Z Zaza74 sen halen uyuyonmu kizzz bebisler uyutuyor seni ben ücüz olcagini düsünuyorumm cok heycanliyim vallaha
Vallah zaman yaklaştıkca korku basıyor
Üç gecedir üşüyorum,pattaniyeyi örtüyorum,sonra sıcak oluyor
Sabahlarıda hasta gibi uyanıyorum

Zirka ben bu deltaya meltaya inanmıyorum
Türkiye böyle bir şeyi yazın yapmaz içini ferah tut
Canım araştırdım Pakistan Afganistan Hindistan ve bazı Afrika ülkelerinden gelenlere yapacaklarmış üstelik aşısız her gün bir sürü Rus ve Ukraynalı tr ye geliyormuş.Ukrayna Rusya türkiyeye gitmezse biz gideriz demişler ve biontech deltaya karşıda etkiliymiş

Ya canım ne kadar zor bir süreç yaşamışsın dört gözle bebek hasreti çekerken onu düşürmek zorunda kalmak allah düşmana vermesin okurken burnumun direği sızladı inş bir evladın olur da bunları bir nebze olsun unutursun

Bende senin gibi ne hamile kaldım ne transfer oldu şimdiye kadar bu arada yazanları okurken sabırsızlanıyorum transfer sonrası o on gun nasıl geçiriliyor hamilelik dokuz ay nasıl geçer çok heyecan verici sizleri okurken içim kıpır kıpır

Vallah zaman yaklaştıkca korku basıyor
Üç gecedir üşüyorum,pattaniyeyi örtüyorum,sonra sıcak oluyor
Sabahlarıda hasta gibi uyanıyorum
Hormonlar dan o kolay mı içinde şimdi dört tane bebek var annelerini yoracaklar biraz

Rabbim sanada hepimize yasatsin o duyguyu insallah

Yok canim
Zorunlu olmasini bekliyoz biz
Benim kardesim ve eside oyle kardesim olmamakta direniyordu calistigi sirket mecbur kilmis olmak zorunda kaldi ikizler bile bizde asi istiyoruz deyip duruyolarlar ne oldugunun haberleri yok corona corana var maske tak hala diyorlar 5 yasindaki biciriklar .

Habire turist geliyor... Eğer karantina olursa gelmezlerki... Bu yaz zamanında olmaz inşallah.... Hayırlısıyla gidip gelseydik... Bu sefer stresim yok diyorum ama böyle şeylere stres oluyorum şimdide
Turistlere karantina yok canim suan yapmayida düşünmüyorlar yurtdisindan gelenler sadece biz turklere uapiliyor ben buisin icinden cikamadim turist 14 gun veya 10 gun karantinada kalacaksa niye gelsin zaten rezarvasyonlari ya bir hafta oluyor tas catlasin 14 gun 20 25 gun kalacak turist gelmiyor turkiyeye ha geliyor gelmesine geliyor ama ya ozel ucagiyla yada yatla geliyor

Ben 1 doz oldum tedaviye gittim bence hiç takılmayın ikinci dozu da 5. Ay vurul dedi Halil İbrahim bey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…