• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sagol canim , insallahhhhhh🥰🥰 bugun transfer olanlari görünce cok heycanlandim. Kizlar valla ben klinige girince cok tuhaf oldum tasiyici anneler donörler herkes ordaydi. Ellerim buz gibi oldu gözlerim doldu cok tuhafti ,nefesim kesildi gibiydi birden esime döndüm dedimki yapamayacagim galiba dedim... Neden böyle oldumki anlayamadim. Esim kendine gel dedi bebisimizi düsün dedi🥰 sonra bir nefes aldim kendime geldim. Bir anda tuhaf oldum ama sonra gecti tabiikii🤭🤭
Ben orda olduğumda taşıyıcı annelerin otelindeydim,o bebeklerin sesini duyunca hep ağladım

Hadi gözün aydın, benim de dün akşam reglim başladı, yarın muayene tarihim sonucu göndericem bakalım benim tarihlerde netleşir belki 😍
Beyzooooşşş benim kist kayb olmuş😍
27 mayıs tedavim başlıyacak
Listeyi attılar
13 haziran kieve gidicezzz
İnşallah yüzümüz güler🤲🤲🤲

Ben buranin dogru oldugunu düsünüyorum ve otelde kimlen konustuysam ayni seyi dediler. Dünyanin heryerinden ciftler var😊😊Tabiki hersey nasip .Olur olmaz Allah bilir . Ama hic stres yok ilgi alaka süper kizlar. Otellerdeki ilgi alakayi gectim klinikte bile sizleri düsünuyorlar. Klinikte bekleme yerinde bile börekler tatlisi tuzlusu kahvesi boldu vallla🤭🤭
Andrey cok iyi bir insan Allah ondan razi olsun. Hep yanimizdaydi . Hic kendinizi yanliz hissetmiyorsunuz.Kimse tedirgin olmasin gelin kizlar. Ben tüp bebek yaptirdigim zamanlar bile böle hissetmemistim hicbir klinikte. Burasi baska bisey kizlar okadar heycanlaniyorsunuzki kalbim yerinden cikcak gibi oldu😀
Dilerimmmm hepimizin sonu iyi olur kizlarr Allahim emeklerimizin karsiligini versin insallahhhhh
Dediğim gibi oldu değilmi
Bazen yazarken dedim şimdi düşünüyorlar bu zaza abartıyor
Demek abartmamışım😂

Donörlerin fotolarını görüp seçim yapıp, son seçtiğin donörü izleyip fotosuna bakınca daha da heyecanlanacaksın, ben durup durup fotosuna bakıyorum, sanki tanıyorum öyle garip bir his, ama çok heyecanlı, kıbrıstakinde hep aklımda acaba nasıl biri diye çok takmıştım kafaya böyle görmek insanı acayip rahatlatıyor, hatta tüm donörleri incelerken bu fotoda eşim sana acayip benziyor bu olsun diye ısrarlıydı, bi baktım seçtiğimiz listede uygun olan 4 donörden 1 i bu tamam bu olsun dedik 🥰
Ben telefonuma çektim resimlerini😂😂
Yarın kısmet olursa anne olursam benzerliği görüm

Kızlar merhaba benimde bugün gynolifeta transferim oldu.martta dondurmuştuk.Kıbrısı merak edenler için hala sıkı tedbirler karantina ücreti devam gezmekte serbest değil ama 1 haziranda açılacak gibi bi söylenti var ne kadar doğru belli değil
Allahım yüzünü güldürsün inşallah
Haziran senin gebeliğinle açılsın🤲🤲🤲

F3353703-1ED4-4646-91CF-CDFB01025906.png

klinik yazmış bnm eski kimlik mesela aramızda varsa kibrisa gidip eski kimlikle haberiniz olsun kizlar

Donörlerin fotolarını görüp seçim yapıp, son seçtiğin donörü izleyip fotosuna bakınca daha da heyecanlanacaksın, ben durup durup fotosuna bakıyorum, sanki tanıyorum öyle garip bir his, ama çok heyecanlı, kıbrıstakinde hep aklımda acaba nasıl biri diye çok takmıştım kafaya böyle görmek insanı acayip rahatlatıyor, hatta tüm donörleri incelerken bu fotoda eşim sana acayip benziyor bu olsun diye ısrarlıydı, bi baktım seçtiğimiz listede uygun olan 4 donörden 1 i bu tamam bu olsun dedik 🥰
Çoook güzel bir tesadüf olmuş, ne mutlu sanaaa 👍 inşaallah sonu da güzel olsun 🙌

Kızlar merhaba benimde bugün gynolifeta transferim oldu.martta dondurmuştuk.Kıbrısı merak edenler için hala sıkı tedbirler karantina ücreti devam gezmekte serbest değil ama 1 haziranda açılacak gibi bi söylenti var ne kadar doğru belli değil
hadiii hayırlısı 🙏 güzel müjdeli haberler almak dileğiylee 🙌

Beyzooooşşş benim kist kayb olmuş😍
27 mayıs tedavim başlıyacak
Listeyi attılar
13 haziran kieve gidicezzz
İnşallah yüzümüz güler🤲🤲🤲
Ayyy 🙌 çok çok çoooook güzel bir haber bu Zazaacımmm 👍🙏
Sonu güzel olsun inşaallah..müjdeli haberler almak dileğiyleee, Canımm 💖😂

Saol canim banada cok ilginc geldu bana anlatmadugi baska biseyler varda ustune gitmiyorum zaten cok kotu suan biraz kendine gelsin ogrenecegim bide 8 yil beklediler tam mutlu haberi aldiklarinda gercekten cozemedim rabbim insanlari sasirtmasin aynennn insallahhhh cokk amiiin canim cok amin🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤💋💋💋
Çok üzüldüm kesin psikolojisi bozulmuştur. İnsan kime neye inanacağını şaşırıyor. Allah arkadaşının yardımcısı olsun. Bebeği olacak ve hayatta yalnız kalmayacak Allah bebeğine sağlık versin inşallah.

Back