• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkese merhaba; Sizlere umut olmaya geldim arkadaşlar:)
Ben yumurta donasyonu ile bir evlat sahibi oldum.sakın pes etmeyin be inanın daha Yaşadığınız hiçbir duyguya benzemiyor.Rabbim Bana bu mucize yaşattığı için her gün,her saat ,her saniye şükrediyorum.2020 agustos Ayında transferim oldu.Ve hamilelik öyle eşsiz bir şey ki prensesler gibisiniz.Nolur yumurtalar yetersiz, yasınız ileri ise ısrar etmeyin eşinizi ikna edin.Aklımın köşesine daha gelmiyor donasyon fikri.Anne babasına benzemeyen nice insanlar var.bu sırrı yalnızca siz ve eşiniz bilsin.Ve bunu unutun.Anananeler,babbanneler dedeler deliriyorlar.Aileye sevinç gelsin.İyi merkezlere gidin

5aa olmayan kaliteleri kabul etmeyin
En az 6 embriyonız olsun
Rahminize mutlaka baktırın
Eşinize sperm analızi yaptırın

Allah sizlere de bu aşkı yaşatsın inşallah.Amaaaa ilk bir ay azcık meşakatli.olsun herşeye deger.
Sevgiler
evladinla birlikte mutlu bir hayat dilerim sana ayaginiza tas degmesin insallah🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤❤❤

Canım inşallah vardın evine
Türkiyedeki doktorunla randevun bugüneydi değilmi?
Bize haber ver o kavitede biriken sıvı ne?
Merak ettim❤️
İyi olduğunu bildiğim bir hastaneden önüme ilk gelenndoktordan randevu aldım ilave görüş amaçlı ve büyük şans eseri müthiş bir doktora denk geldim 🙏❤️ Hikayemizi anlattık sadece donasyon demedik dondurulmuş embriyom var dedik . Histereskopi işin öok erken dedi ben yapışıklık olduğunu düşünmüyorum dedi çünkü öncesinde ameliyat olmuştum ve çekilen haf çok iyiydi ve sonrasında da transfer dışunda giç bir işlem yapılmadı..Adet düzensizliğim ile sıvı birikmesini (benim anlattıklarım neyicesinde)iltihap olduğunu düşündü ve bu yönde tedaviye başladı primolut adet söktürücü ve antibiyotik ve fitil verdi adetliyeln gel ve bitiminde gel dedi büyük ihtimalle temizlemiş olucaz dedi . Aksi olursa da ne yapacağımıza o gün konuşup karar verelim dedi rahim filmi istiycek ve duruma göre histereskopi..2 hafta önce temiz olan 2 hafta sonra bu durum canımı sıkmadı değil ama vardır bir hayır dedim ve tertemiz yapana kadar öücadeleye devam . Ve bu arada benim geçmişimde hiç kist miyom polip vs yoktu sadece yapışıklık o da kullandığım bazı ilaçlar yüzünden olmuştu🙈 sizlerde bu doktorun bana uyguladığı tedavi hakkında düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim 🙏❤️

İyi olduğunu bildiğim bir hastaneden önüme ilk gelenndoktordan randevu aldım ilave görüş amaçlı ve büyük şans eseri müthiş bir doktora denk geldim 🙏❤️ Hikayemizi anlattık sadece donasyon demedik dondurulmuş embriyom var dedik . Histereskopi işin öok erken dedi ben yapışıklık olduğunu düşünmüyorum dedi çünkü öncesinde ameliyat olmuştum ve çekilen haf çok iyiydi ve sonrasında da transfer dışunda giç bir işlem yapılmadı..Adet düzensizliğim ile sıvı birikmesini (benim anlattıklarım neyicesinde)iltihap olduğunu düşündü ve bu yönde tedaviye başladı primolut adet söktürücü ve antibiyotik ve fitil verdi adetliyeln gel ve bitiminde gel dedi büyük ihtimalle temizlemiş olucaz dedi . Aksi olursa da ne yapacağımıza o gün konuşup karar verelim dedi rahim filmi istiycek ve duruma göre histereskopi..2 hafta önce temiz olan 2 hafta sonra bu durum canımı sıkmadı değil ama vardır bir hayır dedim ve tertemiz yapana kadar öücadeleye devam . Ve bu arada benim geçmişimde hiç kist miyom polip vs yoktu sadece yapışıklık o da kullandığım bazı ilaçlar yüzünden olmuştu🙈 sizlerde bu doktorun bana uyguladığı tedavi hakkında düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim 🙏❤️
Nirde bu primolut hemen söktürür mü uani ortalama ne zaman adet görürüm bugün başladım

Hangi ilaclae acaba kullanmistiniz Yapisiklik olusmustu?
Antibiyotik olarak ruid mi veriliyor?

Hangi ilaclae acaba kullanmistiniz Yapisiklik olusmustu?
Antibiyotik olarak ruid mi veriliyor?
Çok uzun zaman geçti isimlerini hatırlayamıyorum ama bu doktor bir değişikti şöyle diyordu bu tesavi yöntemini ben buldum tüpbebek öncesi rahimi temizlemek için yaptığını söylüyordu sonrasında hemen tutunuyormuş embriyo ??hastası da hep öok olurdu biz bunu bugün ki doktora söylediğimizde”madem öyle bir tedavi bulmuş bunu hastasına söylemek değil makale yazarak duyurması gerekirdi şarlatan bunlar” dedi 🙈Ciprasid verdi bana 750 mg

Çok uzun zaman geçti isimlerini hatırlayamıyorum ama bu doktor bir değişikti şöyle diyordu bu tesavi yöntemini ben buldum tüpbebek öncesi rahimi temizlemek için yaptığını söylüyordu sonrasında hemen tutunuyormuş embriyo ??hastası da hep öok olurdu biz bunu bugün ki doktora söylediğimizde”madem öyle bir tedavi bulmuş bunu hastasına söylemek değil makale yazarak duyurması gerekirdi şarlatan bunlar” dedi 🙈Ciprasid verdi bana 750 mg
Cigir acan bulusu varmis demek ki:))
Umarim bir an once sorun cozulur ve hazir hale gelirsiniz.

433C3214-F72D-4B16-9DDC-9709EEFF97B7.jpeg

Z Zaza74 kievde bir dönerci 😅

Ben zaza’dan duymustum yazdi o Donem 😬😂 ordan cok asinaydim doktor da soyleyince dedim olur 😃 sadece 2 gun once koyduguna nasil bakicak o enteresan geldi.
Bir de gidecek olan arkadaslara soylemis olayim temmuz sonu ve agustos ilk hafta klinik kapali olcakmis , temizlik var dediler ama renovasyon gibi birsey de olabilir. Ben o yuzden hmen baslamak istedim.
😱😱😱 hazırlık ortalama 2 ay sürüyor ise benim ağustosun ilk haftasına denk geliyor.Bakalım nasıl proğram yapacaklar benim için

Hayatta tek gitmem.birincisi daha önce yazdığım gibi süreci benle yaşasın.ikincisi uçakta korkudan düşürürüm zaten embriyoları
Bencede en azından süreci bizimle yaşasınlar zaten olan bize oluyor. Uçak konusuda seni nasıl anlıyorum bir bilsen😍😍😍

Bir şeyi merak ettim bu sıvı için neden Kievdeki doktor tedavi yapmadı🤔

Bir şeyi merak ettim bu sıvı için neden Kievdeki doktor tedavi yapmadı🤔
Kievde sadece histereskopi yapılıyormuş yani rahim filmi yada ofis histereskopi yokmuş 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️Biz tabi ki o yapaın istedik çünkü tesaviyi sürdüreceği için ama ilk bol günü salıydı ve bizde o kadar beklemek istemedik

Ben orda duymustum bir alman kiz bir italyan , almanla biraz konustum dedim ben bunu ilk duydum🤣 o kizda kaldi aklim yaaa keske haber alabilsem, hatir embriyo yaptirdi esi yok onun, kiz numarami istemisti o ara bise oldu veremedim simdi aklim kaldi😔insallah hamiledir,
Andrey söyledi kapancagini ay bende o güne kadar gitsem ya 🐣
Ayy beyza keşke numarasını alsaydın öğrenseydik bu ikili transferden ne çıkıyor

Back