amin inşallah bayramda müjedeli haberleri bende verebilirim hep beraber veririz inşallahBu guzel iste rahat ol tatlim tedavin seninde hayirli olsun canim benim insallah sende guzel haberlerin olsun
ahhhh nasıl sevindim nasıl heyecanladım kendi sonucum gibii rabbim sağlıklı bii hamilelik geçirtsin inşallah hayırlısıyla al bebişini kucağınaKızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Soooonuuuuçççç
Hazırmısımızzzz
Abla süper sonuç, maşallahKızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Soooonuuuuçççç
Hazırmısımızzzz
Yarin da sizden bol bol kaliteli yumurtalar ciksinBen de bugün muayeneye gittim. Ctesi günü opu var. Ama sperm donörlerinden hiçbiri kafama yatmadı. Istediğim özelliklerin toplamı hiç yok. Benim kan grubumdan hele bikaç kişi kalmış sadece, onlar da yarı çekik gözlü milletlerden. Geldim oturuyorum kararsız bi şekilde
Gözün aydın canım bemimKızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Soooonuuuuçççç
Hazırmısımızzzz
Koy şuraya bi hamilelik günlüğüKızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Soooonuuuuçççç
Hazırmısımızzzz
Amin canim insallahhAyyy çok heyecanlandım. Elim ayağima dolaştı valla. Hepimiz bu haberi alalım en yakın zamanda, hepimiz anne olalım lütfen.
Canım oleyyyyyyy cicuvvvvvvvvv valla Allah dualarimizi kabul etti cogul gebelik guzelim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallahKızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Soooonuuuuçççç
Hazırmısımızzzz
Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kendim gibi sevindim gözlerim doldu darısı başımıza inşallah,bizde sizin yönlendirmenizle kieve yöneldik kıbrısdan vazgeçtik , eşim sen karar ver nasıl içine sinerse öyle olsun dedi bende sizi okuya okuya kievde karar kıldım , 10 temmuzda 2.aşımızı olucaz sonra ilk görüşmeye gidicez inşallah ,Allah hepimizin gönlüne göre versin dualarım sizinleKızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Soooonuuuuçççç
Hazırmısımızzzz
Senin şu enerjinde olmasa yandıkŞu iki günde gördüm ki gizli takipte bayağı arkadaşımız varmış.Canlarım kendi kafanızın içinde konuşacağınıza, içinize atacağınıza burda anlatın rahatlayın.İster kocanızı ister kaynananızı anlatın.Yeri gelir söveriz yeri gelir överizYeterki kafanızı boşaltın. Bize stres yasak
Yavruların zazam lutfenİnşallah en sağlıklısı biricik yavrum benimle
Canim bildigim kiev 14 gun 2.dozun uzerinden boyle bir sart aramiyo.Yine de en dogru bilgi guncel olmasi acisindan Andrey sor canimZaza bugün sırf senin sonucu meraktan açtım çok ama çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah:) bu arada pozitif alan başka arkadaşlar da varmış onları da tebrik ediyorum herkes çok zor yollardan geçti umarım bunların mükafatını alırızBu arada kievde olan arkadaşlara bir sorum olacak ben de cuma günü orda olacağım sanırım, pazartesi 2. Aşımı oluyorum ama üzerinden 14 gün geçmemiş oluyor bununla ilgili sorun olur mu gitmeden pcr yaptırmak gerekli mi?
Zazacım çok tebrik ediyorumİnşallah en sağlıklısı biricik yavrum benimle
Ya Beyza ya buralar buz kestiBenimki sade sütlü azsekerli olsun
Evet, sorun oluyor. Yaptırmalısınız.Zaza bugün sırf senin sonucu meraktan açtım çok ama çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah:) bu arada pozitif alan başka arkadaşlar da varmış onları da tebrik ediyorum herkes çok zor yollardan geçti umarım bunların mükafatını alırızBu arada kievde olan arkadaşlara bir sorum olacak ben de cuma günü orda olacağım sanırım, pazartesi 2. Aşımı oluyorum ama üzerinden 14 gün geçmemiş oluyor bununla ilgili sorun olur mu gitmeden pcr yaptırmak gerekli mi?
Tek doz. Karantinadayim şu an. Geceliği resmen neredeyse 1000 liraya gelen sacma bi odada kalıyorum.Yarin da sizden bol bol kaliteli yumurtalar ciksin
Sizin asi dozlari tam miydi?
Karantina uygulamasi oldu mu?
Zirkaa cumartesi opu varmis..
Hakketten anlamiyorum halen karantina parasi aliyolar yaaa bunlarda turizimin acisini milletten cikariyolarTek doz. Karantinadayim şu an. Geceliği resmen neredeyse 1000 liraya gelen sacma bi odada kalıyorum.
AmiiiinnnnnnnAyyy çok heyecanlandım. Elim ayağima dolaştı valla. Hepimiz bu haberi alalım en yakın zamanda, hepimiz anne olalım lütfen.
Canım tebrik ederim rabbbim kucagina almayı da nasip etsin3 günlük 3 embriyo tarnsfer edilmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?