Rabbim kucağınızi doldursun inşallah, dualarimiz sizinleMerhaba güzel arkadaşlarım, benim durumumu biliyorsunuz. geçirmem gereken süre doldu ve yeniden denemeye karar verdik. görüşmeler, donör seçimleri, ilaç kullanımları falan hepsi tamam. bugün planlamam yapıldı veeee kısmetse salı günü yola çıkıyoruz. biletleri aldık, merkeze gönderdik ve şimdi heyecanla bekliyorum. Kiev için eşim pek sıcak bakmadı, merkez olarak da Hasan beye çok güvendik zaten biliyorsunuz hamile kalmış ve 16 haftalık olana kadar devam etmişti.
şimdi bakalım bizi neler bekliyor. içim içime sığmıyor çok heyecanlıyımlütfen dualarınız eksik etmeyin. hepinizi koocaman öpüyorum.
anladım canımBen gecici menopozdayim cnm , bu igneyi vurdular ve visanne hapimdan 9tane kaldi onuda icecegim bitince adet olcam galiba , yarin yine dr ile görüsmem var detayli soracagim
Arkadaşlar zoladex yapıldıktan Ka gün sonra adet olunuyor ortalamaEvet kuzum opudan bir gün önce gidicez
Canım bişey sorucam. Bu donörlerin kaç kere opu yaptırdığı bilgisi veriliyor mu. Mesela bana kalsa çok yumurta vermemiş birini seçerdim tabi yaş kriterinden sonraDonörlerin fotolarını görüp seçim yapıp, son seçtiğin donörü izleyip fotosuna bakınca daha da heyecanlanacaksın, ben durup durup fotosuna bakıyorum, sanki tanıyorum öyle garip bir his, ama çok heyecanlı, kıbrıstakinde hep aklımda acaba nasıl biri diye çok takmıştım kafaya böyle görmek insanı acayip rahatlatıyor, hatta tüm donörleri incelerken bu fotoda eşim sana acayip benziyor bu olsun diye ısrarlıydı, bi baktım seçtiğimiz listede uygun olan 4 donörden 1 i bu tamam bu olsun dedik
Hayır canım, ama 21 yaşında zaten, kaç kez yaptırmış olabilir, her opu arası mutlaka dinlendirme yapıyorlarmış, sonrasında da 1000 donörden seçilip tarih olarak uygun olması da bir süreç, çok fazla tedavi görmediğini düşündüm açıkçası, inşallah düşündüğüm gibi olurCanım bişey sorucam. Bu donörlerin kaç kere opu yaptırdığı bilgisi veriliyor mu. Mesela bana kalsa çok yumurta vermemiş birini seçerdim tabi yaş kriterinden sonra
Amin inşallahAllahım yüzünü güldürsün inşallah
Haziran senin gebeliğinle açılsın
Günaydın Sevgili SzrykCanım bişey sorucam. Bu donörlerin kaç kere opu yaptırdığı bilgisi veriliyor mu. Mesela bana kalsa çok yumurta vermemiş birini seçerdim tabi yaş kriterinden sonra
Beyzacıım günaydın,Günaydın Sevgili Szryk
Donörün çok yumurta vermesinin sakıncası nedir?
Yaş kriteri aralığı ne olmalı?
Sevgili Zazaa ve Bluemoon78, sizler de düşüncenizi paylaşabilirseniz çok memnun olurum.
Beyza senin doktorda mı Elena Mihaylovna?Ben gecici menopozdayim cnm , bu igneyi vurdular ve visanne hapimdan 9tane kaldi onuda icecegim bitince adet olcam galiba , yarin yine dr ile görüsmem var detayli soracagim
10 tane yaptırdım bundan 3 sene önceAranızda glutatyon serumu diye bir şey duyan oldu mu? Bilginiz var mı bu konuda
Ben zoladexi progesteron bitimine 5 gün kala vuruldum,adet zoladexten 8 gün sonra oldumArkadaşlar zoladex yapıldıktan Ka gün sonra adet olunuyor ortalama
Ben seçtiğim donörlerden biri iptal olmuştu,çünkü yeni opu olmuştu,en az 3 ay dinlenmede oluyorlarmışHayır canım, ama 21 yaşında zaten, kaç kez yaptırmış olabilir, her opu arası mutlaka dinlendirme yapıyorlarmış, sonrasında da 1000 donörden seçilip tarih olarak uygun olması da bir süreç, çok fazla tedavi görmediğini düşündüm açıkçası, inşallah düşündüğüm gibi olurartı donörlerine çok güveniyorlar
Saol canim benim insallah ben artik herseye sasirir oldum rabbim sasirtmasinGerçekten bazen bütün insanlara karşı inancımı kaybediyorum. Bu dünyada tek başımızayız galiba. Geçmiş olsun arkadaşınıza da. Bebeğiyle çok mutlu olur umarım
Donörün rezervi bolsa 35 yaşına kadar yumurta vere bilirGünaydın Sevgili Szryk
Donörün çok yumurta vermesinin sakıncası nedir?
Yaş kriteri aralığı ne olmalı?
Sevgili Zazaa ve Bluemoon78, sizler de düşüncenizi paylaşabilirseniz çok memnun olurum.
O bileklik yakılınca otel dışı çıkış yapa bilinicek miKizler kibrisa giden kibrisa ayak basan herkes turist sayiliyormus tedavi icin gidenlerede elektronik bileklik takilacakmis tedavi suresince elinde kalacakmis bu bileklik kibris tvde izledim
Zaza opu gunu tekrar sperm mi vereceksiniz eski donmuslarla mi kullanilacak nasil yapacaklar
Beyzacim miyomlar icin ne veriyor ilac igne mi dr ne diyorAyyy masallahhhhh gözün aydin cnmmminsallah benimde kaybolur, miyom dedi doktor bana sag taraftaymis, sol tarafim temizmis oraya yönelceklermi
insallah benimde gecerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?