Aynen dediğin gibi canım güzel haberler geliyor peş peşe

Omayra sen ne tatlı ne ince düşünceli birisin, helal
Omayra sen ne tatlı ne ince düşünceli birisin, helal olsun sana
B BaharOlsun tşk ederim canım. Senin güzel görüşün. Eğitimciyim ve maalesef atanamayan işsiz o kadar çok genç öğretmen adayı var ki. Arkadaşımızın Tek olmadığını ve umut etmenin ve şükretmenin önemini bu sürecin geçici olduğunu hatırlamak istedim sadece

Kısmet olursa inş Temmuz adetimle tedavi başlıyacak sanırsam andreyin dediğine göre Ağustos ortası gibi transfer ama daha net birşey yok doktora göstermedi sonuçları yarın doktor ne derse
İnşallah yarın güzel haberini paylaş

Hayır canım hiç öyle düşünme benim kuzenimin 3. Gebeliği hepsinde de hiç bulantısı olmadı hep iştahı açıldı hepsi de sağlıklı , herkes yaşayacak diye bişey yok keşke rahat gebelik olsa

Aynen ilkinde gelişim durduğu için kürtaj oldum. Sonra ki 2 denememde tutmadı maalesef

İlk denemede olmuştu sonra denediğim Hastaneyi labaratuvarını beğenmedi raporlu olarak özel üniv. hastanesinde yapmıştık. Daha ileri teknoloji hastanelerinde şansımız olabilir diye düşünüyor. Ben hak veriyorum ama bir yandan da yine olmazsa diyorum o yüzden tedirginim

Çok sağol canım benim gerçekten aklımdan geçenleri yazmışsın. Zaten dedim Bülent beye beraber gidicez varsa soracağın bisey kendisine sorarsın dedim.

Kısmet olursa inş Temmuz adetimle tedavi başlıyacak sanırsam andreyin dediğine göre Ağustos ortası gibi transfer ama daha net birşey yok doktora göstermedi sonuçları yarın doktor ne derse
ön gorüsmeye gitmemismiydiniz? burdan hangi sonuclari, rahim sonuclarimi yollDiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…