Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız reklamları görmezden gelCaylar hazırsa babalarımızla konusalım aboo ne reklammıs sayfada 4 tane var aynısı ne konusakkk vıyyyy sayfam reklam doldu
Kız görmezden gelemıyom kapancak yerde yok bırde vıdeolu sardılar dört yanımı aboooKız reklamları görmezden gel
Bende aynı bide vicdan yapıyorum tedaviyi olumsuz etkileyecek diye büyük sıkıntıOfff o dert bende de var banada bırak dendı halen ıcıyom ve kiewden geldıkten sonra daha cok ıcmeye basladım stres yapıyorum bendee
Lucrin sonrası ve ya önceden ilaçta varmıydı yanında?Kızlar Lucrin vurulduktan sonra tahmini ne zaman adet oldunuz
Aa valla elana aynen bole dedi yemin ederim. Zaten manasiz geldi bana madem goruluyorsa 10 gun neden bekliyoruz demistim. Elena ayakustu benimle dalgagecmisKızz onlar görünürmü hiçççç
Beta hcg 1000 üstü olmadan embriyo gözükmezki
Gerek lupla gireler rahim içine(embriyolog mercanı)
Ben anca kendımı kandırıyom ilaclara baslayacagım gün ıcmıcem dıyom bakalım görcez, bırakmamız gerekıyor cnmBende aynı bide vicdan yapıyorum tedaviyi olumsuz etkileyecek diye büyük sıkıntı
Ben daha sonuçları göndermedim belki bana da gel derler canım bilmiyorum benim kafanda ki gitmemekBenim ki de embriyo donasyonu ama bana illaki ön görüşmeye gel dedi
Cyloprognova kullanıyorum salı günü o bitecek... Bu cumada lucrin vurulcamLucrin sonrası ve ya önceden ilaçta varmıydı yanında?
Yoksa kendi siklüsünüze bağlı vuruldunuz?
Şaka yapmış her haldeAa valla elana aynen bole dedi yemin ederim. Zaten manasiz geldi bana madem goruluyorsa 10 gun neden bekliyoruz demistim. Elena ayakustu benimle dalgagecmis
Beyzaaa cok ilac var. gun boyu ilac iciyorum. Hele sigarayla birlikte cok zararlilar. Insallah hemen birak canimBen anca kendımı kandırıyom ilaclara baslayacagım gün ıcmıcem dıyom bakalım görcez, bırakmamız gerekıyor cnm
Hep aynı zaten o ertelemeler yüzünden bırakamıyorum yaBen anca kendımı kandırıyom ilaclara baslayacagım gün ıcmıcem dıyom bakalım görcez, bırakmamız gerekıyor cnm
Sakaci ElenaŞaka yapmış her halde
Benimkileri görseydi ve deseydi tutundular hiç ikinci transfere girmezdim
Lucrini vurduğun günden 7-10 gün içinde adet görücenCyloprognova kullanıyorum salı günü o bitecek... Bu cumada lucrin vurulcam
Oyleyimmm