- 23 Aralık 2019
- 8
- 52
- 18
Umut dolu bir bilgiİnşallah yüzü gülsün
İnanın 4 mm rahimle ikiz taşıyan gördüm
Aynen bende sorcaktim3 katlı görünüm ne demek
Yarama tuz bastin, ölüyorum yapin desem yapmazlar
Valla cnm ben yine benim jinekologa sölerim o biliyor herseyi ama onada 1 seruma 100 euro ister kesin takmak icinYarama tuz bastin, ölüyorum yapin desem yapmazlarya da süründürürler ben vazgecerim genelde oyle oluyor. Ben ev doktoruna rica ederim diye dusundum fazla detay vermeden
750 liraKızlar Kıbrısa gitmeden önce 10 günlük karantina için ödenen 5800 tl karantina ücreti kalkmış. Onim yerine ne kadar kalacaksan günlük 750 tl olmuş. Merkezimdem biraz önce aldığım son dakika bilgisi.
Amin canim âmin insallahInsallah bizimde yüzünüz güler canimAllahim kimsenin kucagini bos birakmasin. Ben kiewe cok güveniyorum. Insallah bizede nasip olurr
Hatirladim simdi mafisufi dogru boyle bir sorun vardi dogum yapmistiBurda mavisufi arkadaşımız vardı endometriyum hiç bir zaman üçken olmuyordu
Oda ikiz doğurdu
Vallah bende kaldım kime taktıralım diye
Canım o serumu her kese yazmıyorlar kiValla cnm ben yine benim jinekologa sölerim o biliyor herseyi ama onada 1 seruma 100 euro ister kesin takmak icininsallah yaparlar ya gercekten cok zor allah yardimcimiz olsun
Olmasi icin hamgi serum uygulanacak acaba?3 katlı görünüm olası önemli
Kalınlığında 8-10 arası olmasını istiyorlar buradaki doktor.
Biz kendimizi garantiye alakdaCanım o serumu her kese yazmıyorlar ki
Ankaralı kıza mesela vermemişler
Gecelik kisi basi olarak mi 750tl?Kızlar Kıbrısa gitmeden önce 10 günlük karantina için ödenen 5800 tl karantina ücreti kalkmış. Onim yerine ne kadar kalacaksan günlük 750 tl olmuş. Merkezimdem biraz önce aldığım son dakika bilgisi.
Aynen ben gibiOlmasi icin hamgi serum uygulanacak acaba?
3 cizgi ve min.8 mm olmasi istenildigini biliyorum.
Benim 6,5-7,5 da kaldigi icin o yuZden sormak istedm serumlaei
Duramıyorum canım elimde değil.adetime yakın kasılmam olsa acaba yerleşiyormu diye test yapıp duruyordum buradaki eczaneye test alarak bayağı destek oldum anlayacağın keşke durabilsemErken yapmak daha çok strese sokar zirkacım yapmayın
Pregnil pozitif mi gösteriyorTesti yapsam pozitiv göstericek zaten pregnil 5000 vuruldu
Pazartesi yine vurulacak
Beyzoş benim hep düşük oluyorya onunçin yazdıBiz kendimizi garantiye alakda
Ben sandim endometrium kalinligi icin yapiliyor o yüzden dedim
Evet kuzum içeriği chpriogonic gonadotropinyaPregnil pozitif mi gösteriyorkeşke bunca zaman ameliyathanelerde çalışacağıma kadın doğum servislerinde çalışsaymışım
Sifa olsun insallah canimBeyzoş benim hep düşük oluyorya onunçin yazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?