Ayy hayırlıolsun, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,
Inaninbizde sizin kadar heyecanıyız,güzel haberlerinizi bekliyoruz

İnşaAllah canım İnşaAllah anne olucaksın ikili transfer ne Zazam? 11 denemem var hiç ikili transfer yapılmadı bana

aman yarrabbi,neler neler...ne guzel takip işleri bunlar zazacım insan değer gordugunu düşünüyor dimi boyle farkliliklar olunca.insallah yarayacak bütün bunlar,kavuşacaksın bebegine.
yalniz ikili transferi ilk defa duydum,yanj 2 gun arayla iki transfer olucak oyle mi mantikli olabilir cidden,rahmin durumu icin.birde embriyolari dondurucaklar mı cunku boule olursa donorle eş 5.gun embriyosu olmaz

İnşaAllah canım İnşaAllah anne olucaksın ikili transfer ne Zazam? 11 denemem var hiç ikili transfer yapılmadı bana
İşte bunuda ben ilk defa yaşıyacam
Bazı kadınların implantasyon penceresi geç açılıyor,mesela progesteronun 5 günü değil,7 günü.o pencereyi her arıkarda yakalamak adına benim transfer opunun 5 ve 7 günü olucak

Evet Azekerli ilk defa farklılık görüyorum,duyuyorum.İnşallah yarasında
Kuzum benim embriyolar hazırlanmış artık dondurulmuş bile
6 tana (4AA) blastokistim beni bekliyor
Onlara ben anneleri kurban olsun
Onları okadar istiyorum ki
Allahım şahid
Allahım birinide olsa bana versin

yemin ederim agliyorumm yaa,oof iyice sulu göz oldum cook coook guzel,maşallahh onlaraistemez olur musun hic ya,Allahım son olsun da doğur bi ceyrek benden

Kalanları donduracak misınız yoksa olmazsa fresh donorle mi deneyeceksiniz.

yaa göndermek lazım embriyolarin raporunu ben o olaya hic inanmiyorum,tup bebekte milletten 10 sperm bulunuo bakiosun 5-6 tane aa embrio.yani bu işin cok yüksek bir kısmı yumurtadan kaynaklı.hepimizin aa embriyolari havalarda uçuşsun insallah

Çok değişik bi uyguluma hiç duymadım ama herşeyde vardır bir hayır güzel olacak seninin için zazacım çok heyecanlandım senin adına

Çok şükür canım şimdilik herşey yolunda pazartesi gününü bekliyorum sabırsızlıkla :)
Tamaracım, transfer öncesi kullandığın bir ilaç veya vitamin var mı? ya da yapılması/yapılmaması gereken dikkat edilmesi gereken herhangi bir şey?

Hoşgeldiniz öncelikle
Mesajınıza yanıt vermek istedim, bizde sperm donasyonu yaptıracağız erkek infertilitesinde dolayı..
Merkezimi seçerken durumumuzdan dolayı ve ulaşımı daha kolay olduğu için öncelikle direkt kıbrısa yöneldim.. Yumurta donasyonu olsaydı eğer kesinlikle daha detaylı bir araştırmaya girerdim ama Zaza’nında dediği gibi yaşınız genç yumurta rezervinizde iyiyse hangi merkezi hangi ülkeyi seçtiğinizin pek bir önemi yok gibi bişey.. İyi hazırlanmış bir rahim, kaliteli sperm ve yumurta, iyi de bir embriyolog işinizi çözecektir..
Zaten kıbrıstaki klinikleri araştırırken farkedeceksiniz hepsi aynı 2 sperm bankası ile anlaşmalı.. Onlarda Danimarka bankası. Gerekli tüm genetik testleri yapılmış güvenilir bankalar. Bu bankalardan satın aldıkları ve ellerinde tuttukları bir havuz var. Ordan seçim yapıyorsunuz. Eğer onların ellerindekilerden uygun aday bulamazsanız bankanın sitesine üye olup kendiniz seçip seçtiğiniz donörü de ücret karşılığında getirtebiliyormuşsunuz ama süreç pandemiden ötürü baya uzuyormuş. Ben o yüzden merkezimin elindeki donör havuzundan seçtim.

Olduğumuz tedaviler başlı başına maliyetli olduğu için ben riske atmamak adına normal bir kadın doğumcuya değil tüp bebek konusunda uzman bir doktora gideceğim yumurta takibine.. Takiplerim türkiyede olacak yumurta toplama günümden önce kıbrısa gidip yumurtaları toplatacağım. Bana dondurulmuş embriyo transferi yapılacak yüksek ihtimalle o yüzden hazirandaki gidişimizde yumurtalar toplanıp embriyo oluşturulup embriyolar dondurulacak eylül gibi de transfer için yine burdaki doktorum hazırlayacak ve transfere gideceğim.

Şimdilik aktarabileceklerim bunlar, yine merak ettikleriniz olursa bildiğim kadarıyla yanıtlamaya çalışırım.
Umarım sizde rüyalarınıza kavuşursunuz en kısa zamanda

Allahımmm duysun sesini gözlerim doldu yeminleNe kadar istediğini o kadar iyi biliyorum ki hiç tanımasamda seni taaa yüreğimde biliyorum Bu sefer gerçekten bir başka başlangıçta öyle sonu da güzel olacak inşallah

hadiiii yaaa ne güzel bir haber, Canımsın sen Zazacımm

Çok güzel düşünmüşler bence. Hatta tüp bebekte 2 gün arayla yapılan transferleri duymuştum daha fazla şans veriyorlarmış inşallah canım seninde bu sefer olacak allahın izniyle mücadelene hayran kaldım enerjin zaten süper. Olacak inşallah

inşaallahhh Alllahımm hayırlısıyla nasip etsin, Zazacımaa

yaaa ne kadar farklı bir klinik..
kişiye özel tedavi, özel uygulama, özel ilgi..
Kesinlikle gitmeye ve denemeye değer

İnşallah canım kardeşim
İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…