Haklısın cnm bıe şekılde bırakmaya calısacagımİçme Beyzacımmm lütfeno kadar fedakarlık emek stres çekerken, değmez be kuzum içmeyi ver
Ben şimdiden liste yapıyorum kahve çay tabak şampuan vs vs diyeOoo siz baya valizle mi gittiniz
Zazayla olmak çok tatlı bir tesadüftü benim için.. En önce pozitif, neşeli kendisiyle barışık eğlenceli, iştahlı( gerçi ben de transferden çıkınca etrafıma açım deyip durdumbaşta sevgili zaza buradaki herkesin allah kucaklarını doldursun. sessizce ve yüreğim ağzımda hepinizi heyecanla takip ediyorum.dualarım sizlerle. sizlerle gülüp eğleniyorum bana bu donasyon için çok değerli sırdaş oldunuz. eşim ben ve siz hariç kimse bilmiyor donasyon yaptıracağımızı. sizde kimseye söylemeyin olurmu. zazamın önderliğinde bizde 1 temmuzda ilk görüşme için kiev deyiz. zazayla aynı tarihlere denk getirmek çok istedim ama hem andreyin hemde benim iş iznim için olamadı. canım zazam eşim kievdeki prizleri merak ediyor sarj için dönüstürücü gerekiyormu. dönüş için corono testini nikolop tamı yapturdın yine
Bende Malesef abarttım napacaz bu işi yaOfff o dert bende de var banada bırak dendı halen ıcıyom ve kiewden geldıkten sonra daha cok ıcmeye basladım stres yapıyorum bendee
Caylar hazırsa babalarımızla konusalımaboo ne reklammıs sayfada 4 tane var aynısı ne konusakkk vıyyyy sayfam reklam doldu
Beyinde bitirin diyor doktorlar maalesef beyinde bitmiyor ben cok denedim nikotin sakuzi bilmem ne terapilar falan filan olmuyor ya yaktikca yakasim geliyorBende Malesef abarttım napacaz bu işi ya
Masallah sana .Allah im daha iyi etsin insallah.Rahimle ilgili bir sorun oldugu nereden anlasildi da histereskopi yapildi sana canim.Kizlar cok şükür hersey yolunda yapisiklar temizlenmisti olusmamis tekrar rahim temiz sadece doktor beni görünce şok oldu ekranda gormustu ama canli gorunce dahada şok oldubin şükür. .galiba bu sefer tam hazirim
Ben ilk tedavide cesaret gelip icmemistim ilac kullandigim surede sonra merkeze gittigimizde bir tane yakivereyim demistim beklerken orada yasadigimseylerden sıkıntidan tam yaktim murat beye yakalandim ben adam tabi soylendi dogal olarak yerin dibine girmistimBen anca kendımı kandırıyom ilaclara baslayacagım gün ıcmıcem dıyom bakalım görcez, bırakmamız gerekıyor cnm
Saol canim benim. Ilk tedavi tutmayinca gynoliften histeroskopi istediler burdaki doktorum yapti .bir gece hastanede kaldim ameliyathanede oldum yapisikliklarim cokmus once farkedilmemisti acildi buyuk olanlari aldilar temizlediler cok şükür. Tutmasinin sebebide oymuş rahmin arka kismlarina kadar yapisiklik varmis haberim bile yoktu. Herseyde varmis bir hayir gercektenMasallah sana .Allah im daha iyi etsin insallah.Rahimle ilgili bir sorun oldugu nereden anlasildi da histereskopi yapildi sana canim.
Ayni lafi esimde bana söylüyor yemin ederim .sigara yüzünden bu seferde tutmasin görüşecegiz bakalim ozaman dedi banaİnşallah canım valla eşim kızıyor tutmasa sıgara yüzünden görürsün dıyo
BebislerinleBinlerce kere aminnBeyzacımm.
İnşaallahh Allahın izniyle gülecek yüzler
Çok teşekkür ederim, Zirkacımm
Inşallah sıkıca tutunsunlar size,caniniza can olsunlar,Arkadaşlar, hepinize çok selam.
Lütfen geç dönüşüm için kusura bakmayın, ama klinikte işleme alınmamız ve süreci konusunda bazı aksaklılar oldu. O sebeple işimiz çok geç bitti. Çok şükür güzel geçti. 3 embriyo transfer edildi.. Andery ‘ nin söylediği ikisi aa ve biri ab. Detayları yarin öğreneceğiz.. otele 7 gibi döndük çok açtım, hemen yemek yedim 4 kişilk haliyle uzun sürdüşaka bir tarafa yorgundum odada uyudum..
Hayırlısı artık diyelim.. Rabbim hiç birimizin emeğini umudunu boşa çıkarmasınşimdi sakin sakin bekleme zamanı,, tabii yapabilirsek
Geeeelsiiinnn sıradaki transferlerrrr
Sevgiyle kalın
Amin inşaallahhInşallah sıkıca tutunsunlar size,caniniza can olsunlar,
Hadi yaa cok sukur gecmis olsun canim. Daha once hic hsg falan yaptirmismiydin veya usg de gorunmedi mi hic? Biliyorsun ya ben de yapip yapmamakta kararsizim histrk.olayini.Adet icin ilac aliyorum olmama az kaldi hemen sonrasi transfere baslayayim diye dusunmustum cunku 3 boyutlu usg de rahimde bir sey cikmadi diye.Simdi senin yazini okuyunca bi suphe dustu icime.Temmuzda da izin var orada gidip donasyonu halledeyim sonra gelir dinlenirim oyle ise baslarim diyordum.Yaptirsam histk.O zaman tatil gidecek bilemedim yine dusunceler icinde benSaol canim benim. Ilk tedavi tutmayinca gynoliften histeroskopi istediler burdaki doktorum yapti .bir gece hastanede kaldim ameliyathanede oldum yapisikliklarim cokmus once farkedilmemisti acildi buyuk olanlari aldilar temizlediler cok şükür. Tutmasinin sebebide oymuş rahmin arka kismlarina kadar yapisiklik varmis haberim bile yoktu. Herseyde varmis bir hayir gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?