kazen abi ile aram iyi geçen günkü wats app grubunu yazdım tamadır diye cevap yazdı :)) bunuda yazarım.
Eskiden liste gibi yapiliyordu, sirasiyla yaziyodulsr onu hergün paylasiyolardi, yeni eklenenler degisiklikler felan, bence öyle yapilsin basa tutturulmaz galiba en iyisi normal liste

Baslamak ne kelime 1 temmuz transferim kismetse az kaldi galiba dualarinizda bana da yer verin kader arkadaslarim
Heyecanlandımmmmmkaç gündür aklımdason bir türlü yazamadım bu tarihlerde (ay sonu kalmış aklımda)orada olacağını biliyordum ..Kalbim sizinle Canımmm herşey gönlünce olsunnn sağlıkla mutlulukla bebeklerini kucağına almanı canı gönülden diliyorumÇok mutlu ve güzel bir aile olacağınızdan eminimmm Ben anne olacağına yürekten inanıyorum sende inan Su gibi aksınnn zaman herşey gönlünce olsunn

valla haklisin,hersey burda ayni hesaba gelio.gitsen bi havasini da koklamis olurdunbizde spermi veririz embrio haxir olur die gitmk istedik biryerde de.belki embrio olsa bizde gitmezdikbuarada ; sanki biri yazmisti ilac parasini düştüler mi ayrica verdiler mi ne die bi sorsana andreye,yadA bilen varsa dogrusunu bilgilendirebilir mi?

1 TEMMUZ SADESUTLU TRANSFER - KİEV
2 TEMMUZ ZAZA, NES6373, TAMARA2 BETA HCG TESTİ YAPACAKLAR
2 TEMMUZ ZUMROM KİEVDE OLACAK ( İLK GÖRÜŞME)
10 TEMMUZ SZRYK İLK GÖRÜŞME( DOKTOR RANDEVUSU )-ACIBADEM
12 TEMMUZ AZŞEKERLİ İLK GÖRÜŞME - KİEV
AĞUSTOS TRANSFER ZİRKA13, BEYZANUR-, BİR HAYALİM VAR
AĞUSTOS / EYLÜL MEKTUP01 TEDAVİYE BAŞLAYACAK.

eski yazılanlardan bunları çıkardım.Yanlış yada eksik olan yazsın canlarım.Bu mesajı herkes favorilerine ekleyebilir yada Kazen abiye rica ederim forum başına sabitler.

1 TEMMUZ SADESUTLU TRANSFER - KİEV
2 TEMMUZ ZAZA, NES6373, TAMARA2 BETA HCG TESTİ YAPACAKLAR
2 TEMMUZ ZUMROM KİEVDE OLACAK ( İLK GÖRÜŞME)
10 TEMMUZ SZRYK İLK GÖRÜŞME( DOKTOR RANDEVUSU )-ACIBADEM
12 TEMMUZ AZŞEKERLİ İLK GÖRÜŞME - KİEV
AĞUSTOS TRANSFER ZİRKA13, BEYZANUR-, BİR HAYALİM VAR
AĞUSTOS / EYLÜL MEKTUP01 TEDAVİYE BAŞLAYACAK.
EYLÜL LA LUNA İLK DENEME GYNOLİFE

TARİHLER BELLİ OLUNCA EKLEMELER YAPARIZ.NET TARİHİ BELLİ OLMAYANLARA SADECE AY ADINI YAZDIM.

İNŞALLAH TRANSFER OLANLAR POZİTİF ÇIKAR VE LİSTEDEN SİLERİZ.TEDAVİYE BAŞLAYANLARI , BAŞLAYACAKLARI DA LİSTENİN YUKARISINA ÇIKARIR POZİTİF ÇIKTIKÇA SİLERİZ.

DÜZELTMELER İÇİN BANADA YAZABİLİR KENDİNİZDE DÜZELTİP KOPYALA YAPIŞTIR YAPARAK PAYLAŞABİLİRSİNİZ.

BURADA OLAN, TAKİP EDEN, ANNE OLMAK İSTEYEN HERKES İNŞALLAH LİSTEMİZDEN POZİTİF OLUP ÇIKAR CANLARIM.

Larin aramısa hoş geldin
Tedavin hayırlı olsun ve başarıyla bitsin
Hiç eskiden yaşıyormuydun endometrium inceliği?
Tedaviye başlamadan rahim filmi veya histero yaptırdınmı?
Hoş bulduk teşekkür ederim, önceki tedavilerimde dondurulmuş yumurtalarımı kullandığım zamanda gelişim yavaştı. Birde ben 2 sene çikolata kisti nedeniyle visanne kullandım, geçici menopoza soktular. Rahim filmi çekildim temiz çıktı Dr sorun yok dedi

LİSTEMİZ İÇİN KAZEN ABİYE MESAJ ATTIM.BENCE YARDIMCI OLUR O ZAMAN LİSTEMİZİ GÜNCELLER EMBRİYO, YUMURTA, SPERM DONASYONU MU KENDİ YUMURTASIMI VE İLAÇ GÜNLERİNE KADAR DETAYLANDIRIRIZ.

ÖZELLİKLE B BeyzaNur- için zoladex bölümü açacam. :)))
1. ZOLADEX B BeyzaNur-
2.ZOLADEX B BeyzaNur-
3.ZOLADEX B BeyzaNur-

2 de kalalım mümkünse olmadı bende LaLuna gibi tek celsede halletcem 10,8 ile

Cok güzel temiz cıkması
Vısanneyı bende 2,5 sene kullandım gecen ay bıraktım, cıkolata kisti benımde basımda.Rabbım yüzünüzü güldürsün inşallah gönlünüzdekını hayırlı etsın

Ben 12sinde kievde olucam allah izin verirse

İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bi evladınız olur canımm

yaaa ayy cok sevindim burdan birilerinin olmasi rahatlatici kesinlesti mi sizin,ön gorusme mi??
12 si kendi planim,bakalim andrey nedicek.umarim bi sorun cikmaz da o hafta gelirim
Ben çok sevindim sizin olmanıza geçen hafta sorduğumda kimse yoktu 12sinde orda olacak. Ben ön görüşmeye gidiyorum hiç bi test tahlil yaptırmadım herşey orda olacak bişey çıkmaz inşallah bakalım

Ben çok sevindim sizin olmanıza geçen hafta sorduğumda kimse yoktu 12sinde orda olacak. Ben ön görüşmeye gidiyorum hiç bi test tahlil yaptırmadım herşey orda olacak bişey çıkmaz inşallah bakalım
ee istemediler mi rahim-meme usg si digerleri orda yapiliyormuş testlerin.bende meme usg si icin 1 hafta öteledim.cektiriyim de gidiyim die aldiniz mi biletleri,kac gun yeter dediler

ee istemediler mi rahim-meme usg si digerleri orda yapiliyormuş testlerin.bende meme usg si icin 1 hafta öteledim.cektiriyim de gidiyim die aldiniz mi biletleri,kac gun yeter dediler
Ben Türkiye de değilim canım olduğum yerde de güzel bi hastane yok dillerinide çok bilmiyorum. Andreye söyledim gerek yok burada yaptırırsınız o zaman dedi. Biletleri 11 temmuz akşamı aldık gece 12 de inecek uçağımız. 12 sinde sabah 10 gibi hastanede olacağız bütün tesler olup aynı gün sonuçlar çıkacakmış. Dönüşüde 14 üne aldık. Çok heycanlı

1 TEMMUZ SADESUTLU -TRANSFER - KİEV
2 TEMMUZ ZAZA, NES6373, TAMARA2 - BETA HCG TESTİ YAPACAKLAR
2 TEMMUZ ZUMROM - İLK GÖRÜŞME - KİEV
10 TEMMUZ SZRYK - İLK GÖRÜŞME - ACIBADEM
12 TEMMUZ AZŞEKERLİ , AİGLE - İLK GÖRÜŞME - KİEV
AĞUSTOS ZİRKA13, BEYZANUR-, BİR HAYALİM VAR. - TRANSFER - KİEV
AĞUSTOS / EYLÜL MEKTUP01 - TEDAVİYE BAŞLAYACAK - KİEV
EYLÜL LA LUNA - İLK DENEME - GYNOLİFE

Eline sağlıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…