Canım Kiev zaten adetin ikinci haftasında muayene ve öngörülme için çağırıyor o yüzden bu ay pekde pas geçmiş sayılmazsınDoktor cevap vermiyor iki saat oldu yaptırmam zaten böyle belirsizlikle ama sabahtan bu yana ağlamaktan içim dışıma çıktı adet oldum şimdi mecbur ertelemek zorundayım gelecek aylara çok heveslenmiştim olmadı bende Kiev’e gidecem Andrey el görüşüyorum şimdi
Ve Hatta ilaçlarımı ben burdan alırım diyorsan direk tedavin başlar tabi donasyon iseCanım Kiev zaten adetin ikinci haftasında muayene ve öngörülme için çağırıyor o yüzden bu ay pekde pas geçmiş sayılmazsın
Selam
Bugun senin de transfer olmayacak miydi? Pzt ve cars ikili transfer olarak hatirliyorumSelamZirkaa whattsapdan öğlene doğru görüştüğümde işlemi bitmişti, damar yolundan ilaç veriliyordu. Müsait olunca döner bizlere inşaallahh güzel haberler alacağız
Insallah canim sagolbence hiç korkma.bir sorundan olsa kan, zaten sorun yok denmez.biliyisun ilaclar degistiriyor dengeyi,ferah tut içini.bekliyoruz guzel haberlerini
SelamZirkaa whattsapdan öğlene doğru görüştüğümde işlemi bitmişti, damar yolundan ilaç veriliyordu. Müsait olunca döner bizlere inşaallahh güzel haberler alacağız
Sordum canım hoca arayacam dedi bekliyorum sana zahmet bana o süreci kısaca anlatır mısın çok korktum sabahtan beri sende orada yaptırdın benim ki bide embriyo donasyonu ya ondan çok korkuyorum hiç bir şeyi bize ait değil denk gele embriyo verirlerse diye beklemedeyim adet olunca kaç gün sonra transfere gittin seçenek sundular taze transfer mi oldun benim ilk deneme acaba ben mi abartıyorum bilmiyorumBen de adet olduktan sonra seçenek sunmuşlardı. Yine de bir sor istersen neden seçenek sunmuyorsunuz diye.
Sagol canım inş hepimiz anne olalım hep birlikte bakalım ne açıklama yapacaklar bekliyorumBu çok iyi emin ol buradaki ilgi alaka ve herşeyin ilaçların pakete dahil olması çok iyi.hayırlı olsun arkadaşım.İnş neticede bebeklerine kavuşursun.andre yoğun olduğunda hemen dönemiyor ama mutlaka dönüyor.gittiğimizde tanıştık.artık rahat ol
Ciddi mi sevindimCanım Kiev zaten adetin ikinci haftasında muayene ve öngörülme için çağırıyor o yüzden bu ay pekde pas geçmiş sayılmazsın
Evet öyle yazdım zaten direk transfere gelmek istiyorum ona göre gerekli testler ne diye bakalım bekliyorum ikisini de Kiev de Kıbrıs da ona göre karar verecem benim ilk deneme çok tecrübesiz ve korkuyorumVe Hatta ilaçlarımı ben burdan alırım diyorsan direk tedavin başlar tabi donasyon ise
Benimde ilk denenem olacak bende korkuyorum ama gercekten kiewden memnunum, bence kiewi düsün derim hem maddi yönden hem basari yönünden cnm , Tabiki hersey nasip olcagi varsa heryerde olur ama nasibide sanss birakmamak gerek. Kibrista benim tedavim 9bin euroyu buluyordu ilaciydi konsklamasiydi vs vs , maddi yöndende düsün lütfen, burda embryoglue bile paketin icinde kibrista o bile 450 euro, ivigi söylemiyorum bile dünyanin parasidir. Hakkinda hayirlisi cnm ben sadece icimden gelenleri yazdimEvet öyle yazdım zaten direk transfere gelmek istiyorum ona göre gerekli testler ne diye bakalım bekliyorum ikisini de Kiev de Kıbrıs da ona göre karar verecem benim ilk deneme çok tecrübesiz ve korkuyorum
Benim çrş ve cuma
Heyecanla bekliyoruzBenim çrş ve cuma
Amin BeyzacımmRabbim yüzünü güldürsünn cnm. Bebislerin simsiki sarilsin sana insallahhhhh
Cars gunu 5.gun embriyosu , cuma 7.gun embriyosu olacak sekilde mi o zaman?
Ne tuhaf di mi, vallaaa ben de çözemedimCars gunu 5.gun embriyosu , cuma 7.gun embriyosu olacak sekilde mi o zaman?
Bu ikili transferde embriyolarin gununu ben pek coZemedin
Zaten embriyo olarak transfer ediyorlar yani anlamadığım konu şu beta hcg yi az da olsa pozitif yapan bu embriyo mu oluyor hiç tutunmasa bile Rahime yoksa Rahime tutundu fakat sonradan mı bıraktıKimyasal gebelik özünde gebeliktir çünkü yumurta ve sperm birleşir bebek oluşur ancak bu embriyo gelişmez ve adet dönemine yakın bir iki gün geç yada erken regl olursun bu regl aslında bir çeşit düşüktür çünkü embriyo normal gelişmediği için anneye tutunamaz.adet kanaması ile vücuttan gider canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?