• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zazacım sana şimdi annemin tabirini kullanıcam 😃 aklını başına al beni oraya getirme 😂😂
Yaw 2 tane olsun ne güzel işte. Baya koyu dediğin gibi.
Bak ben kime ikiz diyorsam çıkıyor. sana da dedim inşallah ikizdir 😍
Annenin tabirini kullanma direk kendin söyle ve Hatta yanı a git canım kaşınıyor 😂😂😂

Daha önce gynolife giden ve tutunma sorunu yaşıyan arkadaşlarıma yapılmıştı. Enis beyin kısaca bana anlatımı bağışıklık sisteminin rahimin içindeki embriyoya saldırmasını engellemek ,bağışıklığı baskılamak olarak anladım. Leucostim için
Bana verdiği fiyat 500 Euro
embriyo glue için de 250 euro dedi. Of kafamı uzatsam ona da para euro denecek.
Leucostim ile neupogen ayni etken maddeymis.uygulama gunu farkli sanirimz neupegen transferden 5 gun once yapiliyor bildigim. Leucostim rahim icine mi yapiliyor?

Neler olmuş neler 🎊🥰🎉
Tebrikler Z Zaza74 inşallah bu sefer kucağına al bebişlerini bu hikaye de mutlu sonla bitsin 😍😍

Koyulaşmayı sanırım hcg iğnesinden dolayı takip etmek istiyorsun çok haklısınn.. önceki günlerini 7-8-9. Günlerde falanda yaparak geldiysen bu güne en iyi sen değerlendirirsin koyulaşmayı ☺️ Ama o attığın test çubuğu benim bile gözlerimi doldurdu 😌 yarın bugünden de güzel haberlerini bekliyoruz heyecanla 🙏🏻

Ben de bugün muayeneye gittim. Ctesi günü opu var. Ama sperm donörlerinden hiçbiri kafama yatmadı. Istediğim özelliklerin toplamı hiç yok. Benim kan grubumdan hele bikaç kişi kalmış sadece, onlar da yarı çekik gözlü milletlerden. Geldim oturuyorum kararsız bi şekilde :110:
Kan grubundan ziyada Rh faktörü önemli canım.Kan grubuna takılma.

Daha önce gynolife giden ve tutunma sorunu yaşıyan arkadaşlarıma yapılmıştı. Enis beyin kısaca bana anlatımı bağışıklık sisteminin rahimin içindeki embriyoya saldırmasını engellemek ,bağışıklığı baskılamak olarak anladım. Leucostim için
Bana verdiği fiyat 500 Euro
embriyo glue için de 250 euro dedi. Of kafamı uzatsam ona da para euro denecek.
Bana embriyoglue icin 450 euro dedilerdi

Merhaba sizi yeni görüyorum süreciniz nedir paylaşmak be listeye yazmamı istermisiniz?
Merhaba sevgili Zirka . Yeni degilim aslinda bikac senedir ara ara giriyorum , simdi de mayis ayindan beri daha guncel takip ediyorum. Sesiz uyelerdenim :) Zaza ile mesajlastigimdan bu mujdeli haberi bu sefer burada tebrik edeyim dedim :)) ben de Temmuz’da Kiev’e gidecektim ama hypothyroidim TSH’im kan testimde 5.99 cikti 10 gun once. 25mq daha yukseltildi merkezin tatilinden sonra Agustos’ta gitmeyi planliyorum .

Kan grubundan ziyada Rh faktörü önemli canım.Kan grubuna takılma.
Kan grubundan ziyade benim için uzun boy, zayıflık ve açık donorlük önemliydi (Açık donorler çocuk yetişkin olduktan sonra tanışmak için izin veriyorlar). Yani ilerde bekarken bu işlemi yaptırırsam ki zaten öyle olacaktı kendime 6 yıl mühlet veriyorum hala bekarsam ve ülke degistirecek param varsa kullanacağım embriyoları, işte o zaman çocuklar ilerde babalarıyla tanısabilsinler istiyordum. Ama tek bir açık donor vardı görebildiğim onun da kilo sorunu vardı biraz eledim. Ben kilo almaya eğilimliyim, bari genetiği düzeltelim çocuklara iyi genler armağan edelim demiştim.

A az sekerli sen ilaclarini alirken fazladan atarsin cantaya benim icin igneden 🤣 napiyon derseler beyzanur icin dersin hemen tabiki ne demek buyrun hepsini götürün derler🤣
yaaa beyzaaa seslii haykirdim😂😂😂😂 yaaa senin bu bagimliligin hic hoşuma gitmesede arkadaş icin yapicaz artik biseyler,olmadi benimkini sana veririm kiz nollcaaakk😂😂😂

Canim havayollarinin ukrayna ucuslarinda yazan sartlarda diyorki cift asisi olup pasaporta isleten icin pcr muaf.Andreye sordum evet yeni birsey.Turkiyeden pcr siz gelen oldu dedi.
Merhaba bu yazdığınızı okuyunca dikkatimi çekti çift aşısı olanlar mı pcr testinden muaf tutulacak?

Leucostim ile neupogen ayni etken maddeymis.uygulama gunu farkli sanirimz neupegen transferden 5 gun once yapiliyor bildigim. Leucostim rahim icine mi yapiliyor?
Aynı. Arkadaşların söylediği de transferden 5 gün önceydi. Bildiğim kadarıyla rahim içine enjekte ediliyor.

Back