Sizde benim canlarımsınızhadiiii yaaa ne güzel bir haber, Canımsın sen Zazacımm
İnşallahhhÇok güzel düşünmüşler bence. Hatta tüp bebekte 2 gün arayla yapılan transferleri duymuştum daha fazla şans veriyorlarmış inşallah canım seninde bu sefer olacak allahın izniylemücadelene hayran kaldım enerjin zaten süper. Olacak inşallah
Zaza canım gerçekten çok ilginç tedavi şekli . Kişiye rahime göre tedavi süper valla, iyide bunu Kıbrıs'ta ki doktorlar bunu bilmezlermi ya , niye herkese bir fabrikadan çıkmış gibi aynı prosedürü uygularlar ki. Bunca yıl kıbrıs da verilen onca maddi manevi emeğe yazık. İnşallah bu son olsun Rabbim senide gülenler den eylesin canım. Bide maşallah güzel embriyoların oluşmuş.sımsıkı tutunurlar annesine inşallahKızlar bugün Biotexcomun doktoruyla konuştum
Çok güzel yenilikler öğrendim
Dr Elena bugünden tedavime start verdi
Progesterona başlamamı istemedi kendisi görmeyinceye kadar
Yani 13 hazirana kadar estrofemle devam edicem
Doktora neden bu kadar uzun sürücek benim estrofem kullanmam sorunca,senin rahimin için böylesi daha iyi dedi
Ben Kıbrısta 10-11 günden fazla estrofem kullanmadım dedim,oda senin rahimin ilk estrofemle başladığımızda gevşek endometriyum verir ,tedaviyi uzatıyorum ki çanlanma ve sıkılaşma olsun endometriyumda
Kızlar acaba kısa süre estrofem kullanıp progesterona geçtiğim içinmi ben bebeklerimi kaybetim
14 haziran Elena Mihaylovna rahimini gözümle görüp progesterona geçiricem seni dedi
Vede embriyo glue yapıcam dedi
Serumlar takılıcak
Serumların içinde Arjininde var
Rahim kaslarına iyi geliyormuş
Transferimi ikili transfer olarak karar verdi
Yani ilk transferim progesteronu başladıktan 5 gün sonra
İkinci transfer 7 gün
Kızlar her halde bunlar beni anne edicek
Vallah bundan sonra anne olmasam demek bu kitap kapanacak
Ama klinik hakikaten çalışıyor ve hastasına özen gösteriyor
Bu yenilikleri sizinle paylaşmak istedim
Pablocum bende bu akşam eşimle onu konuştuk,bunca yıl her defasında hep aynı tedavi gördüm,artık tedavi protokolünü iyi öğrenci gibi ezberlemişim.doktorun bana özenmesi ve hiç bir durumumu unutmayıb beni arayıp her şeyi anlatması açayip hoşuma gittiZaza canım gerçekten çok ilginç tedavi şekli . Kişiye rahime göre tedavi süper valla, iyide bunu Kıbrıs'ta ki doktorlar bunu bilmezlermi ya , niye herkese bir fabrikadan çıkmış gibi aynı prosedürü uygularlar ki. Bunca yıl kıbrıs da verilen onca maddi manevi emeğe yazık. İnşallah bu son olsun Rabbim senide gülenler den eylesin canım. Bide maşallah güzel embriyoların oluşmuş.sımsıkı tutunurlar annesine inşallah
Canım yumurtaların genç ve kaliteliyse elini sallasan ellisi.nere içine siniyorsa oraya gir
İnşallah rüyalarına kavuşursun ilk denemende
Yumurta stimulyasyonunda tüp bebek uzmanına gitsen daha iyi olur
Canım yumurtaların genç ve kaliteliyse elini sallasan ellisi.nere içine siniyorsa oraya gir
İnşallah rüyalarına kavuşursun ilk denemende
Yumurta stimulyasyonunda tüp bebek uzmanına gitsen daha iyi olur
Hakkinda hayirlisi olsun insallah guzel haberlerin olur senindeBen sperm donasyonu ve yumurta dondurmaya gidecegim, fsh'im yüksek benim ve yumurtslıklarım yorulmaya baslamış. Kibrista yumurta dondurma diger iki ulkeden pahali ve sperm icin 1500 2000 euro arasi istiyor merkezler. O parayi versem zaten her yerden gelir.
Ekin006 canim transferin hayirli olsun insallah guzel haberlerini bekliyoruzÇok değişik bi uyguluma hiç duymadım ama herşeyde vardır bir hayır güzel olacak seninin için zazacım çok heyecanlandım senin adına
Ammiiinnnnnn canimmm aminnn insallahAllahımmm duysun sesini gözlerim doldu yeminleNe kadar istediğini o kadar iyi biliyorum ki hiç tanımasamda seni taaa yüreğimde biliyorum Bu sefer gerçekten bir başka başlangıçta öyle sonu da güzel olacak inşallah
Rabbim yüzünü güldürecek canim bu sefer yurekten inaniyorum sen cok degerlusin kalbinde okadar guzelki rabbim gönlüne gore verecek ben buna unaniyorum ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤İnşallah canım kardeşim
İnşallah
yaaa ne kadar farklı bir klinik..
kişiye özel tedavi, özel uygulama, özel ilgi..
Kesinlikle gitmeye ve denemeye değer
Hayırlı olsun Zaza. Şimdi transfer hazırlığına mı başladın? İlk zaten estrofemle başlanmıyor mu canım yoksa daha mı erken başlandı açıklayabilir misin İşlerin su gibi akıp gitsin inşallahKızlar bugün Biotexcomun doktoruyla konuştum
Doktora neden bu kadar uzun sürücek benim estrofem kullanmam sorunca,senin rahimin için böylesi daha iyi dedi
Ben Kıbrısta 10-11 günden fazla estrofem kullanmadım dedim,oda senin rahimin ilk estrofemle başladığımızda gevşek endometriyum verir ,tedaviyi uzatıyorum ki çanlanma ve sıkılaşma olsun endometriyumda
Kızlar acaba kısa süre estrofem kullanıp progesterona geçtiğim içinmi ben bebeklerimi kaybetim
14 haziran Elena Mihaylovna rahimini gözümle görüp progesterona geçiricem seni dedi
Serumlar takılıcak
İkinci transfer 7 gün
Başka ülkede yaptırıyorum deİnşallah bakalımyani yaşadığım şehirde göreceğim tedavi zamanında mı? Peki doktor demez mi ki neden tüp bebek tedavinide bizde olmuyorsun ya da bizde olmazsan bakmam? Ay vallahi daha dereyi görmeden paçaları sıvıyorum gibi ama çok merak ediyorum...
Tamara senin surecini hatirliyorum, cok dua ediyorum. Insallah bu sefer sonuna kadar guzel gececek.
Artik uzulme insallah
Eatrofem günde 4 defa vede bir bir her 5-6 saate bir.climara forte bant her 5 günde bir,coraspin100,clexan0,4 göbekten,folik asit,inositol,bu ilaçları başladımHayırlı olsun Zaza. Şimdi transfer hazırlığına mı başladın? İlk zaten estrofemle başlanmıyor mu canım yoksa daha mı erken başlandı açıklayabilir misin İşlerin su gibi akıp gitsin inşallah
Allah sabır versinarkadaşlar kedimi kaybettim melek oldu zormuş evcil hayvan çok seviliyor hele de benim gibi çocuk yerine koyunca
Kızlar bugün Biotexcomun doktoruyla konuştum
Serumlar takılıcak
İkinci transfer 7 gün
çok üzüldüm canım Allah sana sabır versinarkadaşlar kedimi kaybettim melek oldu zormuş evcil hayvan çok seviliyor hele de benim gibi çocuk yerine koyunca
hangi merkeze gidiyorsun zaza bende tekrar donasyon düşünüyorum.Daha önce denedim olmadı ama benim hatamdı.Kızlar seneye aralık,şubat ayı ard arda doğum sancısı çekelim
Ve sağ salim doğuralım inşallahhhhh
inşallah kuzum inşallah olacak emin ol olacak. hep sana dua ediyoruz bu kez olacakEvet Azekerli ilk defa farklılık görüyorum,duyuyorum.İnşallah yarasında
Kuzum benim embriyolar hazırlanmış artık dondurulmuş bile
6 tana (4AA) blastokistim beni bekliyor
Onlara ben anneleri kurban olsun
Onları okadar istiyorum ki
Allahım şahid
Allahım birinide olsa bana versin
İnşallah hepimiz anlatalım bebişlerimizi burdaİşte bu günüm güzel bir haberle başladı, ben çok inanıyorum bu kez olacağına kesinlikle burası senin için en doğru yer Rabbim emeklerinin karşılığını nasip etsin inşallah. seneye de bebişlerinin güzelliklerini anlatcaksın burada bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?