Zazacigim cok sukur ! Cok cok sevindim muhtesem bir habersonuna kadar saglikla gitsin tum surec Cabalayan hepimiz icin buyuk destek ve motivasyon oluyorsun , sana ve hepimize bol dua ,sans, kolayliklar ve sevinc olsun.
Canım Desi inşallah tez bir zaman seninde güzel ilerleyen gebeliğini duyum

Zaza ablacimm cok cok sevindim allah cektigin butunnn skintilari bir gun bile hatirlatmayacak guzel gunler göstersin bebelerinle insallah saglikla kucagina aldigin gunleride gorelim hep birlikte
Caaaaannnn nakadar güzel dua
Allah kabul etsin kuzum

Canım Sadesütlüm az kaldı,senden alalım güzel müjdeyi

Kızlar üst dünkü
Alt bugünkü
Sizce koyulaşmışmı?
Zazacigim tebrik ederim canım Allah im sagsaglim kucağına almayı ve sagliklica büyütmeyi nasip etsin inşallah.. Yılların acılarını üzüntülerini bebislerinle geçireceğin musmutlu zamanların unuttursun inşallah.. canım çok mutlu oldum ve çok duygulandım. Rabbim isteyen herkesin kucağını sağlıklı hayırlı bebislerle doldursun inşallah..

Can kardeşlerim
Sizi dualarınızla bunlar hepsi

Kızlar ucuz 5 liralık gebelik testlerinden 10 tane aldım
Az önce yine yaptım çok koyu geldi
Şimdide korku var acaba çoğulmu

Eklentiler

• 1E259F5F-FAE9-4F4B-8F99-92E83004226E.jpeg
    157,1 KB · Görüntüleme: 100
Kızlar ucuz 5 liralık gebelik testlerinden 10 tane aldım
Az önce yine yaptım çok koyu geldi
Şimdide korku var acaba çoğulmu
Zazacım sana şimdi annemin tabirini kullanıcam aklını başına al beni oraya getirme
Yaw 2 tane olsun ne güzel işte. Baya koyu dediğin gibi.
Bak ben kime ikiz diyorsam çıkıyor. sana da dedim inşallah ikizdir

Kız isterimde,rahim taşırmı ondan korkuyom

Kız isterimde,rahim taşırmı ondan korkuyom
Hiç belli olmaz umutsuz olma. Millet 6-7 tane birden doğuruyor tek seferde haberlerde görüyoruz o kadar Eğer ikizse dikkat edicen gerekirse sürekli yatıp dinleneceksin.

Gözünaydın canım inşallah sonuna kadar su gibi ilerlesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…