Burda bahsettim mi hatırlamıyorum başka forumlarda yazdım. Benim 2 tane oğlum var ilk evliliğimden. Benim şuan 2. Eşimin de ilk evliliği. Ben onun için çabalıyorum bu kadar çünkü çok istiyor bi çocuğu olsun. Yiğenlerinin gözlerinin içine bakıyor İnsanlık olarak da şanslıyım kendisinden yana. Benim çocuklarıma da abilik büyüklük yapıyor (bizimle yaşıyorlar). Sırf çocuğu olsun bunu tatsın diye uğraşıyorum. Hakkımızda artik hayırlısı neyse o olsun

İlk deneme de olmuş daha iyi olur senin aklında da soru kalmaz ben bu sitede geçmiş sayfaları okumuştum bir arkadaş donasyon yapacaktı son kez kendi yumurtası ile deneyip bebeği olmuş inş senin içinde hayırlısı ne ise o olsun bir doktorla görüş onun cevaplarına göre karar verirsiniz

Amin canım hepimiz emek veriyoruz karşılığını en kısa sürede alalım inşallah. Bi gidip görüşeyim bakalım ne diyecek.

ön gorüsmeye gitmemismiydiniz? burdan hangi sonuclari, rahim sonuclarimi yollDiniz
Rahim ultrason meme usg kan tahlili bide böyle hepatit aids falan testi yapıldı onları gönderdim ama bence ön görüşmeye gitmek daha mantıklı tecrübe ile sabit

Çok haklısın sevgili O omayra34 ağzına emeğine sağlık
U umutsuz001 Daha çok gençsiniz, umutsuz olmamak için öyle çok neden var kii.. işsiz kalmak elbette moral bozucu.. ama belki de kendinizde olmadık bir yönünüzü keşfedip, içinde bulunduğunuz bu süreç devlet memuru olmakta daha fazlası yakalamak için bir fırsatta olabiliryeterki farkına varabilelim, sevdiğiniz bir insan var yanıbaşınızda sizinle birlikte Kiev’e çare aramaya çabalayan, küçük bir taşra olsa da yaşadığınız yer; eminim sizi oraya götüren manevi bir amaç ve neticesinde alacağınız bir mertebe bir kazanım illaki vardır. Simyacı’ yı okudunuz mu, tavsiye ederim. Herşeyin bir sebebi var. Umutsuz kalma genç arkadaşımhayatının her anını keyifle tadına vararak çıkarmaya gayret etmen dileğiyle.. herşey umuta yolculukla başlar.. Dilediğin herşey gönlünce olsun

Rahim ultrason meme usg kan tahlili bide böyle hepatit aids falan testi yapıldı onları gönderdim ama bence ön görüşmeye gitmek daha mantıklı tecrübe ile sabit
vallaa eşim istemedi uçak korkusundan barii bi kez binmiş olurum die yok dedim gidelum on gorusmeye.bizde gidicez temmyz 12 gibi ilk benden sadece rahimle meme istediler dedim baska ne varki digerlerini klinikte yapivz dediler

Canim asi karti hayat eve sigardan pasaporta isleniyo sanirim bu yeterli sistemde pasaporttan gorurler o halde
Donuste asi karti gosterdim dedin ya asi kartinin ciktisini mi aldin nasil gosterdin nasil oldu

BetaHCG sonucu bekleyenleri tarihleri ile,
Transfer için kimin nereye gideceğini tarihleri ile,
Tedaviye ilk başlayacakları tarihi ve nereye gidecekleri ile nasıl forumun başına sabitleyeceğiz? Nick kullandığımız ve maşallah sayımız fazla olduğu için karıştırıyorum.eski yazılara bakıp kimdi ne zamandı neresiydi bakmaya çalışıyorum.Hadi gelin birimize özelden yazalım hangi aşamada olduğumuzu o kişide liste yapsın ne dersiniz? Listeyi yaparım ama nasıl sabitlicem bilemiyorum

vallaa eşim istemedi uçak korkusundan barii bi kez binmiş olurum die yok dedim gidelum on gorusmeye.bizde gidicez temmyz 12 gibi ilk benden sadece rahimle meme istediler dedim baska ne varki digerlerini klinikte yapivz dediler
Yani şöyle söyleyim sadece bu testlere uçak biletlerinin parasını verdim ilaçları kendim alacam gitmiş olsam ilaçları onlar verecekti ve kendileri görmüş olurdu daha iyi olurdu bizimki embriyo donasyonu sperm verme falan olmayınca direk transfer diye düşündüm

Canim asi karti hayat eve sigardan pasaporta isleniyo sanirim bu yeterli sistemde pasaporttan gorurler o halde
Donuste asi karti gosterdim dedin ya asi kartinin ciktisini mi aldin nasil gosterdin nasil oldu
Canım pasaportsuz gidilebiliyor demi

Canım pasaportsuz gidilebiliyor demi
kieve sadece tc kimliği ile girebilirsin.Uçaktan inince pasaport kontrolden önce mutlaka form doldur.Küçük el kadar bir form.Pasaport kontrolden önce asker gibi yeşil üniformalı birileri var.Onlara gelmeden sağ tarafta boş bir banko üzerinde boş formlar canım.Ben onu doldurmayı unuttum neyseki pasaportum yanımdaydı.yoksa anlaşmakta sorun yaşıyorsun.İngilizce bilmiyorlar, türkçe bilen zaten yok.Kaybetme dönüştede o form lazım olacak.

Kazen abiye soralim basa tutturulursa gercekten iyi olur
Yada liste yapilsin hergün güncelleriz, degisiklikleride ekleriz

Kazen abiye soralim basa tutturulursa gercekten iyi olur
Yada liste yapilsin hergün güncelleriz, degisiklikleride ekleriz
Harika fikir Zirka
Eğer yaparım ben bu işi dersen ilk mesajı atarım valla
Her seferinde unutuyorum kim kimdi gidecek miydi trasnfer mi olmuştu, zoladex süresi mi bekliyordu

Harika fikir Zirka
Eğer yaparım ben bu işi dersen ilk mesajı atarım valla
Her seferinde unutuyorum kim kimdi gidecek miydi trasnfer mi olmuştu, zoladex süresi mi bekliyordu
Beni artik habire güncellersiniz 1. 2.3… zoladex diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…