Bende cylo prognaviyi degostirip clime gecmem etkilemis butun hormonlar tepetaklak oldu bide doktor cikolata kisti etkilemistir diyor bakalim yarin sonuclar ne cikacak
İnşallah güzel sonuç çıkar canım yürekten dua ediyorum sana sende biran önce tedaviye başlayıp miniklerine kavuşursun inşallah ❤❤

Bana özelden yazıp destek olan herkese çok teşekkür ederim elfm Derya bir çarem var umutlu bekleyiş
En büyük destek Allaha dua edip sabırla günü beklemek
Bana kızma
Ama benide dinle
Bir abla tavsiyem
İnterneti az araştır
Doktor,hemşire ne dediyse onu uygula

Bana özelden yazıp destek olan herkese çok teşekkür ederim elfm Derya bir çarem var umutlu bekleyiş

S Sebepsizk ben henüz tedavi olmuyorum ama sana,size sonuna kadar elimden geldiğince yardımcı olurum..
Hatta İnternete yazıp araştırıp burdan yazarım..
cevaben.. Sana kuzum sıkıntı yok.
Ben, bunalmam kimseden de çekinmem..
Burda sonuçta niye toplanıyoruz?
birbirimize yardimci olmak için..
Sen stres sıkıntı yapma daha dün transfer oldun
Pozitif olalım..
Olduralim..
Kırmayalım, dökmeyelim, Bi kenara atmayalım..
Sıkılmayalım.. Sıkıldıysak.. Okumayalim..

Bende cylo prognaviyi degostirip clime gecmem etkilemis butun hormonlar tepetaklak oldu bide doktor cikolata kisti etkilemistir diyor bakalim yarin sonuclar ne cikacak
Bir hastam vardı menopozu uzatsın diye cyclo progynova kullanıyordu sürekli
Geçen sene kocaman endometriozisle hastaneye aldılar
Çukulata kisti partlamak üzereydi
Kadının yaşı 55-56
Eftaliosum bunu neden yazdım,bazen suni şekilde adet yapmakta zarara getiriyor
İyi bir doktorla rahim ve kist sorununu çöz
Adet olmak peşinde olma

Canım ablam allah razı olsun hep yanımda oldun

Evet canim zaten kafama takmiyorum. rahmime bakilacak tekrar planlama yapilacak kistimde ilacla kucultulur insallah canim.

Bugun 11 gun olmus tarlusali bitireli normalde bugun kontrol vardi hastaneden yarina ertelediler doktorun isi varmis. Sabah oglen aksam ic dedi ictim
Hiç lekelenme bile olmadıysa demek olmayacak
Yarın doktor çıkışı burada yaz merak edicem seni
İnşanlah kolay çözüm bulunur kistin için

Ablacım tşk ederim işine gelene cvp verio, işine gelmeyene cvp vermemezlik yapmadın.. Umarım seni bunaltmamisimtir hahaha

Ablacım tşk ederim işine gelene cvp verio, işine gelmeyene cvp vermemezlik yapmadın.. Umarım seni bunaltmamisimtir hahaha
kendini yazmissin esraHayirdir nedir bu siddet celal? Burda herkes elinden geldigi kadar bilgide veriyor yardimcida oluyor senin bu tavrina anlam veremedim.

kendini yazmissin esraHayirdir nedir bu siddet celal? Burda herkes elinden geldigi kadar bilgide veriyor yardimcida oluyor senin bu tavrina anlam veremedim.
ben hic anlamadım.. S Sebepsizk bir allahın kuluna hayirli olsun demedin,bir kisiye cevap yazinca tesekkurederim demedin,cok acil cvp cok acil cvp demekten baska ben senin bir konusmani hatirlamiyorum veya birine yardimci olduğunu.ne bu tutum..formda gereksiz geriliyim yaratmayin,cok yardimci oldugunu ddüsündügün ablanla da özel mesajlasin.burda boşuna millete laf sokup gülüşmenin anlami yok.
kac yaşinda burdaki insanlar,herkesin belli bir kariyeri calisma hayati var.buna ragmen herkes bilgisi dahilinde herkese yardimci oluyor.bu form iki kisi bir araya gelip panayir ortami yaratacaginiz yer degil kizlar..özellikle zaza ya,ayiptir kimse laf soylemez.bunca yilin emegi var..

Esra, soru sordu kıza bulantici sorular sormayın diye cevap geldi.
Arkasından ise İnternette araştır diye cvp geldi.
Sorun onda mı? Değil mi?
Şimdi ise ne şiddet bu celal oldu

Esra, soru sordu kıza bulantici sorular sormayın diye cevap geldi.
Arkasından ise İnternette araştır diye cvp geldi.
Sorun onda mı? Değil mi?
Şimdi ise ne şiddet bu celal oldu
sanirim sen 1 yildir yazmadigin gibi iyi de okumamissin formu...herkes herzmn yardimci oldu esra ya..bence sende gazlamasan iyi olur

Z Zaza74 bu zaman kadar sorduğun en basit soruya bile cevap verdi. İşine geldiği için mi cevap verdi en basit sorularına. Bence sen iyilikten pek anlamıyosun. Kaç yaşında karşındaki insan teşekkür et bence. Kese haberini gördü herkes hayırlı olsun diyodu sen ona bişey yazmadın transferde ne giyeyim diye soruyosun onlara bile cevap verdi bana bi hayırlı olsun demedin demedi sana.

2016 dan beri bu topikteyim.
Kimlerle neyin yazışmalarını okudum.
Kimseyle alıp vermediğim yok..

Zaza74 ablayi zaten biliyorum. O gereken cvp verir. Kimsenin korumasına vs gerekmez.
Esra12 de korunmaya ihtiyacı yok.
Sorun şurada ortalığı karıştırmaya gerek yok. Yazilari okuyun anlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…