Venedik oteldeyim benacaba şimdi aklıma geldi siz nerede kalıyorsunuz müsaitse Andreye söyleyelim bizide oraya alsın
Ay çok güzel temmuz ayınin ilk bebeğiBaslamak ne kelime 1 temmuz transferim kismetse az kaldi galibadualarinizda bana da yer verin kader arkadaslarim
Tamara canim cok ama cok tesekkur ederimAy çok güzel temmuz ayınin ilk bebeğidualarımız seninle canım
tamam canım andreye söyleyeceğimVenedik oteldeyim ben
Evet 1.doz oldum karantina paraları uçuyorBu paralar aşı olmayanlar için mi, anlamadım??
Vayy kizzz bende istiyorum bu sefer orayi yaaVenedik oteldeyim ben
Bana doktorum şöyle açıkladı. Hormonları, dolayısıyla da yumurtlamayı baskılıyor. Böylelikle bizim hissetmediğimiz rahimdeki en ufacık kasılmaları bile engelliyor. Aynı zamanda görünmeyen bi kist, endometriyozis, adenomiyozis varsa onları da geriletiyor. Sonrasında verdikleri estrofem ve progesteronla kontrollü bir şekilde rahmi hazırlayıp transferin tutunma başarısını arttırıyolar. Rahimde kendi kendine minik kasılmalar yapmadığı için embriyoyu atmıyor..
Omayra sen ne tatlı ne ince düşünceli birisin, helal
B BaharOlsun tşk ederim canım. Senin güzel görüşün. Eğitimciyim ve maalesef atanamayan işsiz o kadar çok genç öğretmen adayı var ki. Arkadaşımızın Tek olmadığını ve umut etmenin ve şükretmenin önemini bu sürecin geçici olduğunu hatırlamak istedim sadeceOmayra sen ne tatlı ne ince düşünceli birisin, helal olsun sana
İnşallah yarın güzel haberini paylaşKısmet olursa inş Temmuz adetimle tedavi başlıyacak sanırsam andreyin dediğine göre Ağustos ortası gibi transfer ama daha net birşey yok doktora göstermedi sonuçları yarın doktor ne derse
Hayır canım hiç öyle düşünme benim kuzenimin 3. Gebeliği hepsinde de hiç bulantısı olmadı hep iştahı açıldı hepsi de sağlıklı , herkes yaşayacak diye bişey yok keşke rahat gebelik olsaBende olmadı yasevinsem mi ? Üzülsem mi? Bilemiyorum. Sağlıklı gebeliklerde mide bulantısı olur diye aklımda kalan bir önyargım var. Tabii ki böyle değil ama geçmişte yaşanan olumsuzluklarda eklenince endişelenmemek için kendimi çok zorluyorum.
Hakikaten çok güzel açıklama ve güzel bilgiÇok güzel açıklamışsınız çok teşekkür ederim
İçini ferah tut beyzoşum,onlar bunu biliyorlar ve ona göre plan yapacaklarKizlar benimde kafam karisti , simdi benim temmuz 20 de dr basliyoruz derse ayin 25 den agustos 8e kadar kapali olcak ben nasil yapcam
İçini ferah tut beyzoşum,onlar bunu biliyorlar ve ona göre plan yapacaklaKizlar benimde kafam karisti , simdi benim temmuz 20 de dr basliyoruz derse ayin 25 den agustos 8e kadar kapali olcak ben nasil yapcam
Aynen ilkinde gelişim durduğu için kürtaj oldum. Sonra ki 2 denememde tutmadı maalesefcanım cok iyi anliyorum seni,cunku doktorum da dahil herkes kendi yumurtanla devamet derken ben donasyonu isteyip esimi oyle ikna ettim.he cok uzak degildi esim benim,eminim sende soylencek herseyi soylemissindir.ama benim onceligim "sagligim" oldu.sonucta bukdr ilaci biz kullaniyoruz ve ikinci sirada para oldu.dedigin gibi 30-40 bin tl yi tedavilere harciyoruz zaten.ama senin hikayende hatirladigim kadaryla 3 kere tedavi oldun dimi?
birde eger kafasinda boyle soru isaretleri varsa her turlu doktor kontrolune -gorusmesine mutlaka eşinle beraber git.okadarcik onlarda uğrasiversinler
İlk denemede olmuştu sonra denediğim Hastaneyi labaratuvarını beğenmedi raporlu olarak özel üniv. hastanesinde yapmıştık. Daha ileri teknoloji hastanelerinde şansımız olabilir diye düşünüyor. Ben hak veriyorum ama bir yandan da yine olmazsa diyorum o yüzden tedirginimCanını sıkmamaya çalış canım benim herşey oluruna bakar eşinin söylediklerine sinirlenmeme çalış sakin sakin anlat Temmuz da doktora birlikte gidin oda duysun para sıkıntısını oda çekecek sen aslında eşini düşünüyorsun ama bence o kafayı başka birşeye takmış belki senin olabilecek bütün şansını denemeni istiyor aklımda bir soru işareti kalmasın diye
Çok sağol canım benimBak canım kesin birileri eşinin kulağına bişeyler fısıldıyordur.ya doğru doktora gitmediğinizden bahsediyordur yada böyle durumlarda çok uğraşmış boşa kürek çekmiş örneklerden bahsediyorlardır.Bu zamanlarda bilgisi olmayan fikri olan çok olur.bence sakince neden böyle şeyler dediğini sormalısın.hiçbir sorunu es geçmeyin.ve senin eminim üstüne basarak söylemişsindir ama yine söyle anne olmaktan çok onun baba olmasını istediğini, bu sebeple başka bir kadının yumurtasını bile sırf eşinin çocuğu olacağı için kabul edeceğini anlat.Ayrıca daha öncede yazmıştım tekrar yazıyorum erkekler kesinlikle sürecin belli Hatta her aşamasına dahil edilmeli.Belkide o zaman sana soru sormayacak sorularını doktora soracak.Demekki açıklamaların yeterli gelmiyor yada verdiğin cevaplar onu tatmin etmiyor.Seni suçlamıyorum sakın yanlış anlama.Bırak doktora kendi sorsun kendi konuşsun kendi duysun.Sana asıl sorması gereken şu olmalıydı başkasının yumurtası ile olacak bebeği kabul edebilecekmisin buna hazırmısın psikolojik olarak bu senin için büyük bir olay.Bu duruma ne derece hazırsın gibi bir konuşma olmalıydı ama geç değil.Bence anlat bıkma pes etme.Belkide Bülent beyde bebek olacak yada onun seni anlamasına hak vermesine vesile olacak.Hakkında herşeyin hayırlısı olsun ama önce sen sakin ve rahat olmalısın.Bu psikoloji ile nereye gidersen git etkilenirsin vücudun hazır olmaz bir kere.Sen önemlisin yaz bize rahatla.
Dogru diyon cnm benim adam cok heycanli habire deyip duruyor bana nasil olcak diyeİçini ferah tut beyzoşum,onlar bunu biliyorlar ve ona göre plan yapacakla
ön gorüsmeye gitmemismiydiniz? burdan hangi sonuclari, rahim sonuclarimi yollDinizKısmet olursa inş Temmuz adetimle tedavi başlıyacak sanırsam andreyin dediğine göre Ağustos ortası gibi transfer ama daha net birşey yok doktora göstermedi sonuçları yarın doktor ne derse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?