• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

keşke bu tepkinizi illa kieve gidin kıbrısa gidenlere acıyorum diyene verseydiniz… kimse kimsenin duygu eğlencesi değil asıl bu şekilde insanlara baskı kuruluyor. Bi arkadaşı gördüm kıbrısa gidiyormuş nasıl tedirgin… biri tutturmuş ikili paket alın diye. Reklam değilde nedir
az yazan hatta bilgi paylasimi yapin diyen arkadaslari hak verdigim icin yazan biri olarak evet ben de
“ KIEV DUSUNENLERE!’ ikili paketi tavsiye ederim dedim, forumda bilgi istendigi icin yazdim…baskasini bilmiyorum tekli pakette nisbeten stres yasadigim icin tecrubemi paylastim,bunun nesi reklam ! Eger kastediginiz bensem ki yakin zamanda ben yazdim?O merkezi ozellikle soran birine yine O merkez hakkinda tecrubenizi aktariyorsunuz,buna reklam demek sacma… diger rekramimsi gibi yazan arkadasa da yorum yazmadim kendi adima cunki ifade sorunu var yazarken diye dusundum ki "aciyorum"yazmasina kendi de ozur diledi ve linc gibi olmasin diye yorum yapmadim…ben zaten bir yere dunyanin en iyi klinigi dense yine sorgularim reviewlari okurum vs vs…yillarim bir suru klinikle on gorusme vs gecti …ve bu yolda caba sarfeden kimse reklam yapmaz her merkezde aksakliklar ice sinmeyen konular , olabilir,konusu geldikce soruldukca veya bazen kimi kendiliginden tecrubesini paylasiyor burda ve bunun icin bu forum …genel basarisi kanitlansa bile dr bile sifa bulanadir bazen…tatil fikri paylasmiyoruz… tedavi onemli,dr hasta guveni ,dr,tavri ,ilac ,pozitif fayda saglayacak ek tedaviler ,hersey onemli hatta benim icin detay belki ama herseyin ukraynaca yazmasinin yaninda latince de yazin lutfen anlayalim da onemliydi … son olarak sunu diyerek noktaliyim bu cok kazancli bir endustri ve biz tum duygusalligimizla adanmisligimizla variz karsi taraf da her ne kadar bir ticarethane dahi olsa kolularinda genel olarak basari olduklari goruluyor (gibime geldi diyeyim de reklam sanilmasin)

keşke bu tepkinizi illa kieve gidin kıbrısa gidenlere acıyorum diyene verseydiniz… kimse kimsenin duygu eğlencesi değil asıl bu şekilde insanlara baskı kuruluyor. Bi arkadaşı gördüm kıbrısa gidiyormuş nasıl tedirgin… biri tutturmuş ikili paket alın diye. Reklam değilde nedir
Bu formu takip etmediğiniz ,sayfa sayfa ilgiyle merakla okumadığınız belli …..ama anlamadığım buna rağmen nasıl oluyor da tek bir arkadaşın yazdığı cümleden CIMBIZLA çekip aldığınız bir kelime için aylardır dertleştiğim ,konuştuğum ,BİREBİR TANIŞTIĞIM ARKADAŞLARIMA İTHAMDA BULUNUYORSUNUZ????NE HAKLA???????İlgiyle okumuş olsaydınız burada başta Z Zaza74 olmak kaydıyla neredeyse bütün arkadaşlar kimseye tavsiyede bulunmaz!!!!!!En başta kendimden biliyorum ilk girdiğimde bu forma birçok kişi gibi ilk zazaya yazmıştım ve bana “iyica oku araştır “demişti ve ben bütün formu baştan sona OKUDUM!!!!!Bundan sebep bu kadar emin konuşuyorum!!!!!!!Ve reklam yapan fake hesaplar da oldu ama kabak gibi gösterdiler kendilerini ve patladılar!!!!!Bir kişi yüzünden kaldı ki o arkadaşta “HATA”demiyorum “İFADE YANLIŞLIĞI”yaptığını anlayınca özür diledi!!!!!!!!!Bizleri tanımadan hikayelerimizi bilmeden bu formu okumadan HİÇBİR ARKADAŞIMI !!!!!!! İTHAM EDEMEZSİNİZ!

Tepki verenlerden biri de bendim yaram vardı gocundum çünkü Kıbrıs'ta donasyon yaptırdım negatif sonuç aldım ve maddi imkanlardan dolayı yeni bir tedaviye baslayamayacagım için mecburen kalan embriyolarimla denicem yani o kişiye göre acınacak kişilerden biriyim!!!! Tabi acımak ne onun ne de bir başkasının haddine değil!!!

Tecrübeme göre kıyaslama yaparsam aralarında o kadar fark var ki bende keşke diyorum baştan Kieve gitseydim ama böylesiymis artık yapacak bişey yok...

Birkaç msj okuyup böyle düşünmeniz normal demek ki daha yolun başındasınız ama bu yol uzun zorlu hiç kolay değil bu yüzden herşeyi arastiriyoruz en ufak bilgi bile bize umut ışığı oluyor tabiki herkes tecrübelerini paylaşıyor paylaşmalı da karar sonuçta bizim...

Tabi bunun birde maddi boyutu var en önemlisi mesela tek transfere ödediğim paraya orda 2 transfer şimdi ben tekrar nasil öderim diye düşünüyorum diyelim ki biri reklam ikisi reklam hadi üç te reklam hepside mi reklam? ama bu kadar pozitif varken valla insan reklam meklam gözü görmüyor bir yerden sonra...

Burda ki kadınlar canını dişine takmış hayatlarını bu yola adamışlar bence düşünceler paylasilirken daha dikkatli hassas olunması gerekiyor agizlardan çıkan bir kelime bile can acıtabiliyor zaten yeterince sıkıntılar yaşıyoruz...

A
Zaten senin ordaki embriyolar sikintili idi diye hatirliyorum. Belki de embriyOlar durumu pek iyi degil diye boyle soylemisti.
Aynen öyle canim sorunluydu ben cok soruma boyle ters cevaplar aldim. Herseyin farkina sonradan varmistim is isten gecmisti.

Bu formu takip etmediğiniz ,sayfa sayfa ilgiyle merakla okumadığınız belli …..ama anlamadığım buna rağmen nasıl oluyor da tek bir arkadaşın yazdığı cümleden CIMBIZLA çekip aldığınız bir kelime için aylardır dertleştiğim ,konuştuğum ,BİREBİR TANIŞTIĞIM ARKADAŞLARIMA İTHAMDA BULUNUYORSUNUZ????NE HAKLA???????İlgiyle okumuş olsaydınız burada başta Z Zaza74 olmak kaydıyla neredeyse bütün arkadaşlar kimseye tavsiyede bulunmaz!!!!!!En başta kendimden biliyorum ilk girdiğimde bu forma birçok kişi gibi ilk zazaya yazmıştım ve bana “iyica oku araştır “demişti ve ben bütün formu baştan sona OKUDUM!!!!!Bundan sebep bu kadar emin konuşuyorum!!!!!!!Ve reklam yapan fake hesaplar da oldu ama kabak gibi gösterdiler kendilerini ve patladılar!!!!!Bir kişi yüzünden kaldı ki o arkadaşta “HATA”demiyorum “İFADE YANLIŞLIĞI”yaptığını anlayınca özür diledi!!!!!!!!!Bizleri tanımadan hikayelerimizi bilmeden bu formu okumadan HİÇBİR ARKADAŞIMI !!!!!!! İTHAM EDEMEZSİNİZ!
Yuregine saglik aynen dediklerine sonuna kadar katiliyorum❤❤

Zaza ayrıca sana cok teşekkür ederim.cunku yumurta rezervim azdı eğer bu son embriyo olmazsa ne yaparım dediğim noktada Kiev i öğrenmeme sebep oldun.bana çok büyük umut ve moral oldu bu.simdi bu umutla ayakta duruyorum, artık bu sayede yumurta çıkmazsa napicam diye düşünmüyorum ilk defa.
O yüzden Allah yolunu açık etsin her zaman.
Çok geçmiş olsun Allah bu yaşadığın acıları o bir embriyondan sağlıklı bir evlat ile unuttursun inşallah canım 🙏🙏 ❤️

Arkadaslar gunaydin kac gundur cok uzgunum😪Biotex kliniginde Ekim ayı embiryo transferi olup kimyasal gebelik yasayan benim.

Nasıl boyle bir durum yasanir cevabı tabiiki malum eger embiryo donasyonu olup benim gibi rahimde bir kisinin sorunu yoksa ve bu merkez tarafindan da evet rahimde sorununuz yok deniyorsa maalesef 3 adet koyduklari embiryomda sorunlu imis ki vucut dogal seleksiyonla reduksiyon yapti.Boyle bir durum maalesef beni buldu.
Canim çok geçmiş olsun Cok üzüldüm, inşallah bir sonraki denemende sende bebeğine kavuşacaksin. Üzme kendini lütfen bir sonraki deneme için güçlü ol inanıyorum ki herşey yoluna girecek ❤️❤️❤️🙏🙏🙏

Canım zaza bu suyun yüksekliği çok arttığı için doktorum 28’e kadar dayanamam diye mecbur kalıyor 🥺 keşke 28’e gelebilsem doktorum zaten bunu istiyor ama bebiş izin vermiyor diğer sağlıklı bebeklerimi de kısıtlamaya başladı 🥺
Pandacim Allah yardımcın olsun canım inan ki hep dualarımdasin 🙏🙏❤️❤️

Eveeetttt sevgili hanımlar size benim için muhteşem bir havadis ile geldim 🥳🥳🥳🥳🥳
Ekim ayının son partisi olan İzmirli arkadaşım ve ben idrar testinde poziti gördük şükür. Kan testi için 1 haftamız var ama malum kk rituelini bozmayalim dedik 😂😂😂
Hayal gibi gerçi hala inanamıyorum 🙄
Deneyimlerimi seve seve herkesle paylasabilirim🙏🙏
Tebrik ediyorum canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah ❤️❤️🙏

Ben kiewe giden kimsenin reklam yaptigini düsünmuyorum. Herkes gördü gitti ve yasadi. Kibrisa gidip yavrusuna kavusanda var. Kimsenin kimseye baski kurdugu yok.Aciyorum yorumu gercekten dogru bir yorum degil.. Zorlama degil öneri sadece. Herkesin kendi tercihi karari. Iykide kiewe gitmisim. Ilgi alaka cok iyi. Ben bu ilgilinin alakanin bir parcasini bir senedir ugrastigim kibristan görmedim.Kimse reklam yapmiyor. Gercekten oraya gitseniz ne demek istedigimizi anlarsiniz. Sadece tedavi odakli oluyorsun hiccc birsey düsünmuyorsun.
Ben cok zor bir hastaydim. Esime tese yapilcakti. Giderken bile eger bulunmasa dönecegiz fikriyle gitmistik. Cok zor du benim icin. Hersey güzel ilerledi . Fakat embriyo kalitesini duyunca yikildim. Istemiyorum dedim transfere girmiyorum dedim. 1ab /1bb /3aa kalite embriyolarla kibrista asla gebe kalamazdim. Böyle kalitede olan embriyoda bana aciklama bile yapmazlardi.
Kiewde embriyolag bizim ile görüsme yapti ve icime su serpti. Asla buraya yazmadim. Dedimki herkes tedavide kimseyi üzmek istemem. Benim nasibim buymus. Sonucum ne olursa olsun ikinci tedavim var dedim. Kimseyi de üzmek istemem ama lütfen beni gözünüzün önüne alin. Reklamdir sudur budur gecin bunlari.. Kibris olsun kiew olsun herkes gitdi gördü. Kimse reklam yaptigini düsünmuyorum . Ve yillardir burdayiz yasadigimiz ne varsa yaziyoruz. Tavsiyelerde bulunuyoruz.
Kime neresi uygunsa orada basliyor tedavisine.
Allahim herkesin kucagini doldursun insallah. Kibris kiew yada baska bir yer. Nasibiniz nerdeyse dilerim en yakin zamanda tez zamanda yavrusuna kavusur herkes. Reklam yapcak hali yok kimsenin yasadiklari var sadece. Herkesin amaci ayni Anne olabilmek. Allahim herkesin yolunu acik etsin.

Kızlar bu progestron vuruyorum ya otel de kim vuracak bana
Otellerde hemsire oluyor. Revir galiba. Rezepsiona sor. Yada klinigin ile konus. Benim arkadas kibrista tedavi gördügünde hemsire otele gelmis hep igne icin. Belki klinigindw böyle bir güzellii yapar. Hic olmadi esim yapmayi denesin☺️ Valla tak diye vurur bise olmaz🤭Allah yolunuzu acik etsin.

Keşke reklam yapıyor olsaydım da beni tekrar denemem için çağırsalar.Tekrar deneyebilecek için bir sene daha eşimle herseyimizden kısarak çalışmak zorunda kalmadan. Ben Kıbrıs'a gidenleri acıyorum diyen arkadaşa tepki vermedim çünkü bir benim yerime başka verenler oldu.ikincisi de Kıbrıs tecrübem yok. Anlatabilmişimdir umarım. İki tarafada gidenler ona göre paylaşıyor tecrübelerini. Kimse kimseye zorla birşey yaptıramaz . Yazarken paylaşırken de ona dikkat etmek gerekir. Herkes aklını ve gönlünü kullanarak tercihini yapar
Canimmm Allahim tez zamanda kucagina almayi nasip etsin yavrunu❤️❤️ Bu sefer olacak allahin izniyle😘

Ben kiewe giden kimsenin reklam yaptigini düsünmuyorum. Herkes gördü gitti ve yasadi. Kibrisa gidip yavrusuna kavusanda var. Kimsenin kimseye baski kurdugu yok.Aciyorum yorumu gercekten dogru bir yorum degil.. Zorlama degil öneri sadece. Herkesin kendi tercihi karari. Iykide kiewe gitmisim. Ilgi alaka cok iyi. Ben bu ilgilinin alakanin bir parcasini bir senedir ugrastigim kibristan görmedim.Kimse reklam yapmiyor. Gercekten oraya gitseniz ne demek istedigimizi anlarsiniz. Sadece tedavi odakli oluyorsun hiccc birsey düsünmuyorsun.
Ben cok zor bir hastaydim. Esime tese yapilcakti. Giderken bile eger bulunmasa dönecegiz fikriyle gitmistik. Cok zor du benim icin. Hersey güzel ilerledi . Fakat embriyo kalitesini duyunca yikildim. Istemiyorum dedim transfere girmiyorum dedim. 1ab /1bb /3aa kalite embriyolarla kibrista asla gebe kalamazdim. Böyle kalitede olan embriyoda bana aciklama bile yapmazlardi.
Kiewde embriyolag bizim ile görüsme yapti ve icime su serpti. Asla buraya yazmadim. Dedimki herkes tedavide kimseyi üzmek istemem. Benim nasibim buymus. Sonucum ne olursa olsun ikinci tedavim var dedim. Kimseyi de üzmek istemem ama lütfen beni gözünüzün önüne alin. Reklamdir sudur budur gecin bunlari.. Kibris olsun kiew olsun herkes gitdi gördü. Kimse reklam yaptigini düsünmuyorum . Ve yillardir burdayiz yasadigimiz ne varsa yaziyoruz. Tavsiyelerde bulunuyoruz.
Kime neresi uygunsa orada basliyor tedavisine.
Allahim herkesin kucagini doldursun insallah. Kibris kiew yada baska bir yer. Nasibiniz nerdeyse dilerim en yakin zamanda tez zamanda yavrusuna kavusur herkes. Reklam yapcak hali yok kimsenin yasadiklari var sadece. Herkesin amaci ayni Anne olabilmek. Allahim herkesin yolunu acik etsin.
Ben zaten zor vakalardaki basarilarini sizlerden okudukca kievin tedavi planlamasini cok begendim.
Arada maalesef olumsuz haberler oluyor, tabi ki gelecektir. Ona da hep ilahi zaman diyoruz.tevekkulle siramizi bekliyoruz.
Kibris kiev ya da baska bir yer , yeter ki evlatlar gelip bizi bulsun🙏
Senin icin de cok mutluyum. Sabirla 3 ay bekledin o igneleri oldun ve mutlu son❣️
Demek ki 1 olsun 3 olsun 5 olsun fark etmezmis, o ruh dunyaya gelme sirasi gelince geliyormus. Kun fe yekun…

Back