Ekledim canım Allah rast getirsin.bu arada o tarihlerde bende orada olabilirim.inş denk geliriz canım.

Denizcim sen taze embiryo transferimi olacaksin

ben kisaca latte
Hepinize bu sabah benden bi latte
S sibra631 cim da Andreye sütlü hanim demis ona da cok gulmustum
dün eşime dioyorum ki "sadesütlü nün bugün transferi var,cok heyecanlı" gülüoo ; isimlere bak,azsekerlii- sadesütlü o da kahve delisi heralde dedi

dün eşime dioyorum ki "sadesütlü nün bugün transferi var,cok heyecanlı" gülüoo ; isimlere bak,azsekerlii- sadesütlü o da kahve delisi heralde dedi
Vallahi oyleyim ama bugün kahvesiz ilk günüm icme dediler icmiyirum benim yerime bir kahve icin her ne olursa

Vallahi oyleyim ama bugün kahvesiz ilk günüm icme dediler icmiyirum benim yerime bir kahve icin her ne olursa
aahh sormaa,benimde en büyük derdim tedavilerde gerci nelere katlanıyoruz dimi,insallaah bebişleri doğurunca yapariz kahve keyiflerimizi(kii hic sanmiyorum)
valllaa simdi iciyorum,senin icinde cektim bi yudum

ben kisaca latte
Hepinize bu sabah benden bi latte
S sibra631 cim da Andreye sütlü hanim demis ona da cok gulmustum
Sekerim zaten senin nick name bayiliyorum nescafe yasam kaynagim. ekstra lattenin yanina double espresso yollarmisin sekerim hayatin hep guzel olsun

aahh sormaa,benimde en büyük derdim tedavilerde gerci nelere katlanıyoruz dimi,insallaah bebişleri doğurunca yapariz kahve keyiflerimizi(kii hic sanmiyorum)
valllaa simdi iciyorum,senin icinde cektim bi yudum
Insallahhh cnmm insallahhh doguralimda icmedekde olur zaten zaman olmaz icmeye sevmekten ayyyy Allahim hepimize nasip ett kavusalim bebislerimizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…