Ben zaza’dan duymustum yazdi o DonemBen bu iki transferi ilk orda duydumbir kac kisi transfer olup gelmisti bir gün sonra yine olcaz dediler cok sasirmistim ben ilk orda duydum böyle
Ben orda duymustum bir alman kiz bir italyan , almanla biraz konustum dedim ben bunu ilk duydumBen zaza’dan duymustum yazdi o Donemordan cok asinaydim doktor da soyleyince dedim olur sadece 2 gun once koyduguna nasil bakicak o enteresan geldi.
Bir de gidecek olan arkadaslara soylemis olayim temmuz sonu ve agustos ilk hafta klinik kapali olcakmis , temizlik var dediler ama renovasyon gibi birsey de olabilir. Ben o yuzden hmen baslamak istedim.
O oyle evli olmayanlara yapiyorlar mi? Ben de bunu bilmiyordum. Hatta otelde yalniz bir ingiliz vardi ben de onunla sohpet ettim ama bole bi detay vermedi bana.Ben orda duymustum bir alman kiz bir italyan , almanla biraz konustum dedim ben bunu ilk duydumo kizda kaldi aklim yaaa keske haber alabilsem, hatir embriyo yaptirdi esi yok onun, kiz numarami istemisti o ara bise oldu veremedim simdi aklim kaldi insallah hamiledir,
Andrey söyledi kapancagini ay bende o güne kadar gitsem ya
Bence de baktik olmamis devamBana hergün yapabilir transferne varsa yap dicem
Valla bende heyecanla bekliyorum12 Haziranda canım, heyecanla bekliyorum bende
Çok teşekkür ederim inşallah. Hepimiz çok sıkıntılar yaşıyoruz Allah hepimize nasip etsin muradimizi. Yaşadıklarıniz nazarlık olsun bundan sonra işleriniz rast gitsin yine de pozitif olmanız şahane. Emin olun her şey güzel olacakİnşallah emeklerinin karşılığını alırsınne büyük emekler veriliyor ne çileler çekiliyor valla çok yorucu dönüşte de beni tuttular Dış hatlara geçişte bir türkle tanıştık yardımcı olmaya çalıştı ona bile izin vermediler eşimi girişte tuttuklarını söylemiştim ya ona bir form doldurtmuşlardı ve öıkarken bunu göster demişler çıkışta benden de o formu istediler ama bana vermemişlerdi sorunsuz geçtiğim için kısa süre tuttular sonra geçirdiler Dedim çok sevdiler beni bırakmak istemiyorlar yaaaani yürekten diliyorum içerde ve dışarda isteyen uğraşan herkese muradı nasip olsunn inşallah
Evet canımValla bende heyecanla bekliyorumekin arkadaşımız ve senin kıbrıstı değil mi
AhaahaaaBana hergün yapabilir transferne varsa yap dicem
Olmadı yedek varsa onları da koydurBana hergün yapabilir transferne varsa yap dicem
aa cok ilginc kapali olmasi,donorlerin yumurta takibi fln nasil olucak.yani okdr buyuk bir merkezin okadar insanin döngüsünü ayarlamasi cok zor yaaBen zaza’dan duymustum yazdi o Donemordan cok asinaydim doktor da soyleyince dedim olur sadece 2 gun once koyduguna nasil bakicak o enteresan geldi.
Bir de gidecek olan arkadaslara soylemis olayim temmuz sonu ve agustos ilk hafta klinik kapali olcakmis , temizlik var dediler ama renovasyon gibi birsey de olabilir. Ben o yuzden hmen baslamak istedim.
çoook iyiiCok sukur evet zazacim
evet aynen oyle 5 ve 7. Günlerde yapipacak , hem de digerinin durumuna bakariz dedi. Ben görülebilecegini bile bilmiyordum acikcasi
Yapiliyor cnm cok vardi bizim oteldeO oyle evli olmayanlara yapiyorlar mi? Ben de bunu bilmiyordum. Hatta otelde yalniz bir ingiliz vardi ben de onunla sohpet ettim ama bole bi detay vermedi bana.
Hos ben de transfere tek gidicem
Gittiginde görcen cnm orasi donör ve tasiyici annelerle dolu , hepsinin elinde ilacaa cok ilginc kapali olmasi,donorlerin yumurta takibi fln nasil olucak.yani okdr buyuk bir merkezin okadar insanin döngüsünü ayarlamasi cok zor yaa
bizde temmyzda gitmeyi düsünüyorduk,gerci sonuna kalmayiz sanirim ama iyi oldu soyledigin cnm tesekkurler
Aminn Çok aminnnHerkese merhaba; Sizlere umut olmaya geldim arkadaşlar:)
Ben yumurta donasyonu ile bir evlat sahibi oldum.sakın pes etmeyin be inanın daha Yaşadığınız hiçbir duyguya benzemiyor.Rabbim Bana bu mucize yaşattığı için her gün,her saat ,her saniye şükrediyorum.2020 agustos Ayında transferim oldu.Ve hamilelik öyle eşsiz bir şey ki prensesler gibisiniz.Nolur yumurtalar yetersiz, yasınız ileri ise ısrar etmeyin eşinizi ikna edin.Aklımın köşesine daha gelmiyor donasyon fikri.Anne babasına benzemeyen nice insanlar var.bu sırrı yalnızca siz ve eşiniz bilsin.Ve bunu unutun.Anananeler,babbanneler dedeler deliriyorlar.Aileye sevinç gelsin.İyi merkezlere gidin
5aa olmayan kaliteleri kabul etmeyin
En az 6 embriyonız olsun
Rahminize mutlaka baktırın
Eşinize sperm analızi yaptırın
Allah sizlere de bu aşkı yaşatsın inşallah.Amaaaa ilk bir ay azcık meşakatli.olsun herşeye deger.
Sevgiler
Yavrunuzla beraber musmutluuu hayatiniz olsun insallahHerkese merhaba; Sizlere umut olmaya geldim arkadaşlar:)
Ben yumurta donasyonu ile bir evlat sahibi oldum.sakın pes etmeyin be inanın daha Yaşadığınız hiçbir duyguya benzemiyor.Rabbim Bana bu mucize yaşattığı için her gün,her saat ,her saniye şükrediyorum.2020 agustos Ayında transferim oldu.Ve hamilelik öyle eşsiz bir şey ki prensesler gibisiniz.Nolur yumurtalar yetersiz, yasınız ileri ise ısrar etmeyin eşinizi ikna edin.Aklımın köşesine daha gelmiyor donasyon fikri.Anne babasına benzemeyen nice insanlar var.bu sırrı yalnızca siz ve eşiniz bilsin.Ve bunu unutun.Anananeler,babbanneler dedeler deliriyorlar.Aileye sevinç gelsin.İyi merkezlere gidin
5aa olmayan kaliteleri kabul etmeyin
En az 6 embriyonız olsun
Rahminize mutlaka baktırın
Eşinize sperm analızi yaptırın
Allah sizlere de bu aşkı yaşatsın inşallah.Amaaaa ilk bir ay azcık meşakatli.olsun herşeye deger.
Sevgiler
Vallahi cok iyi bu durum bu turkiyedeki oteller yurtdisindaki bazi oteller bu durumlari gizlerler söylemezlerAynen oyle ama su kismi güzeldi ben sordum ve bana biz dusukten bozuyoruz istereniz disarda bozdurun dedi. Etik olrak hosuma gitti
Ben olsam hepsini transfer ettirirdimAhaahaaagetirin kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?