Rabbim kucağınızi doldursun inşallah, dualarimiz sizinle

Canım bişey sorucam. Bu donörlerin kaç kere opu yaptırdığı bilgisi veriliyor mu. Mesela bana kalsa çok yumurta vermemiş birini seçerdim tabi yaş kriterinden sonra

Canım bişey sorucam. Bu donörlerin kaç kere opu yaptırdığı bilgisi veriliyor mu. Mesela bana kalsa çok yumurta vermemiş birini seçerdim tabi yaş kriterinden sonra
Hayır canım, ama 21 yaşında zaten, kaç kez yaptırmış olabilir, her opu arası mutlaka dinlendirme yapıyorlarmış, sonrasında da 1000 donörden seçilip tarih olarak uygun olması da bir süreç, çok fazla tedavi görmediğini düşündüm açıkçası, inşallah düşündüğüm gibi olurartı donörlerine çok güveniyorlar

Günaydın Sevgili Szryk
Donörün çok yumurta vermesinin sakıncası nedir?
Yaş kriteri aralığı ne olmalı?
Sevgili Zazaa ve Bluemoon78, sizler de düşüncenizi paylaşabilirseniz çok memnun olurum.

Günaydın Sevgili Szryk
Sevgili Zazaa ve Bluemoon78, sizler de düşüncenizi paylaşabilirseniz çok memnun olurum.
Beyzacıım günaydın,
Rica etsem bugünkü görüşmenizde Doktara sorabilir misin? Tecrübelerine istinaden bu konuda ne düşünüyor, acaba?
teşekkür ederim, kolay gelsin size :)

Aranızda glutatyon serumu diye bir şey duyan oldu mu? Bilginiz var mı bu konuda
10 tane yaptırdım bundan 3 sene önce
Üçlü aminasit
Karaciğer filitrelerini temizler
Memnun kaldınmı sorsan
Yok derim
Çünkü karaciğer kocaman organ ve Allah bize yeterince glutatyon vermiş ömrümüzün sonuna kadar,tabii eğer alkolik değilsek

Ben seçtiğim donörlerden biri iptal olmuştu,çünkü yeni opu olmuştu,en az 3 ay dinlenmede oluyorlarmış

Günaydın Sevgili Szryk
Donörün rezervi bolsa 35 yaşına kadar yumurta vere bilir
Sadece kendi sağlıklığı için opudan sonra 3 ay dinlenmeliler

Kizler kibrisa giden kibrisa ayak basan herkes turist sayiliyormus tedavi icin gidenlerede elektronik bileklik takilacakmis tedavi suresince elinde kalacakmis bu bileklik kibris tvde izledim
O bileklik yakılınca otel dışı çıkış yapa bilinicek mi
Birde otelde odada kilitli değilde denize falan girilirmi

Ayyy masallahhhhh gözün aydin cnmmm insallah benimde kaybolur, miyom dedi doktor bana sag taraftaymis, sol tarafim temizmis oraya yönelceklermi
insallah benimde gecerrr
Beyzacim miyomlar icin ne veriyor ilac igne mi dr ne diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…