Amin inşsllahHarikaaa bir baber buuSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Darısı hepimizin başına
Amin inşallahHadi bakalım kucagınıza almak da nasip olsun
MasallahhhMerhaba kızlar sonucum çıktı çok güzel 566çok şükür
harikkaaMerhaba kızlar sonucum çıktı çok güzel 566çok şükür
Çok sevindim hayırlı olsun ... kesin ikizMerhaba kızlar sonucum çıktı çok güzel 566çok şükür
Çok şükür canımAmin inşallahDarısı tüm isteyenlerin başına
Amin inşallahMasallahhhSag saglim kucagina almayi nasip etsin Allah insallah
Teşekkürederim bakalım ultrason sonucu ne gösterecekÇok sevindim hayırlı olsun ... kesin ikiz
Ami inşallahHayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin ins
Ayyyy çok sevindim hadi maşallah çok şükürMerhaba kızlar sonucum çıktı çok güzel 566çok şükür
Kaç tane transfer edilmişti bide kaliteleri neydi canımTeşekkürederim bakalım ultrason sonucu ne gösterecek
TebriklerrrrrrrMerhaba kızlar sonucum çıktı çok güzel 566çok şükür
Merhaba biz girne tüp bebeğe gittik orada Dr. Verda hanm yaptı işlemimizi bebeğimiz oldu bu yıl kardeş için gideceğiz inşallah . darısı size olsunSizinki yumurta donasyonu dimi 1 kere gittiniz tedaviye sanirim bide gynolife ne kadar tedavi ücreti para biriktirmeye basladim bende Bakalim euro aldi basini gidio 2 bin eurom var sedece simdilik
Merhaba kıbrısta yapılıyor bu işlem bizim tedavi olduğumuz merkezde de vardı . ama biz donasyon yaptırdık. Girne Tüüp Bebekde vardıMerhabalar, forumda yeniyim, 43 yaşındayım 5 senedir bebek için uğraşıyorum, 17 yaşında bir kızım var, kardeşi olmasını çok istiyor, aslında kolay hamile kalabiliyordum ama dış gebelik geçirdim ameliyat sırasında yapisiklik oldu, tuplerim su topladı, tıkandı alındı, tup bebekle 2 kez hamile kaldım düşük yaptim, 2 senedir artik hamile de kalamıyorum, esim donasyon istemiyor, mitokondri nakli diye bir şey okudum, böyle birsey var mi diye sizlere danışmak istedim, belki eşimi buna ikna edebilirim hatta ne kadar etik ne kadar doğru bir düşünce bilemiyorum ama eger böyle bir mitokondri nakli varsa kızımın yumurtasından mitokondri alınabilir mi, yanlış düşünüyorsam kusuruma bakmayın ne olur, konuya yabancıyım ama sizden gelecek bilgi bana en azından yol gösterir diye düşündüm, bu yoldaki herkese bol şanslar...
eşm girne tüp bebekde 750 euroya sperm dondurduBen sperm donasyonu ve yumurta dondurmaya gidecegim, fsh'im yüksek benim ve yumurtslıklarım yorulmaya baslamış. Kibrista yumurta dondurma diger iki ulkeden pahali ve sperm icin 1500 2000 euro arasi istiyor merkezler. O parayi versem zaten her yerden gelir.
Teşekkürederim inşallahTebriklerrrrrrrEincimmm, sağlıkla huzurla doğur, büyüt emiiiii
2 embiriyo transfer. Edildi 5AB,4AA idiKaç tane transfer edilmişti bide kaliteleri neydi canım
TeşekkürederimAyyyy çok sevindim hadi maşallah çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?