Merhabalar gece 02:00 itibari işe kievdeyiz Şuana kadar sınırda beni geçirip eşimi bi 10/15 dk tutmaları dılında farklı birşey yaşamadık diğer arkadaşlardan …Merkeze gitmek üzere servisteyiz şuan haber vereyim dedim

Bol şanslar Allah işini rast getirsin

Güzel haberlerini bekliyoruz haberdar et bizleri cnm

Güzel haberler gelsin senden de

İşin rast gitsin
Neden eşini sakladılarki
Bir nedeni söyledilermi?

İşin rast gitsin
Neden eşini sakladılarki
Bir nedeni söyledilermi?
Bir neden söylemediler ama ilk girişte erkekleri hep tutuyor gezmeye geldim diyen biri barmış onu almamışlar eşim söyledi . Andrey de dedi ilk girişte biraz zorluyorlar diye …Şimdi klinikteyiz nikolab ta dönüş pcr örnekleri verdik S sadesutlu arkadaşım ve eşi işe beraber Tanıştık kaynaştık Biz bugün testlerimizi bericez eşimle şimdilik bu kadar dualarınız bizimle olsun

Not :365 oteldeyiz ptel bir şahane çok güzel be temiz kahvaltı Peynir olarak sadece kaşar peyniri vardı sarılıp öptüm zeytin yok kahvaltı kültürleri yok ama diğer herşey harika ilgi andreydeki yakınlık sanli yıllardır tanışıyor gibiyiz Henüz doktorla tanışmadık onunda sonra aktarırım

Hayırlısı olsun şimdiden... Allah gönlünüze göre versin inşallah Sizde ön görüşmeye gitiiniz galiba. Zaten benim anladığım 1 gün kalınıyor ilk gidişte testler , muayene vs. ertesi gün dönüş oluyor değil mi ?

Ay belki transferde denk geliriz kizlar hayirli haberler alin insallahhhh dr ile görüsmeniz güzel gecer

Eninde sonunda ikna oluyorlar sen hic merak etme canim ben 1 hafta ugrasmistim ikna etmek icin resti cekmistim artik en sonunda ikna olmustu boyle bisey yasadim bende resti cek 3 gun konusmadim ben anneme gidiyorum
sen karar verinceye kadarda donmuycem demistim 3 gun sonra pesimden geldi

Allah işlerini rast getirsin canım, hayırlısı olsun

Rabbim islerini kolaylastirsin insallah

Süper ya insan ilgileninildegini gorunce daha bir heyacanla tedaviye baslamak ister benim sorunumda ulkinde ilgisizlikti bir soru soruyorsun hemsireye git ona sor diyen insanlarla karsilasmistim ben cok onur kirici ve inan insanin bütün hevesi gidiyor. Senin adina sevindim canim❤❤❤❤

E devletten takip ediliyormus galiba demi banada es durumundan asi cikti yoksa varya temmuzda anca olurdum herhalde . Insallah canim asi oluruz
Peki muhtemelen bize ağustos ayında aşı sırası gelecek ama ben eylülde yumurta donasyonu yaptırıcam acaba sıkıntı olur mu?

Ahahaaahaa çok iyiymiş

ayy ne guzel denk gelmis.Allah ikinizin de işlerini rastgetirsin
guzel haberlerini alalım

Teşekkür ederim ön görüşme evet yani öyle net 1 gün diyemem bence en az 2 gün kalmak şart çünkü yoğunluğa göre şartlar değişebşlir ve bunu andreyle planlamak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…