Saol canim banada cok ilginc geldu bana anlatmadugi baska biseyler varda ustune gitmiyorum zaten cok kotu suan biraz kendine gelsin ogrenecegim bide 8 yil beklediler tam mutlu haberi aldiklarinda gercekten cozemedim rabbim insanlari sasirtmasin aynennn insallahhhh cokk amiiin canim cok amincok gecmis olsun arkadaşınaama ben bukadar basit olcağını sanmiyorum ya vardir bisey.yoksa da kesin adam psikolojik olarak sıkıntılı bence.bukadar cabuk daha cocuk diğmadan olmasi ne bilim,cok ilginc gercekten.ama iste insanin başına neler geliyor,ben karmaya inanirim.hemen cikart aklindan o korkulari falan,dogal yolla olup dogdugu gibi ayrilan da var.hic barındirma aklinda ,bilincaltinda o fikirleri..
umuyorum ve diliyorum kii burda edindigim arkadaslarim ,ailelerimizle ve evlatlarimizla cok mutlu sağlıkli huzurlu olalim
Çok güzel haber, hayırlı olsun arkadaşım, aramıza hoş geldin kiev grubu 3 kişi olduk, arka arkaya hamilelik haberlerimizi de paylaşalım inşallahMuayne oldum kizlar, kistim kücülmüs. Kötü birsey olmadigini söyledi. Zoladex ignesini yaptilar. Ayin 21 de ultrasyon yaptirip gönderecegim. Doktor bakacakmis.Ultrasyona göre baslayacagim. Bütün ilaclarimi vereceklermis. Ve fazladan zoladexde verilcek. Eger kist kaybolmazsa tekrar vurabilmem icin. Yarin tekrar gidecegiz.Hastane cok yogun kalabalik.Ama herkes cana yakin
Sagol canim , insallahhhhhhÇok güzel haber, hayırlı olsun arkadaşım, aramıza hoş geldin kiev grubu 3 kişi olduk, arka arkaya hamilelik haberlerimizi de paylaşalım inşallah
Donörlerin fotolarını görüp seçim yapıp, son seçtiğin donörü izleyip fotosuna bakınca daha da heyecanlanacaksın, ben durup durup fotosuna bakıyorum, sanki tanıyorum öyle garip bir his, ama çok heyecanlı, kıbrıstakinde hep aklımda acaba nasıl biri diye çok takmıştım kafaya böyle görmek insanı acayip rahatlatıyor, hatta tüm donörleri incelerken bu fotoda eşim sana acayip benziyor bu olsun diye ısrarlıydı, bi baktım seçtiğimiz listede uygun olan 4 donörden 1 i bu tamam bu olsun dedikSagol canim , insallahhhhhhbugun transfer olanlari görünce cok heycanlandim. Kizlar valla ben klinige girince cok tuhaf oldum tasiyici anneler donörler herkes ordaydi. Ellerim buz gibi oldu gözlerim doldu cok tuhafti ,nefesim kesildi gibiydi birden esime döndüm dedimki yapamayacagim galiba dedim... Neden böyle oldumki anlayamadim. Esim kendine gel dedi bebisimizi düsün dedi sonra bir nefes aldim kendime geldim. Bir anda tuhaf oldum ama sonra gecti tabiikii
Buna cok sevindimmm kistin kuculmus insallah hersey su gibi akacak canim dualarim seninleMuayne oldum kizlar, kistim kücülmüs. Kötü birsey olmadigini söyledi. Zoladex ignesini yaptilar. Ayin 21 de ultrasyon yaptirip gönderecegim. Doktor bakacakmis.Ultrasyona göre baslayacagim. Bütün ilaclarimi vereceklermis. Ve fazladan zoladexde verilcek. Eger kist kaybolmazsa tekrar vurabilmem icin. Yarin tekrar gidecegiz.Hastane cok yogun kalabalik.Ama herkes cana yakin
Bu cok guzel iste ben sectigim donoru bile gormedim ilkinde sadece ulkesini soylediler basta o kadar bu ikincisindede yeni donorle ilgili ser verip sir vermedi enis bey sadece size uygun bunu bilin dedi ilkinde hic bilmiyordum allahtan bununla ilgili her bilgiyiistedim sanki devlet sirriDonörlerin fotolarını görüp seçim yapıp, son seçtiğin donörü izleyip fotosuna bakınca daha da heyecanlanacaksın, ben durup durup fotosuna bakıyorum, sanki tanıyorum öyle garip bir his, ama çok heyecanlı, kıbrıstakinde hep aklımda acaba nasıl biri diye çok takmıştım kafaya böyle görmek insanı acayip rahatlatıyor, hatta tüm donörleri incelerken bu fotoda eşim sana acayip benziyor bu olsun diye ısrarlıydı, bi baktım seçtiğimiz listede uygun olan 4 donörden 1 i bu tamam bu olsun dedik
Canim arkadaşın sperm donasyonumu yaptırmış?Sabah bir haber aldim butun tuylerim diken diken oldu arkadasim aradi sabah sabah bosanmis 8 sene cocuk icin heryere kosturdular onlarda gorseniz esi bebek gibi bakiyordu olsun cocuklari diye bana söyleyememiş kibrista tup bebek yaptirdik dedi tutmus 5 aylik hamileyim dedi cok sevindim fakat kocasi denen adam kiz hamile kalinca herhalde rahatladi ben ayrilmak istiyorum deyip evi terketmis ayrilmislar arkadasim hala inanamiyorum diyor o sekiz sene bana bebek gibi bakan adam hamile olunca gitti diyor uzun zamandir gorusmuyoduk boyle varya sinirlerim bosaldi resmen nasil agliyor anlatamam demiski sekiz sene icime attim bebegimiz olmadi diye ben yoruldum demis bebegimiz olacak fakat ben artik ikinizide istemiyorum demis ayyyy beni bir korku saldi sinirlerim bozuldu rabbim hayirlisini versin.
Beyzacım, bu iğne ne için yapılıyorBu arada o igneyi ilk gördüm kalbim durcakticok korktum ama hic bakmadim vurulurken acimadi ama sonradan cok yandi
Hayırli olsun. Umarım kucağına almak büyüdüğünü görmek de nasip olur. Bana da haziranda açılır gibi geliyor.Kızlar merhaba benimde bugün gynolifeta transferim oldu.martta dondurmuştuk.Kıbrısı merak edenler için hala sıkı tedbirler karantina ücreti devam gezmekte serbest değil ama 1 haziranda açılacak gibi bi söylenti var ne kadar doğru belli değil
canim cok guzel gelusme buMuayne oldum kizlar, kistim kücülmüs. Kötü birsey olmadigini söyledi. Zoladex ignesini yaptilar. Ayin 21 de ultrasyon yaptirip gönderecegim. Doktor bakacakmis.Ultrasyona göre baslayacagim. Bütün ilaclarimi vereceklermis. Ve fazladan zoladexde verilcek. Eger kist kaybolmazsa tekrar vurabilmem icin. Yarin tekrar gidecegiz.Hastane cok yogun kalabalik.Ama herkes cana yakin
inşallah kavuşursun evladına,pozitif haberini vermen dileğiyleeKızlar merhaba benimde bugün gynolifeta transferim oldu.martta dondurmuştuk.Kıbrısı merak edenler için hala sıkı tedbirler karantina ücreti devam gezmekte serbest değil ama 1 haziranda açılacak gibi bi söylenti var ne kadar doğru belli değil
aldiniz mi biletleri,bizde temmuzda gitmek isteiyiruz ön görüsmeyeBeyzacım, bu iğne ne için yapılıyor
sanırım gruptaki 4. kiev yolcusuyumm
Beyzooooşşş benim kist kayb olmuşMuayne oldum kizlar, kistim kücülmüs. Kötü birsey olmadigini söyledi. Zoladex ignesini yaptilar. Ayin 21 de ultrasyon yaptirip gönderecegim. Doktor bakacakmis.Ultrasyona göre baslayacagim. Bütün ilaclarimi vereceklermis. Ve fazladan zoladexde verilcek. Eger kist kaybolmazsa tekrar vurabilmem icin. Yarin tekrar gidecegiz.Hastane cok yogun kalabalik.Ama herkes cana yakin
Canım biz her halde beraber gidicezÇok güzel haber, hayırlı olsun arkadaşım, aramıza hoş geldin kiev grubu 3 kişi olduk, arka arkaya hamilelik haberlerimizi de paylaşalım inşallah
Keşke kıbrısta da bu imkan olsa çok güzel bir şey videosunu izliyorsun, konuşması, mimikleri, 360’ fotosu, benim içim çok rahatladı, senin de en azından bu kez daha istediğin donör olması seni de rahatlatacaktır, senin güzel haberlerini de bekliyoruzBu cok guzel iste ben sectigim donoru bile gormedim ilkinde sadece ulkesini soylediler basta o kadar bu ikincisindede yeni donorle ilgili ser verip sir vermedi enis bey sadece size uygun bunu bilin dedi ilkinde hic bilmiyordum allahtan bununla ilgili her bilgiyiistedim sanki devlet sirrieve goturcem sanki donörü ben israrla sorucam
Beyzooooşşş benim kist kayb olmuş
27 mayıs tedavim başlıyacak
Listeyi attılar
13 haziran kieve gidicezzz
İnşallah yüzümüz güler
ya ne guzel haberler geliyor arka arkayaaCanım biz her halde beraber gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?