O igneyi vurdu cnm , bugun ilaclari alacagiz, almaya gelcekler bekliyoruz. Dün sasirdimotele millet poset poset ilaclarla döndüBeyzacim miyomlar icin ne veriyor ilac igne mi dr ne diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O igneyi vurdu cnm , bugun ilaclari alacagiz, almaya gelcekler bekliyoruz. Dün sasirdimotele millet poset poset ilaclarla döndüBeyzacim miyomlar icin ne veriyor ilac igne mi dr ne diyor
Sarisin kisa sacli bir doktordu ismi elana, bugunde diger doktora gidiyorum.Beyza senin doktorda mı Elena Mihaylovna?
O 1,3,5 günler orda oluyor
Biz kıbrıstayız pazar geldik bugün döneceğiz yine karantina var bilekliğide sanırım evde kalacaklara takıyorlar.Ama 1 haziranda karantina kalkacak fiye bi söylenti varKizler kibrisa giden kibrisa ayak basan herkes turist sayiliyormus tedavi icin gidenlerede elektronik bileklik takilacakmis tedavi suresince elinde kalacakmis bu bileklik kibris tvde izledim
Ooo çok havalısın kuzumSarisin kisa sacli bir doktordu ismi elana, bugunde diger doktora gidiyorum.
Kuzum ben sana net cevap verememZaza opu gunu tekrar sperm mi vereceksiniz eski donmuslarla mi kullanilacak nasil yapacaklar
Günaydın canımGünaydın Sevgili Szryk
Donörün çok yumurta vermesinin sakıncası nedir?
Yaş kriteri aralığı ne olmalı?
Sevgili Zazaa ve Bluemoon78, sizler de düşüncenizi paylaşabilirseniz çok memnun olurum.
donörüde altin yumurtlayan verirseler havamdan gecilmezOoo çok havalısın kuzum
Çifter doktor takibindesin
Canım herşey yolunda giderse ne zaman transfer olursun ?donörüde altin yumurtlayan verirseler havamdan gecilmez
Dün senin dedigin doktordaydim cnm bugun digerine gitcez cünki esimin tesesini yapacak olan doktor digerinin yakin arkadasiymis onunla tese icin görüsxez
Valla canim o kadar detayli anlatmadilar sadece butun herkes turist sayiliyormus herkese bileklik verilecek dendi otel sinirlari disina cikilamayacakmis bide merkeze gidip gelenlerde otele donduklerinde sadece otel cevresinde gecerliymis bunu soylediler otelde serbeste dolasilabilecekmis otele yakin yerlerde gecerli olanilecekmis diye soylediler sadeceO bileklik yakılınca otel dışı çıkış yapa bilinicek mi
Birde otelde odada kilitli değilde denize falan girilirmi
Benim ilk donorum( yanlis hatirlimiyorsam eger 8 veya 10 insallah yanlis hatirlamiyorsam eger)yumurta vermis bunlardan 5 tanesi saglikli denmisti 3 tanesi bana transfer olmustu geri 2 si dondurulmustu ben dondurulmuslarimi almadim herhalde cop oldu simdi oGünaydın canım
Yani çok yumurta vermesi rezervi azaltır ve kaliteyi düşürür.
Bende yaş olarak 20-25 arası seçerdim
Tup bebek sayfasında bi kadının simdiki aklım olsa ondan yaptırırdım dediğini okudum da işe yarayacak bir şeyse yaptırabilirim ben de ama ilk defa duydum böyle bir şey.10 tane yaptırdım bundan 3 sene önce
Üçlü aminasit
Karaciğer filitrelerini temizler
Memnun kaldınmı sorsan
Yok derim
Çünkü karaciğer kocaman organ ve Allah bize yeterince glutatyon vermiş ömrümüzün sonuna kadar,tabii eğer alkolik değilsek
En ideali o galiba 20 25 yas arasi benim ilk donorum 30 yasindaydi buda ideal diye soylenmisti size uygun bulunamadi demisti embriliyg tek onu hatirliyorum benim suan donorum ozelkikle yasini sordum enis beye 22 dendi idealdir herhaldeGünaydın canım
Yani çok yumurta vermesi rezervi azaltır ve kaliteyi düşürür.
Bende yaş olarak 20-25 arası seçerdim
Tabi canım 22 genç bir bayan yumurtası da genç tabi. Hayırlısı olsun canım.En ideali o galiba 20 25 yas arasi benim ilk donorum 30 yasindaydi buda ideal diye soylenmisti size uygun bulunamadi demisti embriliyg tek onu hatirliyorum benim suan donorum ozelkikle yasini sordum enis beye 22 dendi idealdir herhalde
Tesekkur ederim canim simdilik donor bekliyor insanlar vakti zamani geldiginde hayirli olur rabbim hepimizin yuzunu güldür sün insallahh❤❤❤❤Tabi canım 22 genç bir bayan yumurtası da genç tabi. Hayırlısı olsun canım.
38 mii ben 38 im yahuuVallahi kizlar sayfanin tv kanalinin birinde 18 38 yas arasi donorler araniyor muracat ............ merkezi diye yazmislar bunu gördüm
Ben 33 yasındayım hormonlarim bir garip, Fsh'ım yüksek falan filan ki ailede ne erken menopoz ne de kısırlık geçmişi var. Bayagi sacmalamışlar.38 mii ben 38 im yahuu
Amin inşallah hepimizinTesekkur ederim canim simdilik donor bekliyor insanlar vakti zamani geldiginde hayirli olur rabbim hepimizin yuzunu güldür sün insallahh❤❤❤❤
Bende 39 Ama şöyle düşünüyorum benim yaşımda olup hiç sigara içmeyen sağlıklı beslenip kilosuna dikkat eden birinin yumurtası tabiki benden daha kalitelidir. Ama yumurta donasyonu yaptırdığımda 30 dan sonrasını tercih etmezdim daha garanti gibi geliyor.38 mii ben 38 im yahuu
Ben 33 yasındayım hormonlarim bir garip, Fsh'ım yüksek falan filan ki ailede ne erken menopoz ne de kısırlık geçmişi var. Bayagi sacmalamışlar.
tabiyki 40 ndan sonra dogal yollarla gebe kalanlar varken,25 yaşında tedaviyle cocugu olmayan dolu.Bende 39 Ama şöyle düşünüyorum benim yaşımda olup hiç sigara içmeyen sağlıklı beslenip kilosuna dikkat eden birinin yumurtası tabiki benden daha kalitelidir. Ama yumurta donasyonu yaptırdığımda 30 dan sonrasını tercih etmezdim daha garanti gibi geliyor.