İnş canım çok ihtiyacım var güzel bir habereİnşallah yarın güzel haberini paylaş
İlk deneme de olmuş daha iyi olur senin aklında da soru kalmaz ben bu sitede geçmiş sayfaları okumuştum bir arkadaş donasyon yapacaktı son kez kendi yumurtası ile deneyip bebeği olmuş inş senin içinde hayırlısı ne ise o olsun bir doktorla görüş onun cevaplarına göre karar verirsinizİlk denemede olmuştu sonra denediğim Hastaneyi labaratuvarını beğenmedi raporlu olarak özel üniv. hastanesinde yapmıştık. Daha ileri teknoloji hastanelerinde şansımız olabilir diye düşünüyor. Ben hak veriyorum ama bir yandan da yine olmazsa diyorum o yüzden tedirginim
Adamlar da hiç araştırıp bakmıyorlar habire soru soruyorlar benim eşimde öyleDogru diyon cnm benim adam cok heycanli habire deyip duruyor bana nasil olcak diye
Amin canım hepimiz emek veriyoruz karşılığını en kısa sürede alalım inşallah. Bi gidip görüşeyim bakalım ne diyecek.İlk deneme de olmuş daha iyi olur senin aklında da soru kalmaz ben bu sitede geçmiş sayfaları okumuştum bir arkadaş donasyon yapacaktı son kez kendi yumurtası ile deneyip bebeği olmuş inş senin içinde hayırlısı ne ise o olsun bir doktorla görüş onun cevaplarına göre karar verirsiniz
Hadi insallah canim olsun tabi burasi iyiymis sahidenVayy kizzz bende istiyorum bu sefer orayi yaa
Rahim ultrason meme usg kan tahlili bide böyle hepatit aids falan testi yapıldı onları gönderdim ama bence ön görüşmeye gitmek daha mantıklı tecrübe ile sabitön gorüsmeye gitmemismiydiniz? burdan hangi sonuclari, rahim sonuclarimi yollDiniz
Çok haklısın sevgili O omayra34Canım üzülme tüm bunlar bir süreç ve geçecek emin ol. Sanırım eğitim fak. mezunusun o kadar çok mezun olup atanamayan işsiz kpps’de yüksek puan alıp açıkta olan genç insan var ki. Parti üyesi değilsen veya tanıdığın yoksa maalesef. Ülke’nin durumu bu ama bunlarda geçecek hep böyle gitmez. Sen psikolojini sağlam ve yüksek tut. Bu süreçte İnternet üzerinde Online (udemy, İstanbul işletme endüstrisi) gibi platformalardan işine yarayacak istediğin eğitimleri alabilirsin. Dersler online olup sistem üzerinden ilerliyor. Ücretsiz olanlar kadar cüzi ücretler karşılığımda şahane eğitimler mevcut. Bu süreçte Hem müthiş bşr meşguliyet ve CV.inde öne geçmek için bir fırsat. Şimdi herşey online . Özel okullara başvur. Uzaktan ders verebilirsin yada bulunduğun yerde sözleşmeli öğretmenlik için gidip okul md.leri ile görüşebilrsin. Çok gençsin umutsuz olma. Herşeyin çaresi var. Anne olmamız için iyi ki donasyon yöntemi var. Organ nakli gibi düşün . Sağlıklısın, eşin yanında ve önünde uzun yıllar var. Şükretmek ve umutlu olmak için çok sebebin var
Rahim ultrason meme usg kan tahlili bide böyle hepatit aids falan testi yapıldı onları gönderdim ama bence ön görüşmeye gitmek daha mantıklı tecrübe ile sabit
Canim asi karti hayat eve sigardan pasaporta isleniyo sanirim bu yeterli sistemde pasaporttan gorurler o haldeBen giderken pcr yaptırdım ama dönüşte asi kartını gösterip döndüm sorun olmadi,
Gideceğiniz havayolu acentasını bi arayıp sorun isterseniz,
Pasaportunuz varsa asi kartı pasaporta isleniyormus o zaman gerek yokmuş
Ole yapıp gidenler olmus
Yani şöyle söyleyim sadece bu testlere uçak biletlerinin parasını verdim ilaçları kendim alacam gitmiş olsam ilaçları onlar verecekti ve kendileri görmüş olurdu daha iyi olurdu bizimki embriyo donasyonu sperm verme falan olmayınca direk transfer diye düşündümvallaa eşim istemedi uçak korkusundan barii bi kez binmiş olurum die yok dedim gidelum on gorusmeye.bizde gidicez temmyz 12 gibi ilk benden sadece rahimle meme istediler dedim baska ne varki digerlerini klinikte yapivz dediler
Canım pasaportsuz gidilebiliyor demiCanim asi karti hayat eve sigardan pasaporta isleniyo sanirim bu yeterli sistemde pasaporttan gorurler o halde
Donuste asi karti gosterdim dedin ya asi kartinin ciktisini mi aldin nasil gosterdin nasil oldu
kieve sadece tc kimliği ile girebilirsin.Uçaktan inince pasaport kontrolden önce mutlaka form doldur.Küçük el kadar bir form.Pasaport kontrolden önce asker gibi yeşil üniformalı birileri var.Onlara gelmeden sağ tarafta boş bir banko üzerinde boş formlar canım.Ben onu doldurmayı unuttum neyseki pasaportum yanımdaydı.yoksa anlaşmakta sorun yaşıyorsun.İngilizce bilmiyorlar, türkçe bilen zaten yok.Kaybetme dönüştede o form lazım olacak.Canım pasaportsuz gidilebiliyor demi
Kazen abiye soralim basa tutturulursa gercekten iyi olurBetaHCG sonucu bekleyenleri tarihleri ile,
Transfer için kimin nereye gideceğini tarihleri ile,
Tedaviye ilk başlayacakları tarihi ve nereye gidecekleri ile nasıl forumun başına sabitleyeceğiz? Nick kullandığımız ve maşallah sayımız fazla olduğu için karıştırıyorum.eski yazılara bakıp kimdi ne zamandı neresiydi bakmaya çalışıyorum.Hadi gelin birimize özelden yazalım hangi aşamada olduğumuzu o kişide liste yapsın ne dersiniz? Listeyi yaparım ama nasıl sabitlicem bilemiyorum
Kazen abiye soralim basa tutturulursa gercekten iyi olur
Yada liste yapilsin hergün güncelleriz, degisiklikleride ekleriz
Harika fikir ZirkaBetaHCG sonucu bekleyenleri tarihleri ile,
Transfer için kimin nereye gideceğini tarihleri ile,
Tedaviye ilk başlayacakları tarihi ve nereye gidecekleri ile nasıl forumun başına sabitleyeceğiz? Nick kullandığımız ve maşallah sayımız fazla olduğu için karıştırıyorum.eski yazılara bakıp kimdi ne zamandı neresiydi bakmaya çalışıyorum.Hadi gelin birimize özelden yazalım hangi aşamada olduğumuzu o kişide liste yapsın ne dersiniz? Listeyi yaparım ama nasıl sabitlicem bilemiyorum
Beni artik habire güncellersiniz 1. 2.3… zoladex diyeHarika fikir Zirka
Eğer yaparım ben bu işi dersen ilk mesajı atarım valla
Her seferinde unutuyorum kim kimdi gidecek miydi trasnfer mi olmuştu, zoladex süresi mi bekliyordu
Beni de 10.8 i oldu bir daha haber alınamadı olarak güncellersinizBeni artik habire güncellersiniz 1. 2.3… zoladex diye
Beni de 10.8 i oldu bir daha haber alınamadı olarak güncellersiniz
kazen abi ile aram iyi geçen günkü wats app grubunu yazdım tamadır diye cevap yazdı :)) bunuda yazarım.Kazen abiye soralim basa tutturulursa gercekten iyi olur
Yada liste yapilsin hergün güncelleriz, degisiklikleride ekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?