Bende ona sasirdim canim insan vebek haberini duyunca dahada baglanir bununki tam tersine hamike diye biseyde soramadim zaten hamile haliyle terkedilmis ustelemedim gercekten o soz dogruymus bunu anladim.Bu nasil bir tutarsizlik olmusHerkes maddi ve manevi yipraniyor bu tedaviler sirasinda bu cok net bir konu zaten.Hakkinda hayirlisi olsun Allah herseyin hayirlisini versin Hayirli degilse olmasin diye soyluyoruz ya o kadar dogru ki.
Canim nasil geciyor gunun guzel haberlerin olur insallah
Canım hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin bu sefer inşallah
28 mayısta yeni sezon başlıyor. Bende bekliyorum sabırsızlıklaÇoook teşekkür ederim canım inşallah inşallahBu arada profildeki resmi çok beğendim bende sıkı takipteyim ilk yayınlandığı tarihten beri
Tamaracım, yolunuz açık olsun.. Rabbim seninle olsun, güzel müjdelerle dön inşaallahCanım eftaliosum inşallah inşallah. hep birlikte evlatlarımıza kavuşalım o kadar yürekten diliyorum ki anlatamam. bende senin gibi tedaviye giden herkes için heyecanlanıyorum ve dua ediyorum. Rabbim sesimizi duyAr inşallah
Tamaracım, yolunuz açık olsun.. Rabbim seninle olsun, güzel müjdelerle dön inşaallah
Kizlar ben gerideyim uzun zaman oldu takip etmeyeli 28 mayisi 28 haziran anlayan ben28 mayısta yeni sezon başlıyor. Bende bekliyorum sabırsızlıkla
Çok geçmiş olsun bu son olsun inş canımTeşekkür ederim canım, benim üçüncü tedavim olacak. ilk transfer kimyasal oldu ikinci transferde gebelik 16 haftalık devam etti plasenta yırtılması nedeniyle bebeğimi kaybettim. şimdi yeniden başlıyoruz tedaviye.
Başka bir problemi vardır yoksa insan bu kadar emek verip sonuca ulaşmışken olacak şey değil Kıza yazık üzüldüm rabbim hakkımızda hayırlısını versinSabah bir haber aldim butun tuylerim diken diken oldu arkadasim aradi sabah sabah bosanmis 8 sene cocuk icin heryere kosturdular onlarda gorseniz esi bebek gibi bakiyordu olsun cocuklari diye bana söyleyememiş kibrista tup bebek yaptirdik dedi tutmus 5 aylik hamileyim dedi cok sevindim fakat kocasi denen adam kiz hamile kalinca herhalde rahatladi ben ayrilmak istiyorum deyip evi terketmis ayrilmislar arkadasim hala inanamiyorum diyor o sekiz sene bana bebek gibi bakan adam hamile olunca gitti diyor uzun zamandir gorusmuyoduk boyle varya sinirlerim bosaldi resmen nasil agliyor anlatamam demiski sekiz sene icime attim bebegimiz olmadi diye ben yoruldum demis bebegimiz olacak fakat ben artik ikinizide istemiyorum demis ayyyy beni bir korku saldi sinirlerim bozuldu rabbim hayirlisini versin.
Kesin var da soylemiyor kizcagiz şokta suan yakunda ogrenirim varya rabbim gercekten hakkimizda hayirlisini versin.Başka bir problemi vardır yoksa insan bu kadar emek verip sonuca ulaşmışken olacak şey değil Kıza yazık üzüldüm rabbim hakkımızda hayırlısını versin
Klinikteyiz cnm bekliyoruz, bugun cok transfer var. Testlerimiz yapildi beklemedeyizCanim nasil geciyor gunun guzel haberlerin olur insallah
Canım senin ön görüşme değil mi ? Şuan sadece muayene ve testler olacak galiba.Klinikteyiz cnm bekliyoruz, bugun cok transfer var. Testlerimiz yapildi beklemedeyiz
CanımsınKiew 365 otelindeyiz cnm , gayet güzel ve temiz. Evet sigorta yapildi. Ucaktan inincede bir sorun yasamadik. Passport ve giris belgesi, pcr ve sigortayi verdik. 2 dk da gectik. Biraz tedirgindik ilk geliyoz diye ama rahat gecti hersey, 9 da gelip alcaklar klinige gececegiz. Allahim insallahh hayirli haberler almayi nasip etsin. Cok heycanliyim. Otelde türk alman herkes var, muhabbet edince iyce heycanlandim. Hepsi dogru yerdesiniz dediler
Sinirlerini koru kuzumSabah bir haber aldim butun tuylerim diken diken oldu arkadasim aradi sabah sabah bosanmis 8 sene cocuk icin heryere kosturdular onlarda gorseniz esi bebek gibi bakiyordu olsun cocuklari diye bana söyleyememiş kibrista tup bebek yaptirdik dedi tutmus 5 aylik hamileyim dedi cok sevindim fakat kocasi denen adam kiz hamile kalinca herhalde rahatladi ben ayrilmak istiyorum deyip evi terketmis ayrilmislar arkadasim hala inanamiyorum diyor o sekiz sene bana bebek gibi bakan adam hamile olunca gitti diyor uzun zamandir gorusmuyoduk boyle varya sinirlerim bosaldi resmen nasil agliyor anlatamam demiski sekiz sene icime attim bebegimiz olmadi diye ben yoruldum demis bebegimiz olacak fakat ben artik ikinizide istemiyorum demis ayyyy beni bir korku saldi sinirlerim bozuldu rabbim hayirlisini versin.
Evet cnm testler yapildi , bakalim dr ne sölicek nasil bir program yapacak bilmiyorum, bakalim hersey yolundamiCanım senin ön görüşme değil mi ? Şuan sadece muayene ve testler olacak galiba.
Ahh canim basimdan kaynar sular dökülmüş gibi hissettim . hayat bu iste ya..Sinirlerini koru kuzum
Ee hayat bu işte
Sen bilsen burda kaç kişi ayrıldı donasyonda sonra anne olanlar
Ben 5 biliyorum
Ayyy insallah guzel haberlerle dön insallahhKlinikteyiz cnm bekliyoruz, bugun cok transfer var. Testlerimiz yapildi beklemedeyiz
hadii yaaaSinirlerini koru kuzum
Ee hayat bu işte
Sen bilsen burda kaç kişi ayrıldı donasyonda sonra anne olanlar
Ben 5 biliyorum
cok gecmis olsun arkadaşınaSabah bir haber aldim butun tuylerim diken diken oldu arkadasim aradi sabah sabah bosanmis 8 sene cocuk icin heryere kosturdular onlarda gorseniz esi bebek gibi bakiyordu olsun cocuklari diye bana söyleyememiş kibrista tup bebek yaptirdik dedi tutmus 5 aylik hamileyim dedi cok sevindim fakat kocasi denen adam kiz hamile kalinca herhalde rahatladi ben ayrilmak istiyorum deyip evi terketmis ayrilmislar arkadasim hala inanamiyorum diyor o sekiz sene bana bebek gibi bakan adam hamile olunca gitti diyor uzun zamandir gorusmuyoduk boyle varya sinirlerim bosaldi resmen nasil agliyor anlatamam demiski sekiz sene icime attim bebegimiz olmadi diye ben yoruldum demis bebegimiz olacak fakat ben artik ikinizide istemiyorum demis ayyyy beni bir korku saldi sinirlerim bozuldu rabbim hayirlisini versin.
hadiii güzel sonuçlar alın insallahKlinikteyiz cnm bekliyoruz, bugun cok transfer var. Testlerimiz yapildi beklemedeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?