Bunu kiev biotexcom tedavinin içinde yapıyorbunu ozellikle kendimiz mi doktordan istiyoruz yoksa kendilerimi uyguluyor soyluyor yani tercihe mi bagli tedavinin disinda olan bisey mi
Ekledim canım Allah rast getirsin.bu arada o tarihlerde bende orada olabilirim.inş denk geliriz canım.Iyi akşamlar kiev için bilet ayarlaması yapıyoruz,ağustos 13 de yumurta toplama denmişti,daha öncesinde yapılan bi islem yok degilmi, bileti 12 sine almamız yeterli olur mu?bilen arkaşlar yardımcı olur mu
BirdeZirkaa beni de ağustos transferine ekler misiniz
Turkiyeden gidiyorsan evet canimMerhaba bu yazdığınızı okuyunca dikkatimi çekti çift aşısı olanlar mı pcr testinden muaf tutulacak?
Denizcim sen taze embiryo transferimi olacaksinIyi akşamlar kiev için bilet ayarlaması yapıyoruz,ağustos 13 de yumurta toplama denmişti,daha öncesinde yapılan bi islem yok degilmi, bileti 12 sine almamız yeterli olur mu?bilen arkaşlar yardımcı olur mu
BirdeZirkaa beni de ağustos transferine ekler misiniz
Ahahahhaaa çok güldümdün eşime dioyorum ki "sadesütlü nün bugün transferi var,cok heyecanlı" gülüoo ; isimlere bak,azsekerlii- sadesütlü o da kahve delisi heralde dedi
Vallahi oyleyim ama bugün kahvesiz ilk günüm icme dediler icmiyirumdün eşime dioyorum ki "sadesütlü nün bugün transferi var,cok heyecanlı" gülüoo ; isimlere bak,azsekerlii- sadesütlü o da kahve delisi heralde dedi
Canim neden icilmiyormu ?Vallahi oyleyim ama bugün kahvesiz ilk günüm icme dediler icmiyirumbenim yerime bir kahve icin her ne olursa
Icilmiyor-musCanim neden icilmiyormu ?
aahh sormaa,benimde en büyük derdim tedavilerdeVallahi oyleyim ama bugün kahvesiz ilk günüm icme dediler icmiyirumbenim yerime bir kahve icin her ne olursa
Aha hem sigara yok hem kahveIcilmiyor-musrahmimi kasiyormus ne ole bisiler suan tam olarak uydum akilliyim kim ne derse yapiyor olabilirim sorgulamadan
Benimki sade sütlü azsekerli olsun
Benimki sade sütlü azsekerli olsun
Bir köpüklümüz eksik yeni üye olacaklara selam olsun bir köpüklü araniyor @Azsekerli17 ve beni tamamlasin
Insallahhh cnmm insallahhh doguralimda icmedekde oluraahh sormaa,benimde en büyük derdim tedavilerdegerci nelere katlanıyoruz dimi,insallaah bebişleri doğurunca yapariz kahve keyiflerimizi(kii hic sanmiyorum )
valllaa simdi iciyorum,senin icinde cektim bi yudum
Gunaydin canim insalllah bol sevincli guzel haberler alacagimiz gün olsunGünaydin hayirli cumalar kizlar
Güzel haberler alalim insallah bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?