• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende 39 😁 Ama şöyle düşünüyorum benim yaşımda olup hiç sigara içmeyen sağlıklı beslenip kilosuna dikkat eden birinin yumurtası tabiki benden daha kalitelidir. Ama yumurta donasyonu yaptırdığımda 30 dan sonrasını tercih etmezdim daha garanti gibi geliyor.
Teyzem gecen yıl 42 yaşındayken kist sebebiyle doktora gidiyordu. Doktor muayeneden sonra çocuk istiyorsan hala doğal hamile kalabilirsin demişti. Sigara icmiyor en yüksek kilosu 75 falan. Yine de bana saçma gelmişti doğrusu doktorun dediği. Ama doğal hamile kalan kalıyor zaten bir şekilde, zira cok aşırı sigara içen bi tanıdık da 37 sinde falan doğurmuştu o da doğal.

Teyzem gecen yıl 42 yaşındayken kist sebebiyle doktora gidiyordu. Doktor muayeneden sonra çocuk istiyorsan hala doğal hamile kalabilirsin demişti. Sigara icmiyor en yüksek kilosu 75 falan. Yine de bana saçma gelmişti doğrusu doktorun dediği. Ama doğal hamile kalan kalıyor zaten bir şekilde, zira cok aşırı sigara içen bi tanıdık da 37 sinde falan doğurmuştu o da doğal.
Yok ben kendimle kıyasladım. Tabiki doğal yolla kalan var ama kalite olarak daha iyidir diye. Hatta bir tanıdığımın ablası 42 veya 43 yaşındaydı bahçecide ilk tedavisinde hamile kaldı kızı oldu. ben o sıralar 35-36 dıydım o 42- 43. Ama benim gebelikler oluşmadı kadının ilk denemesinde oldu. Hayatı boyunca sigara içmemiş spor yapmış kendine bakmış......

Arkadaşlar benimde üremeyele ilgili sorunlarım var ama yardımcı üreme teklikleriyle rabbim izin verirse olabilcek birşey.Konu kuzenim aynı zamanda 1 ayla arayla evlendik ve kendisi dr gitmeyi bir türlü istemedi korktu ve korktuğu başına geldi doktor yumurtalığının 6 yaşında bir çocuğun yumurtalığı yada 60 yaşında bir kadının yumurtalığı demiş genetik test istemiş oda vermiş sonuçları sorduğumda anlatmadı tedavisinin türkiyede değil kıbrıs olacağı vs vs söyledi bende dahasını sormaya kıyamadım yardımcı olmak istiyorum ona yumurta donasyonu kıbrısta yapılıyormu onun için mi gidekeler acaba maaddi manevi destek olmam gerek ona bu durum 1 haftadır rüyalarımda

Arkadaşlar benimde üremeyele ilgili sorunlarım var ama yardımcı üreme teklikleriyle rabbim izin verirse olabilcek birşey.Konu kuzenim aynı zamanda 1 ayla arayla evlendik ve kendisi dr gitmeyi bir türlü istemedi korktu ve korktuğu başına geldi doktor yumurtalığının 6 yaşında bir çocuğun yumurtalığı yada 60 yaşında bir kadının yumurtalığı demiş genetik test istemiş oda vermiş sonuçları sorduğumda anlatmadı tedavisinin türkiyede değil kıbrıs olacağı vs vs söyledi bende dahasını sormaya kıyamadım yardımcı olmak istiyorum ona yumurta donasyonu kıbrısta yapılıyormu onun için mi gidekeler acaba maaddi manevi destek olmam gerek ona bu durum 1 haftadır rüyalarımda
Evet canım yumurta donasyonu yaptıracaktır kıbrısta.

peki ne kadara mal olur sizce kusura bakamyın ona yardımcı olmak istiyorum ama izin vermiyor konusunu bile kimseyle konuşmuyor üstelik ailesi memlekette ve burda yapa yalnız
Yani ben yaptırmadım ama 60-70 binlerden bahsediyorlar. Euro üzerinden kliniğe ödeme yapılıyor. Ayrıca konaklama, uçak bileti, covid testleri vs bu rakamlara geliyormuş diye duydum.

peki ne kadara mal olur sizce kusura bakamyın ona yardımcı olmak istiyorum ama izin vermiyor konusunu bile kimseyle konuşmuyor üstelik ailesi memlekette ve burda yapa yalnız
50 bin falan sadece tedaviye gider heralde. Ama yardım istemiyorsa çok üstüne gitmeyin daha çok kırılır. Sadece yanında olduğunu ve neye ihtiyacı olursa size gelebileceğini söyleyin. Kaç yaşında kendisi.

Daha 24 yaşında güçlügörünmeye çalışıyor
Ah çok üzüldüm. Kadınlar klubunu önerebilirsiniz ben burada özellikle bu sayfada çok güç buldum diğer kadınlardan. Insan bakıs açısı kazanıyor burada yalnız olmadığını anlıyor.

tabiyki 40 ndan sonra dogal yollarla gebe kalanlar varken,25 yaşında tedaviyle cocugu olmayan dolu.
ama mübarekler,donor de olmaz ki ya 37- 38 indeki.valla ben %90 nin 30 yaş ustu sececeğini sanmam tedavilerde.sonuçta onca emek para umut var.herkes biraz daha garanti bakar işe.eee noluoyor bu 30 yas üstü donorler:) kim kime denk gelirse olayi mi?
Yok ben kendimle kıyasladım. Tabiki doğal yolla kalan var ama kalite olarak daha iyidir diye. Hatta bir tanıdığımın ablası 42 veya 43 yaşındaydı bahçecide ilk tedavisinde hamile kaldı kızı oldu. ben o sıralar 35-36 dıydım o 42- 43. Ama benim gebelikler oluşmadı kadının ilk denemesinde oldu. Hayatı boyunca sigara içmemiş spor yapmış kendine bakmış......

Kızlar ya Ukrayna’da yumurta donasyonu yaptıracağım da bu donör seçme işi beni düşündürüyor. Yani eşimin donörü görmesini istemiyorum. saçmalıyorum biliyorum ama garip bir kıskançlık mıdır nedir çözemedim🤦‍♀️ sizde böyle bir his olmadı mı? Ben mi anormalim😥

Rabbim sifa versin canim insallah evet yumurta donasyonuysa eger kibristadir buyuk ihtimalle baska ulkelerdede var insallah dilerim rabbimden evlat sahibi olursunuz🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Kızlar ya Ukrayna’da yumurta donasyonu yaptıracağım da bu donör seçme işi beni düşündürüyor. Yani eşimin donörü görmesini istemiyorum. saçmalıyorum biliyorum ama garip bir kıskançlık mıdır nedir çözemedim🤦‍♀️ sizde böyle bir his olmadı mı? Ben mi anormalim😥
Sen sec sadece donoru oyle bisey oluyormuyormudur bilmiyorum ama kibrista donoru gormen yasak mesala canim neden kiskanasin ben onu anlamadim sonucta sizin donorle isiniz olmuycak hayatiniz boyunca gormeyeceksiniz bile sadece yumurtasi sana verilecek . Sana saygi duyuyorum ama düşüncene sen hic oyle dusunme bunlari canim at kafandan

Ben de hiç öyle bir his olmadı hatta yazmıştım eşim bu sana çok benziyor diyip ısrar ettiği oldu, ama tercihini de saygı duyarım, sana şifre verecekler eşin olmadan donörlere bakıp seçebilirsin, eşin ok dedikten sonra problem yok bence ☺️

Back