Yarama tuz bastin, ölüyorum yapin desem yapmazlar ya da süründürürler ben vazgecerim genelde oyle oluyor. Ben ev doktoruna rica ederim diye dusundum fazla detay vermeden
Valla cnm ben yine benim jinekologa sölerim o biliyor herseyi ama onada 1 seruma 100 euro ister kesin takmak icin insallah yaparlar ya gercekten cok zor allah yardimcimiz olsun

S sadesutlu bu serumlari biz nerde yaptircaz? Benimkiler ultrasyonu zor yapiyor burda
Vallah bende kaldım kime taktıralım diye
Hastane reçete istiyor yabancı ilaç olduğu için
Tanıdık hemşire bulup yaptırmam lazım

Valla cnm ben yine benim jinekologa sölerim o biliyor herseyi ama onada 1 seruma 100 euro ister kesin takmak icin insallah yaparlar ya gercekten cok zor allah yardimcimiz olsun
Canım o serumu her kese yazmıyorlar ki
Ankaralı kıza mesela vermemişler

Gecelik kisi basi olarak mi 750tl?
Karantina oteli olarak hangi otel oldugunu soylediler mi?
Guncel bilgileri paylasriginiz icin tesekkurler

Erken yapmak daha çok strese sokar zirkacım yapmayın
Duramıyorum canım elimde değil.adetime yakın kasılmam olsa acaba yerleşiyormu diye test yapıp duruyordum buradaki eczaneye test alarak bayağı destek oldum anlayacağın keşke durabilsem

Pregnil pozitif mi gösteriyor keşke bunca zaman ameliyathanelerde çalışacağıma kadın doğum servislerinde çalışsaymışım
Evet kuzum içeriği chpriogonic gonadotropinya
Gebelik hormonu,pozitiv testi gösteriyor idrarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…