Zazayla olmak çok tatlı bir tesadüftü benim için.. En önce pozitif, neşeli kendisiyle barışık eğlenceli, iştahlı( gerçi ben de transferden çıkınca etrafıma açım deyip durdum) konuşkan samimi anaç yardım sever tez canlı heyecanlı eğlenceli komik( olumsuz bir anda bilee) şu kısa sürede tek bildiğim kusuru ilaçlara pek bi düşkün öyle böyle değil..artık niyetsee bazılarının çanta saç baş takıntısı Zazadaysa ilaçlar..Kaadeerrr kaderrr iyyi ki seni tanıdım beee arkadaşım, senle olmaktan çok mutlu oldum.. çok destek oldun, hepimize hakkını helal et arkadaşım. Rabbim bebişlerini sana ve Sevgili eşine bağışlasın. Yolunuz şansınız her daim açık oldun

Kizlar cok şükür hersey yolunda yapisiklar temizlenmisti olusmamis tekrar rahim temiz sadece doktor beni görünce şok oldu ekranda gormustu ama canli gorunce dahada şok oldu bin şükür. .galiba bu sefer tam hazirim
Masallah sana .Allah im daha iyi etsin insallah.Rahimle ilgili bir sorun oldugu nereden anlasildi da histereskopi yapildi sana canim.

Ben anca kendımı kandırıyom ilaclara baslayacagım gün ıcmıcem dıyom bakalım görcez, bırakmamız gerekıyor cnm
Ben ilk tedavide cesaret gelip icmemistim ilac kullandigim surede sonra merkeze gittigimizde bir tane yakivereyim demistim beklerken orada yasadigimseylerden sıkıntidan tam yaktim murat beye yakalandim ben adam tabi soylendi dogal olarak yerin dibine girmistim .bisey tedaviye kadar birak gel dedi napacam ben kara kara düşünüyorum

Masallah sana .Allah im daha iyi etsin insallah.Rahimle ilgili bir sorun oldugu nereden anlasildi da histereskopi yapildi sana canim.
Saol canim benim. Ilk tedavi tutmayinca gynoliften histeroskopi istediler burdaki doktorum yapti .bir gece hastanede kaldim ameliyathanede oldum yapisikliklarim cokmus once farkedilmemisti acildi buyuk olanlari aldilar temizlediler cok şükür. Tutmasinin sebebide oymuş rahmin arka kismlarina kadar yapisiklik varmis haberim bile yoktu. Herseyde varmis bir hayir gercekten

Çok teşekkür ederim, Zirkacımm inşaallahh yapışırlar❤Darısı başına diyorum, mutlu haberlerini almak dileğiyle

Inşallah sıkıca tutunsunlar size,caniniza can olsunlar,

Hadi yaa cok sukur gecmis olsun canim. Daha once hic hsg falan yaptirmismiydin veya usg de gorunmedi mi hic? Biliyorsun ya ben de yapip yapmamakta kararsizim histrk.olayini.Adet icin ilac aliyorum olmama az kaldi hemen sonrasi transfere baslayayim diye dusunmustum cunku 3 boyutlu usg de rahimde bir sey cikmadi diye.Simdi senin yazini okuyunca bi suphe dustu icime.Temmuzda da izin var orada gidip donasyonu halledeyim sonra gelir dinlenirim oyle ise baslarim diyordum.Yaptirsam histk.O zaman tatil gidecek bilemedim yine dusunceler icinde ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…