Bende olmadı ya sevinsem mi ? Üzülsem mi? Bilemiyorum. Sağlıklı gebeliklerde mide bulantısı olur diye aklımda kalan bir önyargım var. Tabii ki böyle değil ama geçmişte yaşanan olumsuzluklarda eklenince endişelenmemek için kendimi çok zorluyorum.

Öyle düşünme saçlı bebekler mide bulantısı yapar derler

Merhaba, siz Kiev’e ne zaman gideceksiniz?
Kısmet olursa inş Temmuz adetimle tedavi başlıyacak sanırsam andreyin dediğine göre Ağustos ortası gibi transfer ama daha net birşey yok doktora göstermedi sonuçları yarın doktor ne derse

Herkeste olacak diye bir kural yok canım ,benimle hamile olan yakın bir arkadaşımin midesi hiç ama hiç bulanmadı şimdi 5. Ayında hamileliğinde de hiç bir sıkıntısı yok böyle şeylere takılıp stres yapma kendine

Her hamilelik ayni olmuyo gayet normal

Canım üzülme tüm bunlar bir süreç ve geçecek emin ol. Sanırım eğitim fak. mezunusun o kadar çok mezun olup atanamayan işsiz kpps’de yüksek puan alıp açıkta olan genç insan var ki. Parti üyesi değilsen veya tanıdığın yoksa maalesef. Ülke’nin durumu bu ama bunlarda geçecek hep böyle gitmez. Sen psikolojini sağlam ve yüksek tut. Bu süreçte İnternet üzerinde Online (udemy, İstanbul işletme endüstrisi) gibi platformalardan işine yarayacak istediğin eğitimleri alabilirsin. Dersler online olup sistem üzerinden ilerliyor. Ücretsiz olanlar kadar cüzi ücretler karşılığımda şahane eğitimler mevcut. Bu süreçte Hem müthiş bşr meşguliyet ve CV.inde öne geçmek için bir fırsat. Şimdi herşey online . Özel okullara başvur. Uzaktan ders verebilirsin yada bulunduğun yerde sözleşmeli öğretmenlik için gidip okul md.leri ile görüşebilrsin. Çok gençsin umutsuz olma. Herşeyin çaresi var. Anne olmamız için iyi ki donasyon yöntemi var. Organ nakli gibi düşün . Sağlıklısın, eşin yanında ve önünde uzun yıllar var. Şükretmek ve umutlu olmak için çok sebebin var

Bu zoledex iğnesi menepoza mı sokuyor adet mi yapıyor bende onu anlamadım herkes vuruluyor mu
Bana doktorum şöyle açıkladı. Hormonları, dolayısıyla da yumurtlamayı baskılıyor. Böylelikle bizim hissetmediğimiz rahimdeki en ufacık kasılmaları bile engelliyor. Aynı zamanda görünmeyen bi kist, endometriyozis, adenomiyozis varsa onları da geriletiyor. Sonrasında verdikleri estrofem ve progesteronla kontrollü bir şekilde rahmi hazırlayıp transferin tutunma başarısını arttırıyolar. Rahimde kendi kendine minik kasılmalar yapmadığı için embriyoyu atmıyor..

Aa ne guzel insallah görüselim nerede kalacaksiniz belliyse yazarsaniz 3 temmuzda klinikte olucam ayrica.
Daha belli değil canım kalacağımız yer Andrey birşey söylemedi ama belli olur olmaz yazarım. benim ilk yurt dışı çıkışım inanın heyecandan öleceğim ama bizden birinin orada olmasının düsüncesi bile rahatlatıyor.

Omayra sen ne tatlı ne ince düşünceli birisin, helal olsun sana

Çok güzel açıklamışsınız çok teşekkür ederim

Gel gel korkma buranin bir vatandasi gibi oluyorsun zamanla istanbul gibi zaten yabancilik cekmessin

Saeecw kiev ne isterse onu yaptirdim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…