Oyyyy masallahhhhh ikizlerimiz geliyooooorrrKızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Soooonuuuuçççç
Hazırmısımızzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyyy masallahhhhh ikizlerimiz geliyooooorrrKızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Soooonuuuuçççç
Hazırmısımızzzz
Wuhuuu superTahminlwei alalimKızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Soooonuuuuçççç
Hazırmısımızzzz
Kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Soooonuuuuçççç
Hazırmısımızzzz
Massaallllaahhhhhh nazarlar korusun rabbbimmmmm ikizler geliyorrrrrrr oleyyyyyyy kurban oldugum rabbim kucagina aldigin gunleri nasip etsin insallah❤❤❤❤❤❤❤❤Bizim sayfamızın uğur böceğiiiiiiii
Muhteşem harika :) Allah'ım kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Zaza kesin ikizlerimiz geliyor 40 bin kere maşallah :)Kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Soooonuuuuçççç
Hazırmısımızzzz
Nasıll heyecanla aradımm mesajını dedim sana noooluyoo bu kadar heyecan yapıyoosunn Bir oh çektim ki anlatamam çok çok şükür Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimm inşşşDualarımıza seni doğurtucaz bu sefer yaz bi kenaraKızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Soooonuuuuçççç
Hazırmısımızzzz
Toplu baby shower yapalim sekerimTedavin hayırlı olsun pelino
Pandaaa isimli arkadaşımız hite yaptırdı ve şuan çok şükür ğçüzlerine gebe
O ismi bul üzerine tıkla,kızcığaz her şeyi anlatmış
İnşallah en sağlıklısı biricik yavrum benimleTebrik ederim. Çoğul gebelik mi yani
Sen cok yasa vallahiŞu iki günde gördüm ki gizli takipte bayağı arkadaşımız varmış.Canlarım kendi kafanızın içinde konuşacağınıza, içinize atacağınıza burda anlatın rahatlayın.İster kocanızı ister kaynananızı anlatın.Yeri gelir söveriz yeri gelir överiz Yeterki kafanızı boşaltın. Bize stres yasak
Bu guzel iste rahat ol tatlim tedavin seninde hayirli olsun canim benim insallah sende guzel haberlerin olsunHanımlar ne gzel ya buradan her şeyi konuşup rahatlıyruz valla tedavi öncesi gerginliğim az da olsa gitti
Hayırlı olsun.... Sağlıklı bir şekilde elinize almak nasip olsunKızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Soooonuuuuçççç
Hazırmısımızzzz
Ayyy çok heyecanlandım. Elim ayağima dolaştı valla. Hepimiz bu haberi alalım en yakın zamanda, hepimiz anne olalım lütfen.İnşallah en sağlıklısı biricik yavrum benimle
Amiiiiiiiiiin hemde cok aminnnnnnnnKızlarrr canlarrr bu sizin dualarınızın sayesinde
Allah hepinizi muradına erdirsin
Darısı tüm bekliyenlerin başına
Tebrik ederim canım Allah'ım sağ salim saglikla kucağına aldırsınKızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Soooonuuuuçççç
Hazırmısımızzzz
Allllaaahhhhh Alllllahhhhhhh biliyorduk, tebrikler kocamanından he mi deeeeKızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Soooonuuuuçççç
Hazırmısımızzzz
Abla cok tatlisin,enerjin superŞu iki günde gördüm ki gizli takipte bayağı arkadaşımız varmış.Canlarım kendi kafanızın içinde konuşacağınıza, içinize atacağınıza burda anlatın rahatlayın.İster kocanızı ister kaynananızı anlatın.Yeri gelir söveriz yeri gelir överiz Yeterki kafanızı boşaltın. Bize stres yasak