• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizde orda kaldık ama biz hep uber ile merkeze gittik.Bu arada kiev free shopta alkol daha ucuz tr ile arasında viskide 20 euro farketti.Ona göre ordan alın yada kievdeki free shoptan alın.
Zirka kievde Ashan marketlerde içki daha ucuz😂

Hahahahah iyimiss kizz birde sigara yakaydin 🤣
Kiz sigara icerken yakalandimya murat beye ben doktor kafetaryaya cay icmeye gelmis haberim yok arkamdaymis bende sinirden esimle sigara tüttürürdüm bide soyleniyordum adam arkamdaymis biraktim demistim adama aferin aferin son kez ic bidaha icemiyeceksin demezmi esim den dunya laf isittim sigarayi bir atisim var panikten sondurdumdu hatirlayamayiyorum esim sondurmus yakacaktim gynolife nerdeyse 😁😁😁😁

Canlarım size bir soru daha Kiev365 oteline yürüme mesafesinde alış veriş merkezi varmı abur cubur ve eşim alkol filan almak istiyor
Otelin solundan devam edin, yolun sonuna geldiğinizde sağa dönün kremit renginde ilerde sok tarafta siteler var oraya kadar devam sanırım yaklaşık 500-700 metre o sitenin altında güzel bir market var, elegan ürünler de satıyorlar.

Kiz sigara icerken yakalandimya murat beye ben doktor kafetaryaya cay icmeye gelmis haberim yok arkamdaymis bende sinirden esimle sigara tüttürürdüm bide soyleniyordum adam arkamdaymis biraktim demistim adama aferin aferin son kez ic bidaha icemiyeceksin demezmi esim den dunya laf isittim sigarayi bir atisim var panikten sondurdumdu hatirlayamayiyorum esim sondurmus yakacaktim gynolife nerdeyse 😁😁😁😁
Sen bu sefer güzel bir detox icecegiyle karsila murat beyi🤣
Bende sigara icerken bir ton lag yiyodum klinik kapisinda🤣 bir elimde kahve bir elimde sigara görende sancak herseyi dört dörtlük keyif yapiyor🤣🤣

Otelin solundan devam edin, yolun sonuna geldiğinizde sağa dönün kremit renginde ilerde sok tarafta siteler var oraya kadar devam sanırım yaklaşık 500-700 metre o sitenin altında güzel bir market var, elegan ürünler de satıyorlar.
Bizde italyan bir cocuga sorduyduk bize sagdan dewam edin dedi yol bitmediydi🤣🤣 otele geri döndugumuzde sola bir baktim gittigim yerler oralar🤣🤣

Zaza kizzz biz carsiya gelan gittik ama ben hic kiyafet magza felan görmedim🤔 hep klise ve müze gördüm🤣 acaba magzalar nerde olaki🤔
Kievde river mall diye alisveris merkezi var avm cok büyük bir avm orda alisveris yapacagin kiyafet icin yiyecek icecek hepsi icinde sehrin merkezine cokda uzak deil. Kurazh diye bir yer var orasi bit pazari diye geciyor koca bir sikak kiyafet satiliyor en iyi markalar yari fiatina ve istemedigin kafar cok var bildigin sosyete ve bit pazari

Sen bu sefer güzel bir detox icecegiyle karsila murat beyi🤣
Bende sigara icerken bir ton lag yiyodum klinik kapisinda🤣 bir elimde kahve bir elimde sigara görende sancak herseyi dört dörtlük keyif yapiyor🤣🤣
Elimde sebze suyuyla dusunsene beni bir elimde sebzesuyu murat beyyy ben geldim diye bagiriyorum adam diyecek geldi basimin belasi😁😁😁

Canlarım bizde şuan klinikteyiz. Testleri verdik sonuçları bekliyoruz. Yarın doktorla görüşeceğiz dualarınıza ihtiyacım var umarım hayırlı haberler alırız.
Canim benim dualamiz seninle hayirli haberlerin olsun insallah🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤

Kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Soooonuuuuçççç
Hazırmısımızzzz😂😂😂😂😂😂😂

Eklentiler

• AE8EC5DF-CF77-4D37-8225-F574592351F9.png
    AE8EC5DF-CF77-4D37-8225-F574592351F9.png
    63,1 KB · Görüntüleme: 131
Kız ben hiç kahveyi burakmadım
Her sabah franchi press😂
Benim kardesimin esi hamileyken nescafe aseriyordu doktoru 1 bardak izin veriyordu bu aksama kadar nescafe iccem ben diye agliyordu. Doguruncaya kadar nescafe icti ve cok garip bizim 5 yasindaki ikizlerde nescafe iciyor inanamadim😁😁😁😁

Back