Bu nasil bir tutarsizlik olmus Herkes maddi ve manevi yipraniyor bu tedaviler sirasinda bu cok net bir konu zaten.Hakkinda hayirlisi olsun Allah herseyin hayirlisini versin Hayirli degilse olmasin diye soyluyoruz ya o kadar dogru ki.
Bende ona sasirdim canim insan vebek haberini duyunca dahada baglanir bununki tam tersine hamike diye biseyde soramadim zaten hamile haliyle terkedilmis ustelemedim gercekten o soz dogruymus bunu anladim.

Çoook teşekkür ederim canım inşallah inşallah Bu arada profildeki resmi çok beğendim bende sıkı takipteyim ilk yayınlandığı tarihten beri
28 mayısta yeni sezon başlıyor. Bende bekliyorum sabırsızlıkla

Tamaracım, yolunuz açık olsun.. Rabbim seninle olsun, güzel müjdelerle dön inşaallah

Çok geçmiş olsun bu son olsun inş canım

Başka bir problemi vardır yoksa insan bu kadar emek verip sonuca ulaşmışken olacak şey değil Kıza yazık üzüldüm rabbim hakkımızda hayırlısını versin

Başka bir problemi vardır yoksa insan bu kadar emek verip sonuca ulaşmışken olacak şey değil Kıza yazık üzüldüm rabbim hakkımızda hayırlısını versin
Kesin var da soylemiyor kizcagiz şokta suan yakunda ogrenirim varya rabbim gercekten hakkimizda hayirlisini versin.

Canımsın
İnşallah güzel haberle dön

Sinirlerini koru kuzum
Ee hayat bu işte
Sen bilsen burda kaç kişi ayrıldı donasyonda sonra anne olanlar
Ben 5 biliyorum

cok gecmis olsun arkadaşına ama ben bukadar basit olcağını sanmiyorum ya vardir bisey.yoksa da kesin adam psikolojik olarak sıkıntılı bence.bukadar cabuk daha cocuk diğmadan olmasi ne bilim,cok ilginc gercekten.ama iste insanin başına neler geliyor,ben karmaya inanirim.hemen cikart aklindan o korkulari falan,dogal yolla olup dogdugu gibi ayrilan da var.hic barındirma aklinda ,bilincaltinda o fikirleri..
umuyorum ve diliyorum kii burda edindigim arkadaslarim ,ailelerimizle ve evlatlarimizla cok mutlu sağlıkli huzurlu olalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…