İnşallah Rabbim şifa versin canım sağlıcakla doğsun minikler onlar iyi olsun yeter ki 9 ay bile yatmaya razı olunur ❤

Kızoşlşşşşllaaaaaarrrr her kes bura
Pazar gece 23.00 kanamam oldu sancı ve ağrıyla
Parmak kadar parça ve başında tırnak kadar beyaz baloncuk
Çok kötü halimle ben düşürdüm dedim ve ilaçları nerdeyse hiç içmek istemiyordum
Kanamam düşürdükten sonra anında durdu
Bugün ultrasona girdim
Veeeeeeeeeee onu gördüm
Kese bir tane 7 mm
Kontürleri düzgün
Çok şükür
Maşallah
Allahıma çok şükür
Bin şükür
Darısı isteyen her kese
Kalp atışına 2 hafta sonra gel dedi
Dedim yazım kızlarıma
Beni merak etmişler

Allaha şükürler olsun inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canım Dualarımız sizinle

Canım benim yaaa... bin kere şükürler olsun

gözümüz aydın zazacım rabbim sağlıkla kalp atışını da duyursun bizlere saglıkla kucağına al zazacım maşallah inan çok sevindim harikasın

Ya tebrik ederim çok güzel bir haber bu rabbim sana bağışlasın inş ama çok dikkatli ol lütfen bol bol dinlen kafana hiç birşey takma büyük bir heyecanla kalp atışını bekleyeceğiz

Tebriklerrrrrrrrr..ALLAH isteyen herkese annelik nasip etsin inşallah hayırlısı ile..

Kasım ne güzel haberlerle başladı maşallah çok çok sevindim , Allahım sen bebişlerimizi bizlere bağışla sağlıkla gelsinler hayırlı evlat olsunlar evlerimiz hayatlarımız şenlensin inşallah dualarım sizinle canım benim

Maşallah gözünaydın Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah

Allahim cok sukur..sabirsizlikla bekliyoruz

Zazacığım çok sevindim , hayırlısınile doğsun benişin. Senin çift transfer miydi? Kaç embriyo transfer oldu ?

Gözün aydın ablacım çok sevindim herşey güzel ilerler inşallah sağlıkla mutlulukla kucağına aldığın zamanda yaramazlıklarını anlatırsın iyi bak junior zazaya

Cok şükür zazam çok şükür . Tam telefonu elime aldım sana mesaj atacaktım senin bu kadar sessiz kalman hayra alamet değil diye ama çok şükür hayra çıktı. Allah'ım çok şükür keseyi gördük hayırlısı ile gümbür gümbür kalp atışında sıra. Gözümüz kulağımız sende dualarımız senle. Allah'ım her kadına yaşatsın inşallah

Masallahhh kuzumaaa Gümbür gümbür duycaz insallahhhh Allahim sag saglim kucagina almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…