- 1 Kasım 2019
- 6.603
- 26.100
- 478
- 45
Cokkk sevindim insaallah hersey guzel olacak senin içinÇok şükür canım şimdilik herşey yolunda pazartesi gününü bekliyorum sabırsızlıkla :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cokkk sevindim insaallah hersey guzel olacak senin içinÇok şükür canım şimdilik herşey yolunda pazartesi gününü bekliyorum sabırsızlıkla :)
Amiin canim amiinevet onu da biliyorum canım artık Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah
Ben varım. Doğum doktoruna gitme kısmını bi dahaki ay öğreneceğim ben de. Kievde sperm donasyonu bana cok mantikli gelmedi. Kıbrıs daha mantikli o konuda cunku spermler cryos'tan geliyor. Yabancı diliniz varsa ve kıbrıs içinize sinmediyse yunanistan, çek cumhuriyeti ve ispanya da iyi tüp bebek konusunda. Kıbrısta fiyatlar 4 bin euro. Ilaclari buradan alıyorsunuz.
Yunanistan yumurta ve sperm donasyonu konusunda maalesef zayif giden cok amaBen varım. Doğum doktoruna gitme kısmını bi dahaki ay öğreneceğim ben de. Kievde sperm donasyonu bana cok mantikli gelmedi. Kıbrıs daha mantikli o konuda cunku spermler cryos'tan geliyor. Yabancı diliniz varsa ve kıbrıs içinize sinmediyse yunanistan, çek cumhuriyeti ve ispanya da iyi tüp bebek konusunda. Kıbrısta fiyatlar 4 bin euro. Ilaclari buradan alıyorsunuz.
Canim benim yureginin sesini dinle butun merkezlerle konus hic kafani karistirma merkez secmek ve karar vermek cok zordur hepimiz yasadik bu durumlari heryerle konus kibris veya baska ülke notlar cikar en sonunda yureginin sesini dinle ve sana neresi mantikli gelirse oraya git.neden mantıklı gelmedi acaba yani sizi buna yönelten ne oldu? Kıbrısta bir merkezle anlaştınız mı? Anlaştıysanız neresi? İçime sinmiyor değil aslında ama daha çok başındayız ya her şeyden kafam karışıyor :) Bir de burada Kıbrısla ilgili nahoş yorumlar okudum.. ( Tabii ki herkes aynı şeyi yaşayacak diye bir durum yok ) oralara da bakayım bi fikrim olsun çok teşekkür ederim.
Ben sperm donasyonu ve yumurta dondurmaya gidecegim, fsh'im yüksek benim ve yumurtslıklarım yorulmaya baslamış. Kibrista yumurta dondurma diger iki ulkeden pahali ve sperm icin 1500 2000 euro arasi istiyor merkezler. O parayi versem zaten her yerden gelir.Yunanistan yumurta ve sperm donasyonu konusunda maalesef zayif giden cok ama
onu biliyorum canim.
Haklısınız.. Kesinlikle en zor kısım bence.. sonuçta maddi manevi aşırı zor bir süreç...Canim benim yureginin sesini dinle butun merkezlerle konus hic kafani karistirma merkez secmek ve karar vermek cok zordur hepimiz yasadik bu durumlari heryerle konus kibris veya baska ülke notlar cikar en sonunda yureginin sesini dinle ve sana neresi mantikli gelirse oraya git.
Yani mesela paket dedigim 1.tedaviye 5.000 euro negatif olursa ayni yerde 2.ye 1.500 euro gibiKibrista paket tedavi yok canim maalesef kievdeki gibi
Ben 5 gün kaldımKiev’de ilk ziyaret kaç gün sürüyor arkadaşlar? Baştan belli oluyor mu kaç gün kalacağımız yoksa oradaki işler ve sonuçlara göre mi ayarlanıyor?
Çok güzel başlangıç maşallahçok şükür kuzum güzel haberler geldi yumurtalar döllenmiş
Kızlar seneye aralık,şubat ayı ard arda doğum sancısı çekelimİnşallahhhh kuzuummmmm sanırım Haziran ayı bebek ayı olacak senin ki de haziran bebeği
Neden mantıklı gelmedi açıklarmısınız lütfen? Cryos’dan gelen spermler dahamı sağlıklıBen varım. Doğum doktoruna gitme kısmını bi dahaki ay öğreneceğim ben de. Kievde sperm donasyonu bana cok mantikli gelmedi. Kıbrıs daha mantikli o konuda cunku spermler cryos'tan geliyor. Yabancı diliniz varsa ve kıbrıs içinize sinmediyse yunanistan, çek cumhuriyeti ve ispanya da iyi tüp bebek konusunda. Kıbrısta fiyatlar 4 bin euro. Ilaclari buradan alıyorsunuz.
Eee gen bu,7 kuşat olsada çıka bilirBir kaç sene önce bir haber okumuştum. İngiliz çiftin bebekleri oluyor ama melezden daha koyu zenciye yakın , anne baba sarışın. Koca dna testi istiyor yaptırıyorlar ikisinin bebeği çıkıyor. Sonra araştırıyorlar kadının annesinin anneannesi zenci mi melez mi öyle bişey çıkıyor. Ordan genlerinden almış bebekde :)
Beyzoşum gezdinmi?Hayirli olsun canimmm Rabbim yüzünüzü güldürsün insallah
Degil tabi ki sans işi. Benim kendime gore baska bir sebebim vardı. Bi de ukraynalı erkeklere baktim biraz da nıç begenmedim. Amerikan filmlerindeki KGB ajanlarina benziyorlar biraz valla. kizim olacaginin garantisi olsa kafaya takmazdim da oglum olursa diye cekindim.Neden mantıklı gelmedi açıklarmısınız lütfen? Cryos’dan gelen spermler dahamı sağlıklı
Caaann iyi yaptınBugun testi verdikten sonra cok gezdik bi kliseye girdim cok güzeldi, birsürü yeri gezdim ama isim bilmiyom resim cekti esim cok khreshchatyk caddesine gittik, ondan sonra bir yer var ismini bilmiyom bise yokusu o yokusu indim ciktim nefesim kesildikoronada aldigim kilonun acisini burda yasadim yesillik parklar manastirlar buralar cok güzel tarihi yerler var keske son güne denk getirmeseydik ama bidahakine insallah
Pcr testimiz 5 saate geldi aslinda 24 saat dediler yarina gelcekti
Tedaviye giden kibris/kiew herkesin rabbim yüzünü güldürsün insallahhh
Canım yumurtaların genç ve kaliteliyse elini sallasan ellisi.nere içine siniyorsa oraya girKızlar merhaba,
Bende aranıza yeni katıldım. Yazdıklarınızı okuyorum ve inanın kendim yaşıyormuş gibi heyecanlanıyorum, gözlerim doluyor, tüylerim diken diken oluyor.. Rabbim herkesin dualarını kabul etsin, emeklerini, beklentilerini boşa çıkarmasın inşallah
Biz eşimle bu konu hakkında daha çok yeni konuşmaya araştırmaya başladık.. Ben kendimce her gün bir şeyler araştırmaya çalışıyorum...Mesela hep bu konularda Kıbrıs'ı bildiğimizi için ilk oralara baktık ama tesadüfen denk geldiğim bu sayfada Kiev'i de öğrendim ve kafamda karışmadı değil tabii
Sanırım buradakilerin %90'ı yumurta donasyonu için gün sayıyor.. Bizim durumumuz daha farklı biz sperm donasyonu için araştırıyoruz... Aranızda sperm donasyonu yaptıran ya da araştıran/yaptıracak olan var mı? Varsa tercihi nereden yana oldu ya da nereyi düşünüyor?
Bir de bir merkezde karar kıldıktan sonra sonuçta tedavinin ilk ayağı yaşadığınız şehirde başlıyor ya, bir sürü test ve 2-3 günde bir ultrasonla yumurtalık kontrolü yapılıyor ya onları herhangi bir kadın doğum doktoruna gidip mi yaptırıyoruz? Doktora gidip bizim yurtdışında tüp bebek tedavimiz olacağı için bu testleri ve kontrolleri istiyorlar mı diyoruz? Böyle bişeyi kabul ediyorlar mı? Merak edilen sorular o kadar çok ki...
Şimdiden teşekkür ederim, hali hazırda tedaviye başlamış, transferi gerçekleşmiş ve süreç hazırlığında olan herkes inşallah tek seferde rüyalarına kavuşur
Tamara senin surecini hatirliyorum, cok dua ediyorum. Insallah bu sefer sonuna kadar guzel gececek.Allah razı olsun canım, inanın ki dualarımız karşılıklı
Bende bir bakıyım o zaman bunu hiç düşünmemişdimDegil tabi ki sans işi. Benim kendime gore baska bir sebebim vardı. Bi de ukraynalı erkeklere baktim biraz da nıç begenmedim. Amerikan filmlerindeki KGB ajanlarina benziyorlar biraz valla. kizim olacaginin garantisi olsa kafaya takmazdim da oglum olursa diye cekindim.