- 1 Nisan 2021
- 465
- 2.619
- 33
- 32
Aynen kul plan yaparmış kader gülermişOlsun canim herbirimizin bir sekilde planlar degisebiliyo.Sonunda yuzumuz gulsunde vakit saat.Allahin bir bildigi var elbet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen kul plan yaparmış kader gülermişOlsun canim herbirimizin bir sekilde planlar degisebiliyo.Sonunda yuzumuz gulsunde vakit saat.Allahin bir bildigi var elbet.
Bence deBen sadece kievin dediklerini yaptım ve inamki yeteeli
Bende öyle düşünüyorum ki işlemi yapacak onlar zatenBen sadece kievin dediklerini yaptım ve inamki yeteeli
Bende olmadı ya sevinsem mi ? Üzülsem mi? Bilemiyorum. Sağlıklı gebeliklerde mide bulantısı olur diye aklımda kalan bir önyargım var. Tabii ki böyle değil ama geçmişte yaşanan olumsuzluklarda eklenince endişelenmemek için kendimi çok zorluyorum.Omayra bulantılarım dün başladı canım sabah istifra ediyorum sonra rahatlıyorum 5+2 oldu henüz kalp atışına gitmedim, doktor Prilam vermişti bulantı için ama bi yan etki yaşadım sanki göğüs sıkışması olmuş gibi oldueşim eczacı , o normal dediği için sıkıntı etmedim çok aşırı bulantım olmadıkça ilaç almayacağım
Merhaba, siz Kiev’e ne zaman gideceksiniz?Canım sen neler yaptın ne aşamadasın bende Kiev’e gidecem inş
Öyle düşünme saçlı bebekler mide bulantısı yapar derlerBende olmadı ya sevinsem mi ? Üzülsem mi? Bilemiyorum. Sağlıklı gebeliklerde mide bulantısı olur diye aklımda kalan bir önyargım var. Tabii ki böyle değil ama geçmişte yaşanan olumsuzluklarda eklenince endişelenmemek için kendimi çok zorluyorum.
Bu paralar aşı olmayanlar için mi, anlamadım??Merkezim 750 yi hiç duymamış 4000 +1800 dedi
Kıbrıs sayfasında öğrendeim 4000+1800 müş ve 10 gün
Kısmet olursa inş Temmuz adetimle tedavi başlıyacak sanırsam andreyin dediğine göre Ağustos ortası gibi transfer ama daha net birşey yok doktora göstermedi sonuçları yarın doktor ne derseMerhaba, siz Kiev’e ne zaman gideceksiniz?
Herkeste olacak diye bir kural yok canım ,benimle hamile olan yakın bir arkadaşımin midesi hiç ama hiç bulanmadı şimdi 5. Ayında hamileliğinde de hiç bir sıkıntısı yok böyle şeylere takılıp stres yapma kendineBende olmadı ya sevinsem mi ? Üzülsem mi? Bilemiyorum. Sağlıklı gebeliklerde mide bulantısı olur diye aklımda kalan bir önyargım var. Tabii ki böyle değil ama geçmişte yaşanan olumsuzluklarda eklenince endişelenmemek için kendimi çok zorluyorum.
Aa ne guzel insallah görüselim nerede kalacaksiniz belliyse yazarsaniz 3 temmuzda klinikte olucam ayrica.sadesutlu bende 2 sinde oradayım umarım tanışıp görüşmek nasip olur
Her hamilelik ayni olmuyo gayet normalBende olmadı ya sevinsem mi ? Üzülsem mi? Bilemiyorum. Sağlıklı gebeliklerde mide bulantısı olur diye aklımda kalan bir önyargım var. Tabii ki böyle değil ama geçmişte yaşanan olumsuzluklarda eklenince endişelenmemek için kendimi çok zorluyorum.
Canım üzülme tüm bunlar bir süreç ve geçecek emin ol. Sanırım eğitim fak. mezunusun o kadar çok mezun olup atanamayan işsiz kpps’de yüksek puan alıp açıkta olan genç insan var ki. Parti üyesi değilsen veya tanıdığın yoksa maalesef. Ülke’nin durumu bu ama bunlarda geçecek hep böyle gitmez. Sen psikolojini sağlam ve yüksek tut. Bu süreçte İnternet üzerinde Online (udemy, İstanbul işletme endüstrisi) gibi platformalardan işine yarayacak istediğin eğitimleri alabilirsin. Dersler online olup sistem üzerinden ilerliyor. Ücretsiz olanlar kadar cüzi ücretler karşılığımda şahane eğitimler mevcut. Bu süreçte Hem müthiş bşr meşguliyet ve CV.inde öne geçmek için bir fırsat. Şimdi herşey online . Özel okullara başvur. Uzaktan ders verebilirsin yada bulunduğun yerde sözleşmeli öğretmenlik için gidip okul md.leri ile görüşebilrsin. Çok gençsin umutsuz olma. Herşeyin çaresi var. Anne olmamız için iyi ki donasyon yöntemi var. Organ nakli gibi düşün . Sağlıklısın, eşin yanında ve önünde uzun yıllar var. Şükretmek ve umutlu olmak için çok sebebin varHerkese merhaba , foruma birkaç yıldır üyeyim. Takipde etmeye çalışıyorum. Hikayemi birkaç kez yazmıştım.
25 yaşında.menopoza girdim.
Herseyin üst uste geldiği dönem olmuştu benim için.
Sonra kendimi egitimime verip unutmaya calistim.
Kpssden derece yaptım.
95 puan aldım. Girdiğim bütün mülakatlardan elendim. Yaşadığım şokun tarifi yok.
Eşim askeri personel ve tasranin en ucra köşesinde yasiyorum. Özel sektör yok.
Çalışamıyorum.
Hayata dair bütün umutlarım kırıldı.
Bebeğim zaten olmuyor Allah bana burdan kapı açtı diye düşünürdüm hep.
Simdi Kiev düşünüyoruz eşimle. Çünkü kievde arkadaşımız yasiyor.
Benim ordanda umudum yok. Sanki bebeğim de hic olmayacakmis gibi hissediyorum artık. Hayatta elini attığı her dal kuruyan insanlar vardır hani , o benim iste.
Kimse kimsenin hâlini anlamıyor , yönetimdeki insanlar hep ceplerini doldurmanın peşinde. Yenilen haklar , adaletsizlik adam kayirmaca..
Çocuğum olsun cok istiyorum artık. Atanmayı da geçtim , bari evde bebegimiz olsa da eve neşe gelse.
@Zaza74 tecrubelerine çok güveniyorum. Cuma gününü seninle.birlikte iple cekicem. Allah yardımcın olsun.
Bana doktorum şöyle açıkladı. Hormonları, dolayısıyla da yumurtlamayı baskılıyor. Böylelikle bizim hissetmediğimiz rahimdeki en ufacık kasılmaları bile engelliyor. Aynı zamanda görünmeyen bi kist, endometriyozis, adenomiyozis varsa onları da geriletiyor. Sonrasında verdikleri estrofem ve progesteronla kontrollü bir şekilde rahmi hazırlayıp transferin tutunma başarısını arttırıyolar. Rahimde kendi kendine minik kasılmalar yapmadığı için embriyoyu atmıyor..Bu zoledex iğnesi menepoza mı sokuyor adet mi yapıyor bende onu anlamadım herkes vuruluyor mu
Daha belli değil canım kalacağımız yer Andrey birşey söylemedi ama belli olur olmaz yazarım. benim ilk yurt dışı çıkışım inanın heyecandan öleceğim ama bizden birinin orada olmasının düsüncesi bile rahatlatıyor.Aa ne guzel insallah görüselim nerede kalacaksiniz belliyse yazarsaniz 3 temmuzda klinikte olucam ayrica.
Omayra sen ne tatlı ne ince düşünceli birisin, helal olsun sanaCanım üzülme tüm bunlar bir süreç ve geçecek emin ol. Sanırım eğitim fak. mezunusun o kadar çok mezun olup atanamayan işsiz kpps’de yüksek puan alıp açıkta olan genç insan var ki. Parti üyesi değilsen veya tanıdığın yoksa maalesef. Ülke’nin durumu bu ama bunlarda geçecek hep böyle gitmez. Sen psikolojini sağlam ve yüksek tut. Bu süreçte İnternet üzerinde Online (udemy, İstanbul işletme endüstrisi) gibi platformalardan işine yarayacak istediğin eğitimleri alabilirsin. Dersler online olup sistem üzerinden ilerliyor. Ücretsiz olanlar kadar cüzi ücretler karşılığımda şahane eğitimler mevcut. Bu süreçte Hem müthiş bşr meşguliyet ve CV.inde öne geçmek için bir fırsat. Şimdi herşey online . Özel okullara başvur. Uzaktan ders verebilirsin yada bulunduğun yerde sözleşmeli öğretmenlik için gidip okul md.leri ile görüşebilrsin. Çok gençsin umutsuz olma. Herşeyin çaresi var. Anne olmamız için iyi ki donasyon yöntemi var. Organ nakli gibi düşün . Sağlıklısın, eşin yanında ve önünde uzun yıllar var. Şükretmek ve umutlu olmak için çok sebebin var
Çok güzel açıklamışsınız çok teşekkür ederimBana doktorum şöyle açıkladı. Hormonları, dolayısıyla da yumurtlamayı baskılıyor. Böylelikle bizim hissetmediğimiz rahimdeki en ufacık kasılmaları bile engelliyor. Aynı zamanda görünmeyen bi kist, endometriyozis, adenomiyozis varsa onları da geriletiyor. Sonrasında verdikleri estrofem ve progesteronla kontrollü bir şekilde rahmi hazırlayıp transferin tutunma başarısını arttırıyolar. Rahimde kendi kendine minik kasılmalar yapmadığı için embriyoyu atmıyor..
Gel gel korkma buranin bir vatandasi gibi oluyorsun zamanla istanbul gibi zaten yabancilik cekmessinDaha belli değil canım kalacağımız yer Andrey birşey söylemedi ama belli olur olmaz yazarım. benim ilk yurt dışı çıkışım inanın heyecandan öleceğim ama bizden birinin orada olmasının düsüncesi bile rahatlatıyor.
Canımmmm hep birlikte güzel haberler verelim inşallah
acaba şimdi aklıma geldi siz nerede kalıyorsunuz müsaitse Andreye söyleyelim bizide oraya alsınAa ne guzel insallah görüselim nerede kalacaksiniz belliyse yazarsaniz 3 temmuzda klinikte olucam ayrica.
Saeecw kiev ne isterse onu yaptirdim canimArkadaşlar size bir sorum olacak benim daha sonuçları Kiev deki doktor görmeden birşey demeden benim Türkiye’deki doktor başka testler işlemler falan istedi transfere giden arkadaşlar sizler nasıl yapıyorsunuz benim kafam karıştı Türkiye’deki doktorunuz size yapacaklarınızı söyledi mi yoksa direk Kiev’in dediğini mi yaptınız