Eskiden liste gibi yapiliyordu, sirasiyla yaziyodulsr onu hergün paylasiyolardi, yeni eklenenler degisiklikler felan, bence öyle yapilsin basa tutturulmaz galiba en iyisi normal listekazen abi ile aram iyi geçen günkü wats app grubunu yazdım tamadır diye cevap yazdı :)) bunuda yazarım.
Baslamak ne kelime 1 temmuz transferim kismetse az kaldi galibadualarinizda bana da yer verin kader arkadaslarim
valla haklisin,hersey burda ayni hesaba gelio.gitsen bi havasini da koklamis olurdunYani şöyle söyleyim sadece bu testlere uçak biletlerinin parasını verdim ilaçları kendim alacam gitmiş olsam ilaçları onlar verecekti ve kendileri görmüş olurdu daha iyi olurdu bizimki embriyo donasyonu sperm verme falan olmayınca direk transfer diye düşündüm
yaaa beyzaaa ilahiiiiBeni artik habire güncellersiniz 1. 2.3… zoladex diye
Hoş bulduk teşekkür ederim, önceki tedavilerimde dondurulmuş yumurtalarımı kullandığım zamanda gelişim yavaştı. Birde ben 2 sene çikolata kisti nedeniyle visanne kullandım, geçici menopoza soktular. Rahim filmi çekildim temiz çıktı Dr sorun yok dediLarin aramısa hoş geldin
Tedavin hayırlı olsun ve başarıyla bitsin
Hiç eskiden yaşıyormuydun endometrium inceliği?
Tedaviye başlamadan rahim filmi veya histero yaptırdınmı?
2 de kalalım mümkünseLİSTEMİZ İÇİN KAZEN ABİYE MESAJ ATTIM.BENCE YARDIMCI OLUR O ZAMAN LİSTEMİZİ GÜNCELLER EMBRİYO, YUMURTA, SPERM DONASYONU MU KENDİ YUMURTASIMI VE İLAÇ GÜNLERİNE KADAR DETAYLANDIRIRIZ.
ÖZELLİKLE B BeyzaNur- için zoladex bölümü açacam. :)))
1. ZOLADEX B BeyzaNur-
2.ZOLADEX B BeyzaNur-
3.ZOLADEX B BeyzaNur-
Cok güzel temiz cıkmasıHoş bulduk teşekkür ederim, önceki tedavilerimde dondurulmuş yumurtalarımı kullandığım zamanda gelişim yavaştı. Birde ben 2 sene çikolata kisti nedeniyle visanne kullandım, geçici menopoza soktular. Rahim filmi çekildim temiz çıktı Dr sorun yok dedi
Ben 12sinde kievde olucam allah izin verirseiyi geceler arkadaşlarım
bugun dr a gittim meme usg sini 6 temmuza verdibaska hicbiryerdede daha erken bulamadim.kaldi mi bizim gidiş bi hafta daha..sanirim temmuz 12 si haftasinda gidicez.yada usg olmadan ön görüşmemi yapsak nasil olsa hemn bi ilac baslanmaz dedik.sonra dedik mazallah bide bisey cikar bosuna gitmis oluruz,nolck 1 haftdn..off okdr bekledim 1 hafta sabredemiyrm
var mı 12 si haftasi kievde olucak olan?
yaaa ayy cok sevindimBen 12sinde kievde olucam allah izin verirse
İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bi evladınız olur canımmBurda bahsettim mi hatırlamıyorum başka forumlarda yazdım. Benim 2 tane oğlum var ilk evliliğimden. Benim şuan 2. Eşimin de ilk evliliği. Ben onun için çabalıyorum bu kadar çünkü çok istiyor bi çocuğu olsun. Yiğenlerinin gözlerinin içine bakıyorİnsanlık olarak da şanslıyım kendisinden yana. Benim çocuklarıma da abilik büyüklük yapıyor (bizimle yaşıyorlar). Sırf çocuğu olsun bunu tatsın diye uğraşıyorum. Hakkımızda artik hayırlısı neyse o olsun
Herkesin ki böyle demek bende hiç sahip çıkmıyo hep ben araştırıyorum diye sinirleniyodum sonra düşündüm karışsa da gıcık olurum böylesi daha iyiAdamlar da hiç araştırıp bakmıyorlar habire soru soruyorlar benim eşimde öyle
Ben çok sevindim sizin olmanızayaaa ayy cok sevindimburdan birilerinin olmasi rahatlatici kesinlesti mi sizin,ön gorusme mi??
12 si kendi planim,bakalim andrey nedicek.umarim bi sorun cikmaz da o hafta gelirim
ee istemediler mi rahim-meme usg siBen çok sevindim sizin olmanızageçen hafta sorduğumda kimse yoktu 12sinde orda olacak. Ben ön görüşmeye gidiyorum hiç bi test tahlil yaptırmadım herşey orda olacak bişey çıkmaz inşallah bakalım
amin canım inş 3 de boş geçersin.2 de kalalım mümkünseolmadı bende LaLuna gibi tek celsede halletcem 10,8 ile
Ben Türkiye de değilim canım olduğum yerde de güzel bi hastane yok dillerinide çok bilmiyorum. Andreye söyledim gerek yok burada yaptırırsınız o zaman dedi. Biletleri 11 temmuz akşamı aldık gece 12 de inecek uçağımız. 12 sinde sabah 10 gibi hastanede olacağız bütün tesler olup aynı gün sonuçlar çıkacakmış. Dönüşüde 14 üne aldık. Çok heycanlıee istemediler mi rahim-meme usg sidigerleri orda yapiliyormuş testlerin.bende meme usg si icin 1 hafta öteledim.cektiriyim de gidiyim die aldiniz mi biletleri,kac gun yeter dediler
Eline sağlıkk1 TEMMUZ SADESUTLU -TRANSFER - KİEV
2 TEMMUZ ZAZA, NES6373, TAMARA2 - BETA HCG TESTİ YAPACAKLAR
2 TEMMUZ ZUMROM - İLK GÖRÜŞME - KİEV
10 TEMMUZ SZRYK - İLK GÖRÜŞME - ACIBADEM
12 TEMMUZ AZŞEKERLİ , AİGLE - İLK GÖRÜŞME - KİEV
AĞUSTOS ZİRKA13, BEYZANUR-, BİR HAYALİM VAR. - TRANSFER - KİEV
AĞUSTOS / EYLÜL MEKTUP01 - TEDAVİYE BAŞLAYACAK - KİEV
EYLÜL LA LUNA - İLK DENEME - GYNOLİFE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?