• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aygünu bak kuzum bu işler aceleyle olmaz,bir ton para harcıyorsun
Birde kiev hastalara çok titiz davranıyor,yemin ederim pazadan çok kalite peşindeler,bunu ben gözümle gördüm ve benimle beraber gidenler gördü.insan hayatına,geçmiş hastalıklara,başarılı sonuca odaklılar
Sen Andreye ilk görüşmeye gelemiyeceğini söyle,ona senden doktorun ilk istediği sonuçları istiyecek.Sonuçlara göre sana özel tedavi planı kuracaklar,yoksa ben bu adetimde istiyorumla iş olumsuz olur Allah korusun❤️
Çok teşekkür ederim biraz panik olmuştum sizler yazınca rahatladım 😅 acelecilik yapıp kendimi strese sokuyorum

neden zorlanıyorsun, ne zamandır görüşmeye çalışıyorsun.Andre geçde olsa dönüyor çünkü.birde tedavi olma sebebin neydi canım?Ve bu işler aceleye gelmez o kadar emek veriyorsun varsın bir ay geç olsun.Bunu düşünüp stres yapma lütfen.
Benimki yumurta donasyonu canım. Doğru söylüyorsunuz süreçlerini tam bilmediğimden giden birileriyle konuşmak iyi geliyor. İzin zamanlarımız da kısıtlı da biraz o yüzden bu zaman uyuyordu. Belki aceleye gelmezse ilk görüşmeye de giderim. Çok teşekkür ederim inanın çok yardımcı oluyorsunuz bana.

Sanem ilk görüşmeye gelmişti paketini aldı gitti
Banada yazmıyor bilmiyorum ne zaman başlar
Bluemoon dün döndü
Oda inşallah sonucunu yazar
İnşallah güzel sonuçta alır❤️
Aminnn inşallah canımmmm Onunda bebıslerı sımsıkı sarılsın ınşallahhh🙏❤️❤️
Sanemdende hayırlı haberler beklıyoruz ınsallah hersey yolundadır❤️

Bildikleri bir şey varki sizin içinde öyle görmüşler
Bazı kızları ilk görüşe almadan başlatmışlar
Benide ilk görmek istediler tedaviye almadan önce
Gülçiçek siz baküdesiniz değilmi
Ordan kiev uçuşları daha kolay
Mühtemelen miyomlarım yüzünden beni görmek istedi doktor. Baküdeyim canım. Kieve aktarmasız uçuşlar var evet amma yol çok uzun 4 saate yakın. Benim kibi uçak fobisi olan biri için bu bir işkence😩 hem pandemiden dolayı sadece küçük uçaklar kalkıyor bu da bir başka stress😫

Evet yoğun olduğu için hemen cevap yazamıyor ama muhakkak akşam dönüş yapıyor çok kibar birisi benden istediği testler var onları ayarlamaya çalışıyorum yarın kan ve meme usg yine halledecem pazartesi ultrason için gün aldım sonuçları doktora gösterip bana dönüş yapacaklar inş
Evet evet çok kibar bi bey benim biraz zamanım kısıtlı olduğundan ertelemek istememiştim ama şimdi eylüle bırakacağım galiba. Bu sayede ön görüşmeye de gitmeyi düşünmeye başladım. İnşallah temiz çıkar bütün sonuçların, sorunsuz başlar tedavin. Bende de isteyecek galiba bunları bende bu iki hafta içinde halletmeye çalışırım.

Mühtemelen miyomlarım yüzünden beni görmek istedi doktor. Baküdeyim canım. Kieve aktarmasız uçuşlar var evet amma yol çok uzun 4 saate yakın. Benim kibi uçak fobisi olan biri için bu bir işkence😩 hem pandemiden dolayı sadece küçük uçaklar kalkıyor bu da bir başka stress😫
Kız bir duble votkakı çek kafays git🤣
Şaka şaka
Senin baküde tanıdık eczacı varsa uçak korkusunu azaltan ilaçlar var onları al kullan

Gülçiçek burda olsaydın sana lusteal verirdim
Çok iyi geliyor
Lustral 50 mg uçuştan 1 saat önce kullan
Baküde o ilaç Zoloft 50 mg isimde gidiyor
Bir incele derim❤️

Şaka yapmış her halde🤣🤣🤣
Benimkileri görseydi ve deseydi tutundular hiç ikinci transfere girmezdim🤣
başta sevgili zaza buradaki herkesin allah kucaklarını doldursun. sessizce ve yüreğim ağzımda hepinizi heyecanla takip ediyorum.dualarım sizlerle. sizlerle gülüp eğleniyorum bana bu donasyon için çok değerli sırdaş oldunuz. eşim ben ve siz hariç kimse bilmiyor donasyon yaptıracağımızı. sizde kimseye söylemeyin olurmu. zazamın önderliğinde bizde 1 temmuzda ilk görüşme için kiev deyiz. zazayla aynı tarihlere denk getirmek çok istedim ama hem andreyin hemde benim iş iznim için olamadı. canım zazam eşim kievdeki prizleri merak ediyor sarj için dönüstürücü gerekiyormu. dönüş için corono testini nikolop tamı yapturdın yine

Gülçiçek burda olsaydın sana lusteal verirdim
Çok iyi geliyor
Lustral 50 mg uçuştan 1 saat önce kullan
Baküde o ilaç Zoloft 50 mg isimde gidiyor
Bir incele derim❤️
Aa evet Zoloftu bilyorum antıdepresan qaliba bir arkadaşım kullanıyor. Onu sadece uçuşdan önce 1 tabletmi alicam canım?

Ah bende bakiyordum birdey yazmis mi diye🙏 S sibra631 sonuclarin mukemmel olsun sibraaa yaz bize neler oldu iyi misin🥰🤗 hayirli haberle gelllll
Çok şükür transferi gerçekleşmiş😂👍 Serum yiyordu😂❤️ inşallah kendisi döner bize
Çok şükür transferi gerçekleşmiş😂👍 Serum yiyordu😂❤️ inşallah kendisi döner bize
Ah bende bakiyordum birdey yazmis mi diye🙏 S sibra631 sonuclarin mukemmel olsun sibraaa yaz bize neler oldu iyi misin🥰🤗 hayirli haberle gelllll
Arkadaşlar, hepinize çok selam.
Lütfen geç dönüşüm için kusura bakmayın, ama klinikte işleme alınmamız ve süreci konusunda bazı aksaklılar oldu. O sebeple işimiz çok geç bitti. Çok şükür güzel geçti. 3 embriyo transfer edildi.. Andery ‘ nin söylediği ikisi aa ve biri ab. Detayları yarin öğreneceğiz.. otele 7 gibi döndük çok açtım, hemen yemek yedim 4 kişilk haliyle uzun sürdü😃 şaka bir tarafa yorgundum odada uyudum..
Hayırlısı artık diyelim.. Rabbim hiç birimizin emeğini umudunu boşa çıkarmasın🙏🙏🙏şimdi sakin sakin bekleme zamanı,, tabii yapabilirsek🤔☺️🥰🥰
Geeeelsiiinnn sıradaki transferlerrrr 👏👏😂😂
Sevgiyle kalın

başta sevgili zaza buradaki herkesin allah kucaklarını doldursun. sessizce ve yüreğim ağzımda hepinizi heyecanla takip ediyorum.dualarım sizlerle. sizlerle gülüp eğleniyorum bana bu donasyon için çok değerli sırdaş oldunuz. eşim ben ve siz hariç kimse bilmiyor donasyon yaptıracağımızı. sizde kimseye söylemeyin olurmu. zazamın önderliğinde bizde 1 temmuzda ilk görüşme için kiev deyiz. zazayla aynı tarihlere denk getirmek çok istedim ama hem andreyin hemde benim iş iznim için olamadı. canım zazam eşim kievdeki prizleri merak ediyor sarj için dönüstürücü gerekiyormu. dönüş için corono testini nikolop tamı yapturdın yine
Allah yolunuzu acık etsın canım🥰 Rabbım gönlünüze göre versın ınşallahh❤️🙏

Evet evet çok kibar bi bey benim biraz zamanım kısıtlı olduğundan ertelemek istememiştim ama şimdi eylüle bırakacağım galiba. Bu sayede ön görüşmeye de gitmeyi düşünmeye başladım. İnşallah temiz çıkar bütün sonuçların, sorunsuz başlar tedavin. Bende de isteyecek galiba bunları bende bu iki hafta içinde halletmeye çalışırım.
Ins canım en kısa sürede güzel sonuçlar alırız

Arkadaşlar, hepinize çok selam.
Lütfen geç dönüşüm için kusura bakmayın, ama klinikte işleme alınmamız ve süreci konusunda bazı aksaklılar oldu. O sebeple işimiz çok geç bitti. Çok şükür güzel geçti. 3 embriyo transfer edildi.. Andery ‘ nin söylediği ikisi aa ve biri ab. Detayları yarin öğreneceğiz.. otele 7 gibi döndük çok açtım, hemen yemek yedim 4 kişilk haliyle uzun sürdü😃 şaka bir tarafa yorgundum odada uyudum..
Hayırlısı artık diyelim.. Rabbim hiç birimizin emeğini umudunu boşa çıkarmasın🙏🙏🙏şimdi sakin sakin bekleme zamanı,, tabii yapabilirsek🤔☺️🥰🥰
Geeeelsiiinnn sıradaki transferlerrrr 👏👏😂😂
Sevgiyle kalın
Maşallahhhhh canımm sımsıkı tutunsun bebişlerın inşallahhh😍😍
Iyı yaptın yemekle şifa olsun yıgenlerımıze😍😍 Allahım yüzünüzü güldürsünn
Abooo sırada birsürü bekleyen var inşallahh bizlerınde yüzü güler 😍

Maşallahhhhh canımm sımsıkı tutunsun bebişlerın inşallahhh😍😍
Iyı yaptın yemekle şifa olsun yıgenlerımıze😍😍 Allahım yüzünüzü güldürsünn
Abooo sırada birsürü bekleyen var inşallahh bizlerınde yüzü güler 😍
Binlerce kere aminn 🙏🙏🥰Beyzacımm.
İnşaallahh Allahın izniyle gülecek yüzler🙏🙏🧿🧿🐣🐣🐣

Back