Ayy hayırlıolsun, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,Kızlar merhaba benimde bugün gynolifeta transferim oldu.martta dondurmuştuk.Kıbrısı merak edenler için hala sıkı tedbirler karantina ücreti devam gezmekte serbest değil ama 1 haziranda açılacak gibi bi söylenti var ne kadar doğru belli değil
İnşaAllah canım İnşaAllah anne olucaksınKızlar bugün Biotexcomun doktoruyla konuştum
Çok güzel yenilikler öğrendim
Dr Elena bugünden tedavime start verdi
Progesterona başlamamı istemedi kendisi görmeyinceye kadar
Yani 13 hazirana kadar estrofemle devam edicem
Doktora neden bu kadar uzun sürücek benim estrofem kullanmam sorunca,senin rahimin için böylesi daha iyi dedi
Ben Kıbrısta 10-11 günden fazla estrofem kullanmadım dedim,oda senin rahimin ilk estrofemle başladığımızda gevşek endometriyum verir ,tedaviyi uzatıyorum ki çanlanma ve sıkılaşma olsun endometriyumda
Kızlar acaba kısa süre estrofem kullanıp progesterona geçtiğim içinmi ben bebeklerimi kaybetim
14 haziran Elena Mihaylovna rahimini gözümle görüp progesterona geçiricem seni dedi
Vede embriyo glue yapıcam dedi
Serumlar takılıcak
Serumların içinde Arjininde var
Rahim kaslarına iyi geliyormuş
Transferimi ikili transfer olarak karar verdi
Yani ilk transferim progesteronu başladıktan 5 gün sonra
İkinci transfer 7 gün
Kızlar her halde bunlar beni anne edicek
Vallah bundan sonra anne olmasam demek bu kitap kapanacak
Ama klinik hakikaten çalışıyor ve hastasına özen gösteriyor
Bu yenilikleri sizinle paylaşmak istedim
aman yarrabbi,neler neler...ne guzel takip işleri bunlar zazacımKızlar bugün Biotexcomun doktoruyla konuştum
Doktora neden bu kadar uzun sürücek benim estrofem kullanmam sorunca,senin rahimin için böylesi daha iyi dedi
Ben Kıbrısta 10-11 günden fazla estrofem kullanmadım dedim,oda senin rahimin ilk estrofemle başladığımızda gevşek endometriyum verir ,tedaviyi uzatıyorum ki çanlanma ve sıkılaşma olsun endometriyumda
Kızlar acaba kısa süre estrofem kullanıp progesterona geçtiğim içinmi ben bebeklerimi kaybetim
14 haziran Elena Mihaylovna rahimini gözümle görüp progesterona geçiricem seni dedi
Serumlar takılıcak
İkinci transfer 7 gün
İşte bunuda ben ilk defa yaşıyacamİnşaAllah canım İnşaAllah anne olucaksınikili transfer ne Zazam? 11 denemem var hiç ikili transfer yapılmadı bana
Evet Azekerli ilk defa farklılık görüyorum,duyuyorum.İnşallah yarasındaaman yarrabbi,neler neler...ne guzel takip işleri bunlar zazacıminsan değer gordugunu düşünüyor dimi boyle farkliliklar olunca.insallah yarayacak bütün bunlar,kavuşacaksın bebegine.
yalniz ikili transferi ilk defa duydum,yanj 2 gun arayla iki transfer olucak oyle mimantikli olabilir cidden,rahmin durumu icin.birde embriyolari dondurucaklar mı cunku boule olursa donorle eş 5.gun embriyosu olmaz
yemin ederim agliyorumm yaa,oof iyice sulu göz oldumEvet Azekerli ilk defa farklılık görüyorum,duyuyorum.İnşallah yarasında
Kuzum benim embriyolar hazırlanmış artık dondurulmuş bile
6 tana (4AA) blastokistim beni bekliyor
Onlara ben anneleri kurban olsun
Onları okadar istiyorum ki
Allahım şahid
Allahım birinide olsa bana versin
Kalanları donduracak misınız yoksa olmazsa fresh donorle mi deneyeceksiniz.senelerdi kıbrısta duyduğum şey eşinizin spermi kötü.Biotexcomun baş embriyoloğu demiş ki adamın sperm sayısı az ama döllenmede ve kaliteli blast olmasında sıkıntı yaşanmadı çok şükür
yaa göndermek lazım embriyolarin raporunusenelerdi kıbrısta duyduğum şey eşinizin spermi kötü.Biotexcomun baş embriyoloğu demiş ki adamın sperm sayısı az ama döllenmede ve kaliteli blast olmasında sıkıntı yaşanmadı çok şükür
Bu benim son denememKalanları donduracak misınız yoksa olmazsa fresh donorle mi deneyeceksiniz.
Çok değişik bi uyguluma hiç duymadım ama herşeyde vardır bir hayır güzel olacak seninin için zazacım çok heyecanlandım senin adınaEvet Azekerli ilk defa farklılık görüyorum,duyuyorum.İnşallah yarasında
Allahım şahid
İnşallah kuzumÇok değişik bi uyguluma hiç duymadım ama herşeyde vardır bir hayır güzel olacak seninin için zazacım çok heyecanlandım senin adına
Tamaracım, transfer öncesi kullandığın bir ilaç veya vitamin var mı? ya da yapılması/yapılmaması gereken dikkat edilmesi gereken herhangi bir şey?Çok şükür canım şimdilik herşey yolunda pazartesi gününü bekliyorum sabırsızlıkla :)
Hoşgeldiniz öncelikleKızlar merhaba,
Bende aranıza yeni katıldım. Yazdıklarınızı okuyorum ve inanın kendim yaşıyormuş gibi heyecanlanıyorum, gözlerim doluyor, tüylerim diken diken oluyor.. Rabbim herkesin dualarını kabul etsin, emeklerini, beklentilerini boşa çıkarmasın inşallah
Biz eşimle bu konu hakkında daha çok yeni konuşmaya araştırmaya başladık.. Ben kendimce her gün bir şeyler araştırmaya çalışıyorum...Mesela hep bu konularda Kıbrıs'ı bildiğimizi için ilk oralara baktık ama tesadüfen denk geldiğim bu sayfada Kiev'i de öğrendim ve kafamda karışmadı değil tabii
Sanırım buradakilerin %90'ı yumurta donasyonu için gün sayıyor.. Bizim durumumuz daha farklı biz sperm donasyonu için araştırıyoruz... Aranızda sperm donasyonu yaptıran ya da araştıran/yaptıracak olan var mı? Varsa tercihi nereden yana oldu ya da nereyi düşünüyor?
Bir de bir merkezde karar kıldıktan sonra sonuçta tedavinin ilk ayağı yaşadığınız şehirde başlıyor ya, bir sürü test ve 2-3 günde bir ultrasonla yumurtalık kontrolü yapılıyor ya onları herhangi bir kadın doğum doktoruna gidip mi yaptırıyoruz? Doktora gidip bizim yurtdışında tüp bebek tedavimiz olacağı için bu testleri ve kontrolleri istiyorlar mı diyoruz? Böyle bişeyi kabul ediyorlar mı? Merak edilen sorular o kadar çok ki...
Şimdiden teşekkür ederim, hali hazırda tedaviye başlamış, transferi gerçekleşmiş ve süreç hazırlığında olan herkes inşallah tek seferde rüyalarına kavuşur
Allahımmm duysun sesini gözlerim doldu yeminleEvet Azekerli ilk defa farklılık görüyorum,duyuyorum.İnşallah yarasında
Allahım şahid
hadiiii yaaa ne güzel bir haber, Canımsın sen Zazacımmsenelerdi kıbrısta duyduğum şey eşinizin spermi kötü.Biotexcomun baş embriyoloğu demiş ki adamın sperm sayısı az ama döllenmede ve kaliteli blast olmasında sıkıntı yaşanmadı çok şükür
Çok güzel düşünmüşler bence. Hatta tüp bebekte 2 gün arayla yapılan transferleri duymuştum daha fazla şans veriyorlarmış inşallah canım seninde bu sefer olacak allahın izniyleKızlar bugün Biotexcomun doktoruyla konuştum
Serumlar takılıcak
İkinci transfer 7 gün
inşaallahhh Alllahımm hayırlısıyla nasip etsin, ZazacımaaAllahımmm duysun sesini gözlerim doldu yeminleNe kadar istediğini o kadar iyi biliyorum ki hiç tanımasamda seni taaa yüreğimde biliyorum Bu sefer gerçekten bir başka başlangıçta öyle sonu da güzel olacak inşallah
yaaa ne kadar farklı bir klinik..Kızlar bugün Biotexcomun doktoruyla konuştum
Serumlar takılıcak
İkinci transfer 7 gün
İnşallah canım kardeşimAllahımmm duysun sesini gözlerim doldu yeminleNe kadar istediğini o kadar iyi biliyorum ki hiç tanımasamda seni taaa yüreğimde biliyorum Bu sefer gerçekten bir başka başlangıçta öyle sonu da güzel olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?