• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet kiev 4900 eur ver kafa rahat mis gibi;)
Orda tek ikili paket mi alinmali sorunsali var😬
Bizede kibrista tek paketmi ikilimi diye soran olurmu diye beklemek kaliyor tabi ömrüm buna yetermi bilemedim .keske oyle bisey olsaydi

Merhaba cnm , evet esime orda tese yapilcak, 10/12 gün kalacaciz ikinci gidimizde nasip olursa, yumurta toplama günü tese ameliyati yapilacak.Büyük risk tabiki bulunur bulunmaz Allah bilir ama ben inaniyorum 🙏❤️Pozitiv düsün sende canim, Rabbim nasip ettiki teee oralara gittik❤️Allahim kimsenin emegini boss cikarmasin insallahhhh🥰🥰
Daha önce bulunmuş sıkıntı yapma gene bulunur inş

Allah kolaylik versin canim hic kolay euro masallahi var yakinda 12 olursa hic sasirmam bende gynolifta tedavi goruyorum ilk tedavide 5500 euro demislerdi indirim yaptilar 4500 euro odedik arkadasa sormussun ama bende cevap vereyim dedim kusura bakma atlamis gibi oldum dondurulmuslar icin 500 euro dediler ben dondurulmus yumurtalari almadim mesala ikinci tedaviye sifirdan basliycam ben yenidonorle yine 5500 euro dediler fakat indirim aldik hakkimiz vardi bazi sebeblerden dolayi bize 1500 euro odedik.
Allah tedavi icin gidenlere kolaylik ve sabir versin cnm başka ne denebilirki

O zaman su anda gidecekler transfer ucretini az mi odeyecek? Gunes otelden lefkosadaki merkez gibi dusunsek tek yon 50 tl olacak ?
Evet canım Güneş otel merkez gibi birbirine yakın yerlere 50 tl tek yön ödenecek. ayrıca yine güneş otelden havaalanına da 120 tl tek yön alıyorlar. yani mesafe olarak bir fikir versin diye oteli yazdım.

Canım inşallah hayırlısıyla bebislerini alip gelirsin.. 🤲 maddi manevi sıkıntıların hepsi unutulur..💐
İnşallah canım inşallah. Aynen canım hamile kalınca sanki bu yaşananlar hiç olmamış da doğal hamile kalmış gibi hissediyorsun. :KK200::KK200:

İnşallah canım inşallah. Aynen canım hamile kalınca sanki bu yaşananlar hiç olmamış da doğal hamile kalmış gibi hissediyorsun. :KK200::KK200:
Dün noname35 ile konuştum maşallah 30 hafta olmuşlar,darısı hepimizin başına
Biliyorsun Tamaram oda çok ağır kayıp verdi 21-22 haftalık düşük yaşamıştı
Hata eski doktoru demişti ona sen hep bu haftalarda hep düşük yapıcaksın,ama baksana prensesine kavuşmasını sayılı haftalar kaldı
İnşallah Noname35 sağ salim evladına kavuşsun,sende hamile kal ve çok rahat taşı ve sağ salim doğur kucağına al canım kardeşim🥰

Kızlar dün eşimle tartıştım zaten ben bu dönemde iyice bunalımdayım benim bu fsh 26 çıktı ya bu da araştırmış 15 üstü olmaz tüp bebek bak bu son şansın diyo bi kere yaptırcaz zaten onu zar zor ikna ettim olsun diye bu işlem iğnelere de başladım 2 gündür 3 bin verdim acaba bu ay beklesem öbür ay tekrar mı hormon testi yapsam bu benim son şansım allahım ama Zeynep hanım Murat bey uygun görmese yapmaz dedi çünkü tsh de yüksek ti Esra hanım olmaz düşürün dedi öyle yapalım bu fsh de bi kaç arkadaş bu ay geç adet oldun ondandır dedi çünkü daha 26 yaşındayım doktor alttan baktığın da yumurtaların gayet canlı dedi acaba Murat bey bunkarun hepsini göz önünde bulundurup mı öyle dedi nolur bana yardım edin yada yarın Murat beyi arayıp sorayım mı bu parayı bulana kadar 5 yıldır çalışıyoruz dün dedi zaten bu sefer olmaz da çocuk işini unut ağla ağla bi hal oldum artık ne yapıcagımı şaşırdım bilgisi olan arkadaşlar bana yardım cı olsun Zaza yardım et sen bilirsin bu işleri son şansım

Kızlar dün eşimle tartıştım zaten ben bu dönemde iyice bunalımdayım benim bu fsh 26 çıktı ya bu da araştırmış 15 üstü olmaz tüp bebek bak bu son şansın diyo bi kere yaptırcaz zaten onu zar zor ikna ettim olsun diye bu işlem iğnelere de başladım 2 gündür 3 bin verdim acaba bu ay beklesem öbür ay tekrar mı hormon testi yapsam bu benim son şansım allahım ama Zeynep hanım Murat bey uygun görmese yapmaz dedi çünkü tsh de yüksek ti Esra hanım olmaz düşürün dedi öyle yapalım bu fsh de bi kaç arkadaş bu ay geç adet oldun ondandır dedi çünkü daha 26 yaşındayım doktor alttan baktığın da yumurtaların gayet canlı dedi acaba Murat bey bunkarun hepsini göz önünde bulundurup mı öyle dedi nolur bana yardım edin yada yarın Murat beyi arayıp sorayım mı bu parayı bulana kadar 5 yıldır çalışıyoruz dün dedi zaten bu sefer olmaz da çocuk işini unut ağla ağla bi hal oldum artık ne yapıcagımı şaşırdım bilgisi olan arkadaşlar bana yardım cı olsun Zaza yardım et sen bilirsin bu işleri son şansım
Caaan canım kardeşim
Ama bu stresle işler ters gider
Bir ton para ve hormon yükleniyorsun
Evet fsh yüksek olunca menopoz diyorlar
Ama bazen fah artar düşer,önemli olan ultrasyonda antral follikül sayısı
Benim fah hep 5-6,ama yumurta sayım yaştan dolayı düşük ve fıst😂
Sen her ihtimaş bir tüp benek uzmanıyla görüş onunla bu konuyu konuş ve içini ferahlat
Murat bey iyi doktor duyduğum kadarıyla
Seni riske atmazki

Dün noname35 ile konuştum maşallah 30 hafta olmuşlar,darısı hepimizin başına
Biliyorsun Tamaram oda çok ağır kayıp verdi 21-22 haftalık düşük yaşamıştı
Hata eski doktoru demişti ona sen hep bu haftalarda hep düşük yapıcaksın,ama baksana prensesine kavuşmasını sayılı haftalar kaldı
İnşallah Noname35 sağ salim evladına kavuşsun,sende hamile kal ve çok rahat taşı ve sağ salim doğur kucağına al canım kardeşim🥰

Canım Zazam çook duygulandırdın beni. noname35 inşallah bebeğini kucaklayacak Allahın izniyle, çoğu gitmiş azı kalmış inşallah sen de bende ve buradaki tüm kader ortağı kardeşlerimizle mutlu sona ereceğiz. inşallah Rabim sesimi duyar bana da evlat sahibi olmayı nasip eder tüm kalbimle diliyorum bunu. vee sana kendime ne kadar dua ediyorsam inan ki aynısını sana da ediyorum. Öyle çok hak ediyorsun ki. bak burada en küçük bir soruda zaza bilir diyorlar zaza yardım eder diyorlar bu güzel kalbin mutlu olmayı sonuna kadar hak ediyor canım ve ben inanıyorum ki Kiev seni çok mutlu edecek. Dualardasın kuzum hepimizin dualarındasın. seviliyorsun :dua::KK200:

Canım Zazam çook duygulandırdın beni. noname35 inşallah bebeğini kucaklayacak Allahın izniyle, çoğu gitmiş azı kalmış inşallah sen de bende ve buradaki tüm kader ortağı kardeşlerimizle mutlu sona ereceğiz. inşallah Rabim sesimi duyar bana da evlat sahibi olmayı nasip eder tüm kalbimle diliyorum bunu. vee sana kendime ne kadar dua ediyorsam inan ki aynısını sana da ediyorum. Öyle çok hak ediyorsun ki. bak burada en küçük bir soruda zaza bilir diyorlar zaza yardım eder diyorlar bu güzel kalbin mutlu olmayı sonuna kadar hak ediyor canım ve ben inanıyorum ki Kiev seni çok mutlu edecek. Dualardasın kuzum hepimizin dualarındasın. seviliyorsun :dua::KK200:
Evet kesinlikle herkese yetisiyorsun zaza. Comertce paylasiyorsun bilgilerini..
Tum kalbimle sana ve isteyen herkese bu sene bitmeden cifter cifter bebek haberleri gelsin🙏💜

Caaan canım kardeşim
Ama bu stresle işler ters gider
Bir ton para ve hormon yükleniyorsun
Evet fsh yüksek olunca menopoz diyorlar
Ama bazen fah artar düşer,önemli olan ultrasyonda antral follikül sayısı
Benim fah hep 5-6,ama yumurta sayım yaştan dolayı düşük ve fıst😂
Sen her ihtimaş bir tüp benek uzmanıyla görüş onunla bu konuyu konuş ve içini ferahlat
Murat bey iyi doktor duyduğum kadarıyla
Seni riske atmaz
Ultrasonda iyi gorunuyorsa folikuller baslamamak icin sebep yoktur sanirim. Ben fsh 28 iken tup bebek tedavisi yapmisligim var..
Zazanin dedigi gibi merkezle tekrar konus , murat hoca ile gorusmek istedigini belirt. İcin rahatlasin..

🤲🤲🤲💖

Back