Yarin da sizden bol bol kaliteli yumurtalar ciksin
Sizin asi dozlari tam miydi?
Karantina uygulamasi oldu mu?
Zirkaa cumartesi opu varmis..

Kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Soooonuuuuçççç
Hazırmısımızzzz
Canım oleyyyyyyy cicuvvvvvvvvv valla Allah dualarimizi kabul etti cogul gebelik guzelim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallahDarısı isteyen herkese

Kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Soooonuuuuçççç
Hazırmısımızzzz
Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kendim gibi sevindim gözlerim doldu darısı başımıza inşallah,bizde sizin yönlendirmenizle kieve yöneldik kıbrısdan vazgeçtik , eşim sen karar ver nasıl içine sinerse öyle olsun dedi bende sizi okuya okuya kievde karar kıldım , 10 temmuzda 2.aşımızı olucaz sonra ilk görüşmeye gidicez inşallah ,Allah hepimizin gönlüne göre versin dualarım sizinle

Senin şu enerjinde olmasa yandık

Zaza bugün sırf senin sonucu meraktan açtım çok ama çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah:) bu arada pozitif alan başka arkadaşlar da varmış onları da tebrik ediyorum herkes çok zor yollardan geçti umarım bunların mükafatını alırız Bu arada kievde olan arkadaşlara bir sorum olacak ben de cuma günü orda olacağım sanırım, pazartesi 2. Aşımı oluyorum ama üzerinden 14 gün geçmemiş oluyor bununla ilgili sorun olur mu gitmeden pcr yaptırmak gerekli mi?

Canim bildigim kiev 14 gun 2.dozun uzerinden boyle bir sart aramiyo.Yine de en dogru bilgi guncel olmasi acisindan Andrey sor canim

İnşallah en sağlıklısı biricik yavrum benimle
Zazacım çok tebrik ediyorumgelsin yeğenlerimiz. sağlıkla kucakla canım benimçok emek verdin, mücadele ettin ve sabrettin. Allah mücadele edenin, çabalayanın olmasını çok isteyenin yanındadır Dr. Elana ve klinik bundan sonrası için nasıl bir ilaç protokolü takibi yapacak? Neler isteyecek sizden? Merakla senden gelecek haberleri bekliyorum.

Evet, sorun oluyor. Yaptırmalısınız.

Yarin da sizden bol bol kaliteli yumurtalar ciksin
Sizin asi dozlari tam miydi?
Karantina uygulamasi oldu mu?
Zirkaa cumartesi opu varmis..
Tek doz. Karantinadayim şu an. Geceliği resmen neredeyse 1000 liraya gelen sacma bi odada kalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…