• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzüldüm kesin psikolojisi bozulmuştur. İnsan kime neye inanacağını şaşırıyor. Allah arkadaşının yardımcısı olsun. Bebeği olacak ve hayatta yalnız kalmayacak Allah bebeğine sağlık versin inşallah.
Aminn canim konustum biraz once daha dogrusu konusturdum dogru bunalmis kocasi bunaldim yoruldum artik demis arkadasimdada hata var ama napsin kiz hamilelik psikolojisiyle zor bir surec atlatti zaten gidebilirsin kapi orda demis kocasi inatci zaten kirilgan bir anlik sinirle bosanma davasi acmis bosanmalarinin sebebi buymus bin pisman simdi yapacak bisey yok kocasi inat cunku olan dogmamis bebegine oldu yapacak bisey yok oda artik annesiyle beraber buyutecek orda dogum yapacam diyor esim esiyle konustu burnumdan getirdi demis artik dayancak takatim kalmadi demis en kapi gostermede tuz biber olmus senin anlayacagin bebegime bakarim omur boyu demis rabbim sasirtmasin bizleri vallahi bir anlik ofke sinir nelere sebeb oluyor bunu ogrenmis oldum yeminlen bir daha kocamin basinda dirdir etmiycem 😁😁😁😁erkekler vallahi birakiveriyor gidelim gidelim diyede israr edip basinin etini yemiycem yok canim bide benimki kacarsa naparim vallahi allah gostermesin

Arkadaslar tek tek yazmak istemedim tum kiev ve kibris yolcularinin yolu acik olsun.Kim nerede yaptiriyorsa hep guzel mutlu sonlar olsun.Hepimizin kucagi bebeklerle dolsun insaAllah🙏🙏
Ammiiiiiiiiiinnnnnn yarabbimmmm❤❤❤❤❤❤❤❤🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 bol bol dua edicem hepinize transferi olan gidecek olan herkese rabbim yüzünüzü guldursun hepinizin en son ben gidecem galiba hayirlisi olsun hepiniz icin

Ammiiiiiiiiiinnnnnn yarabbimmmm❤❤❤❤❤❤❤❤🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 bol bol dua edicem hepinize transferi olan gidecek olan herkese rabbim yüzünüzü guldursun hepinizin en son ben gidecem galiba hayirlisi olsun hepiniz icin
Bende gec gidenlerden olurum canim henuz önumde bi operasyon var onun bi süreci var .Bakalim en dogru zamanda gitmek nasip olsun insaallah.Gec olsun guc olmasin diyelim🙏

Ben buranin dogru oldugunu düsünüyorum ve otelde kimlen konustuysam ayni seyi dediler. Dünyanin heryerinden ciftler var😊😊Tabiki hersey nasip .Olur olmaz Allah bilir . Ama hic stres yok ilgi alaka süper kizlar. Otellerdeki ilgi alakayi gectim klinikte bile sizleri düsünuyorlar. Klinikte bekleme yerinde bile börekler tatlisi tuzlusu kahvesi boldu vallla🤭🤭
Andrey cok iyi bir insan Allah ondan razi olsun. Hep yanimizdaydi . Hic kendinizi yanliz hissetmiyorsunuz.Kimse tedirgin olmasin gelin kizlar. Ben tüp bebek yaptirdigim zamanlar bile böle hissetmemistim hicbir klinikte. Burasi baska bisey kizlar okadar heycanlaniyorsunuzki kalbim yerinden cikcak gibi oldu😀
Dilerimmmm hepimizin sonu iyi olur kizlarr Allahim emeklerimizin karsiligini versin insallahhhhh

Canım en önemli detayı yakalamışsın, enerjin uymuş burası ile bundan sonrası su gibi akacak emin ol. Güzel haberlerini aldıkça çok seviniyoruz en güzel haberini almak için de sabırsızlanıyoruz. Dilerim ki bebeğini de sağlıkla kucakla inşallah :KK200:

Kızlar merhaba benimde bugün gynolifeta transferim oldu.martta dondurmuştuk.Kıbrısı merak edenler için hala sıkı tedbirler karantina ücreti devam gezmekte serbest değil ama 1 haziranda açılacak gibi bi söylenti var ne kadar doğru belli değil

Hayırlı olsun canım ilk hamilemiz sensin şimdi :nazar::KK200:

Beyzooooşşş benim kist kayb olmuş😍
27 mayıs tedavim başlıyacak
Listeyi attılar
13 haziran kieve gidicezzz
İnşallah yüzümüz güler🤲🤲🤲

İşteeee günün en güzel haberi şahaneeeee, inşallah inşallah daha güzel haaberini de alacağız az kaldı :dua::KK200:

canim cok guzel gelusme bu🥰 reglinin kaçıncı günüydü bugun? donor seçmediniz degil mi daha?
Ben gecici menopozdayim cnm , bu igneyi vurdular ve visanne hapimdan 9tane kaldi onuda icecegim bitince adet olcam galiba , yarin yine dr ile görüsmem var detayli soracagim

Beyzooooşşş benim kist kayb olmuş😍
27 mayıs tedavim başlıyacak
Listeyi attılar
13 haziran kieve gidicezzz
İnşallah yüzümüz güler🤲🤲🤲
Ayyy masallahhhhh gözün aydin cnmmm 🥰🥰🥰insallah benimde kaybolur, miyom dedi doktor bana sag taraftaymis, sol tarafim temizmis oraya yönelceklermi😀
insallah benimde gecerrr❤️🙏🙏

Back