilaçlar
Transfer olup düğünde halay çekip içiz doğuranlar gördüm
Lütfen işi akarına burak
Her halde bu yazdıklarımdan sonra rahat olursun

Kızlar bazen gerçekten herseye tepki gösterir oldunuz ya ilk denemem normal degil mi hiçbirsey bilmiyorum korkuyorum
Bu topikle cok alakasizim farkindayim ama yazmadan gecemedim, burayi ozellikle Z Zaza74 icin takip ediyorum cok sukurki hersey yolunda ilerliyor Rabbim hepinize naasib etsin kimseyi evlatsizlikla sinamasin yillarca bende dr dr gezdim cok sukur ki Rabbim nasib etti. Ama siz bunaltici derecede sorular soruyorsunuz anliyorum sizi ama burdaki tum bayanlar zor yollardan geciyor doktorunuz ne diyorsa onu uygulayin tipki burdaki hanimlar ve bizler gibi.

Bu topikle cok alakasizim farkindayim ama yazmadan gecemedim, burayi ozellikle Z Zaza74 icin takip ediyorum cok sukurki hersey yolunda ilerliyor Rabbim hepinize naasib etsin kimseyi evlatsizlikla sinamasin yillarca bende dr dr gezdim cok sukur ki Rabbim nasib etti. Ama siz bunaltici derecede sorular soruyorsunuz anliyorum sizi ama burdaki tum bayanlar zor yollardan geciyor doktorunuz ne diyorsa onu uygulayin tipki burdaki hanimlar ve bizler gibi.
Allah yavrunuzu size bağışlasın canım kardeşim
Bizede dua et 🤲❤️🌹

Bende olamadim henuz canim adet sokturucu vermisti bir kutu biteli nerdeysesekiz gun oldu ondada bisey olmadi. Tam 3 ay olacak benimde
Bende aynı durumdayım 3 ay olcak nerdeyse 😔 bu yıl böyle geçti 2 ay olmamıştım tarlusal kullandım bitti kovid oldum tekrar 2 ay olmadım yasmin kullandım transferden önce 2 ay bitince hemen oluyordum sanırım yine kullanmam gerekecek :işsiz:

M Masalim55 öncelikle yavrunuz hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Bi nebze stresli geçen günlerimize gülerek eğlenerek cvplar vermeye çalışıyoruz.
Yada hiç bilmediğimiz Bi yolda yürürken birbirimize sorularla yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Ben kendi adıma asla bunaltıcı Bi soru sormam arkadaşlar kusura bakmayın.
Böyle umarım düşünmezsiniz. 👍

M Masalim55 öncelikle yavrunuz hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Bi nebze stresli geçen günlerimize gülerek eğlenerek cvplar vermeye çalışıyoruz.
Yada hiç bilmediğimiz Bi yolda yürürken birbirimize sorularla yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Ben kendi adıma asla bunaltıcı Bi soru sormam arkadaşlar kusura bakmayın.
Böyle umarım düşünmezsiniz. 👍
Amin Allah razi olsin darisi siz micadeledeci kadinlara olsun (cifter cifter) ınş.
Dedigim gibi bu topige hic yazmam sadece gebelik habeelerini gorunce icten ice dua edip seviniyorum.

Amin Allah razi olsin darisi siz micadeledeci kadinlara olsun (cifter cifter) ınş.
Dedigim gibi bu topige hic yazmam sadece gebelik habeelerini gorunce icten ice dua edip seviniyorum.

Amin Allah razı olsun dualarınız için.. Ama keşke sizde deneyimlerinizi paylaşsanız 🤗
Bize de umut olsa 🤲

Rabbim herdaim ailenle yüzünü güldürsün insallah hep mutlu olun🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Bende aynı durumdayım 3 ay olcak nerdeyse 😔 bu yıl böyle geçti 2 ay olmamıştım tarlusal kullandım bitti kovid oldum tekrar 2 ay olmadım yasmin kullandım transferden önce 2 ay bitince hemen oluyordum sanırım yine kullanmam gerekecek :işsiz:
Ben alistim bu duruma tarlusalda sokmediyse doktor hangi ilaci verirse versin sokulmez herhalde artik hic takmiyorum. Kievlede konustum sorun olmaz dediler.

Amin inş Allah razi olsun.Rabbim sizinde emeklerinizi bosa vermesin hayirli saglikli evlatlarla taclandirsin insaAllah her daim dua edecegim🤲🌺
Allah razi olsun canim saglicakla kucagini al insallah bebeigini. Yurekten amiiiinnnnnn.rabbim dualarini kabul etsin herdaim🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ben alistim bu duruma tarlusalda sokmediyse doktor hangi ilaci verirse versin sokulmez herhalde artik hic takmiyorum. Kievlede konustum sorun olmaz dediler.
Önceden bir kere kullandım olmuştum ama diğerinde kovid olunca o etkilemiştir dediler yasmin iyiydi 3 gün sonra oluyordum

Amin Allah razı olsun dualarınız için.. Ama keşke sizde deneyimlerinizi paylaşsanız 🤗
Bize de umut olsa 🤲
Keske size yardimci olabilsem ama benimkisi donasyon degil.yillar once cogu kez dollenme ve kotu kalite embriyolarim olmustu sonuc transfer bile olmamisti.ama Rabbime ham olsun ki dualarla sabirla Rabnim nasib etti.

Keske size yardimci olabilsem ama benimkisi donasyon degil.yillar once cogu kez dollenme ve kotu kalite embriyolarim olmustu sonuc transfer bile olmamisti.ama Rabbime ham olsun ki dualarla sabirla Rabnim nasib etti.

Allah kolay doğum nasip etsin size inşallah 🤲 sağlıkla alın yavrunuzu kucağınıza🤲

Önceden bir kere kullandım olmuştum ama diğerinde kovid olunca o etkilemiştir dediler yasmin iyiydi 3 gün sonra oluyordum
Bende cylo prognaviyi degostirip clime gecmem etkilemis butun hormonlar tepetaklak oldu bide doktor cikolata kisti etkilemistir diyor bakalim yarin sonuclar ne cikacak

Back