Yok zazacim 2 koymadilar ki 3 nasıl koysunlar ıvır zıvır bişeyler dediler işte ilk olduğu için herşey acemiligimize geldi 2. Transferde 2 koyulcakmis
Olmadı çok ısrar ederim bu ara da Murat bey sadece transferde baya da transfer yapıyormuş baksana 30 kişi diyorlar

Yok zazacim 2 koymadilar ki 3 nasıl koysunlar ıvır zıvır bişeyler dediler işte ilk olduğu için herşey acemiligimize geldi 2. Transferde 2 koyulcakmis
Tüm transferlerede ayrı para değilmi
İşte en gıcık olduğum olay
5000 euro tedavi
500 euro dondurma
Tutmasa 1500 euro dondurulmuş
Yine tutmasa 1000 euro geriye kalan dondurma
İşte ilacı,oteli,yemesi,içmesi herdefasında
Yolu,pcr 15000 euroya çıkıyor

Gynolifte doktor karar veriyormus bana oyle soylemislerdi ben iki tane transfer edilmesini rica etmistim doktor transferi ben yapiyorum biraksinlarda ben isimi yapayim napacagimi ogretmesinler diye cevap yollamis ti hic unutmuyorum bu lafi
Zaten senin ordaki embriyolar sikintili idi diye hatirliyorum. Belki de embriyOlar durumu pek iyi degil diye boyle soylemisti.

Evet 2. Transfer 1500 dediler ama bizim aracı mevzusu vardı ya valla eşime diyorum 1000 vereceksin transfer otel uçak hepsi içinde olcak

Burdan pcr yapilip gidis, orada asi karti ibrazi.
Kibrista pcr yok iniste ama merkez mi yapilmasini istedi tekrar o kismi anlamadim?
Bir de turkiye giriste pcr isteniyor mu, asi karti yeterlimi?
Sadece buradan gidiste merkez pcr istedi. Orada aşı kartı adapass ve pcr testini gosteriyorsun havaalaninda. Aşılı diye damga vurup belgelere iceri alıyorlar. Geri donuste pcr istemiyor türkiye

Burada kıbrısa gidenlere tek bir arkadas dısında kimse bir sey demedi ki. Diyemez de zaten. Kıbrısa gidip de yüzlerce pozitif alan insan var. Bi de zaten dünya bu forumdan ibaret degil. Ben otelde kalırken daha 2 hafta önce bir sürü donasyona gelmis insan vardı. Ingiltereden bilmem nereden gelen insanlar var kıbrısa. Belki siz gideceksiniz diye duygusallastınız ama gereği yok. Kıbrıs'ta başarılı bu konularda içiniz rahat olsun. Burada, şu an konuştuğunuz bu ekibin içinde reklam yapan yok, ben beş altı aydır bu forumdayım, neredeyse her sayfasını okudum. Dönem dönem reklam için açilmıs hesaplar oluyor ama kendilerini hemen belli ediyorlar. Onun dısında bugun burada konusan her arkadasimiz zaten senelerdir donasyon tüp bebek deneyen insanlar

Keşke reklam yapıyor olsaydım da beni tekrar denemem için çağırsalar.Tekrar deneyebilecek için bir sene daha eşimle herseyimizden kısarak çalışmak zorunda kalmadan. Ben Kıbrıs'a gidenleri acıyorum diyen arkadaşa tepki vermedim çünkü bir benim yerime başka verenler oldu.ikincisi de Kıbrıs tecrübem yok. Anlatabilmişimdir umarım. İki tarafada gidenler ona göre paylaşıyor tecrübelerini. Kimse kimseye zorla birşey yaptıramaz . Yazarken paylaşırken de ona dikkat etmek gerekir. Herkes aklını ve gönlünü kullanarak tercihini yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…