İnşallahhh
Hepimizin evlad sahibi olalım

Zaza canım gerçekten çok ilginç tedavi şekli . Kişiye rahime göre tedavi süper valla, iyide bunu Kıbrıs'ta ki doktorlar bunu bilmezlermi ya , niye herkese bir fabrikadan çıkmış gibi aynı prosedürü uygularlar ki. Bunca yıl kıbrıs da verilen onca maddi manevi emeğe yazık. İnşallah bu son olsun Rabbim senide gülenler den eylesin canım. Bide maşallah güzel embriyoların oluşmuş.sımsıkı tutunurlar annesine inşallah

Pablocum bende bu akşam eşimle onu konuştuk,bunca yıl her defasında hep aynı tedavi gördüm,artık tedavi protokolünü iyi öğrenci gibi ezberlemişim.doktorun bana özenmesi ve hiç bir durumumu unutmayıb beni arayıp her şeyi anlatması açayip hoşuma gitti
Kendimi burda değerli hiss ettim
İnşallah değer verdikleri kadar sonucumda güzel olsun

Canım yumurtaların genç ve kaliteliyse elini sallasan ellisi.nere içine siniyorsa oraya gir
İnşallah rüyalarına kavuşursun ilk denemende
Yumurta stimulyasyonunda tüp bebek uzmanına gitsen daha iyi olur

Canım yumurtaların genç ve kaliteliyse elini sallasan ellisi.nere içine siniyorsa oraya gir
İnşallah rüyalarına kavuşursun ilk denemende
Yumurta stimulyasyonunda tüp bebek uzmanına gitsen daha iyi olur

İnşallah bakalım yani yaşadığım şehirde göreceğim tedavi zamanında mı? Peki doktor demez mi ki neden tüp bebek tedavinide bizde olmuyorsun ya da bizde olmazsan bakmam? Ay vallahi daha dereyi görmeden paçaları sıvıyorum gibi ama çok merak ediyorum...

Hakkinda hayirlisi olsun insallah guzel haberlerin olur seninde

Ammiiinnnnnn canimmm aminnn insallah

İnşallah canım kardeşim
İnşallah
Rabbim yüzünü güldürecek canim bu sefer yurekten inaniyorum sen cok degerlusin kalbinde okadar guzelki rabbim gönlüne gore verecek ben buna unaniyorum ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

yaaa ne kadar farklı bir klinik..
kişiye özel tedavi, özel uygulama, özel ilgi..
Kesinlikle gitmeye ve denemeye değer
Hayırlı olsun Zaza. Şimdi transfer hazırlığına mı başladın? İlk zaten estrofemle başlanmıyor mu canım yoksa daha mı erken başlandı açıklayabilir misin İşlerin su gibi akıp gitsin inşallah

Başka ülkede yaptırıyorum de

Eatrofem günde 4 defa vede bir bir her 5-6 saate bir.climara forte bant her 5 günde bir,coraspin100,clexan0,4 göbekten,folik asit,inositol,bu ilaçları başladım
13 haziran inşallah kievde olucam
14 haziran doktor ultrasyonda bakıb karar vericek progesteron tedavisine ve rahim embriyo kabul etmesi için neler yapılıcak her şeyi paylaşıcam

İşte bu günüm güzel bir haberle başladı, ben çok inanıyorum bu kez olacağına kesinlikle burası senin için en doğru yer Rabbim emeklerinin karşılığını nasip etsin inşallah. seneye de bebişlerinin güzelliklerini anlatcaksın burada bize

Kızlar seneye aralık,şubat ayı ard arda doğum sancısı çekelim
Ve sağ salim doğuralım inşallahhhhh
hangi merkeze gidiyorsun zaza bende tekrar donasyon düşünüyorum.Daha önce denedim olmadı ama benim hatamdı.

inşallah kuzum inşallah olacak emin ol olacak. hep sana dua ediyoruz bu kez olacak

İnşallah hepimiz anlatalım bebişlerimizi burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…