Ben orda olduğumda taşıyıcı annelerin otelindeydim,o bebeklerin sesini duyunca hep ağladımSagol canim , insallahhhhhhbugun transfer olanlari görünce cok heycanlandim. Kizlar valla ben klinige girince cok tuhaf oldum tasiyici anneler donörler herkes ordaydi. Ellerim buz gibi oldu gözlerim doldu cok tuhafti ,nefesim kesildi gibiydi birden esime döndüm dedimki yapamayacagim galiba dedim... Neden böyle oldumki anlayamadim. Esim kendine gel dedi bebisimizi düsün dedi sonra bir nefes aldim kendime geldim. Bir anda tuhaf oldum ama sonra gecti tabiikii
Beyzooooşşş benim kist kayb olmuş
27 mayıs tedavim başlıyacak
Listeyi attılar
13 haziran kieve gidicezzz
İnşallah yüzümüz güler
Dediğim gibi oldu değilmiBen buranin dogru oldugunu düsünüyorum ve otelde kimlen konustuysam ayni seyi dediler. Dünyanin heryerinden ciftler varTabiki hersey nasip .Olur olmaz Allah bilir . Ama hic stres yok ilgi alaka süper kizlar. Otellerdeki ilgi alakayi gectim klinikte bile sizleri düsünuyorlar. Klinikte bekleme yerinde bile börekler tatlisi tuzlusu kahvesi boldu vallla
Andrey cok iyi bir insan Allah ondan razi olsun. Hep yanimizdaydi . Hic kendinizi yanliz hissetmiyorsunuz.Kimse tedirgin olmasin gelin kizlar. Ben tüp bebek yaptirdigim zamanlar bile böle hissetmemistim hicbir klinikte. Burasi baska bisey kizlar okadar heycanlaniyorsunuzki kalbim yerinden cikcak gibi oldu
Dilerimmmm hepimizin sonu iyi olur kizlarr Allahim emeklerimizin karsiligini versin insallahhhhh
Ben telefonuma çektim resimleriniDonörlerin fotolarını görüp seçim yapıp, son seçtiğin donörü izleyip fotosuna bakınca daha da heyecanlanacaksın, ben durup durup fotosuna bakıyorum, sanki tanıyorum öyle garip bir his, ama çok heyecanlı, kıbrıstakinde hep aklımda acaba nasıl biri diye çok takmıştım kafaya böyle görmek insanı acayip rahatlatıyor, hatta tüm donörleri incelerken bu fotoda eşim sana acayip benziyor bu olsun diye ısrarlıydı, bi baktım seçtiğimiz listede uygun olan 4 donörden 1 i bu tamam bu olsun dedik
Allahım yüzünü güldürsün inşallahKızlar merhaba benimde bugün gynolifeta transferim oldu.martta dondurmuştuk.Kıbrısı merak edenler için hala sıkı tedbirler karantina ücreti devam gezmekte serbest değil ama 1 haziranda açılacak gibi bi söylenti var ne kadar doğru belli değil
Ben de ben deBen telefonuma çektim resimlerini
Yarın kısmet olursa anne olursam benzerliği görüm
CanimmmmBen orda olduğumda taşıyıcı annelerin otelindeydim,o bebeklerin sesini duyunca hep ağladım
Çoook güzel bir tesadüf olmuş, ne mutlu sanaaaDonörlerin fotolarını görüp seçim yapıp, son seçtiğin donörü izleyip fotosuna bakınca daha da heyecanlanacaksın, ben durup durup fotosuna bakıyorum, sanki tanıyorum öyle garip bir his, ama çok heyecanlı, kıbrıstakinde hep aklımda acaba nasıl biri diye çok takmıştım kafaya böyle görmek insanı acayip rahatlatıyor, hatta tüm donörleri incelerken bu fotoda eşim sana acayip benziyor bu olsun diye ısrarlıydı, bi baktım seçtiğimiz listede uygun olan 4 donörden 1 i bu tamam bu olsun dedik
hadiii hayırlısıKızlar merhaba benimde bugün gynolifeta transferim oldu.martta dondurmuştuk.Kıbrısı merak edenler için hala sıkı tedbirler karantina ücreti devam gezmekte serbest değil ama 1 haziranda açılacak gibi bi söylenti var ne kadar doğru belli değil
evet, aldık kısmetse haftaya kievdeyizaldiniz mi biletleri,bizde temmuzda gitmek isteiyiruz ön görüsmeye
AyyyBeyzooooşşş benim kist kayb olmuş
27 mayıs tedavim başlıyacak
Listeyi attılar
13 haziran kieve gidicezzz
İnşallah yüzümüz güler
İnşallah canım, bu heyecanları yaşamaya senin de çok az kaldıÇoook güzel bir tesadüf olmuş, ne mutlu sanaaainşaallah sonu da güzel olsun
Hayırli olsun. Umarım kucağına almak büyüdüğünü görmek de nasip olur. Bana da haziranda açılır gibi geliyor
Amin inşallahhadiii hayırlısıgüzel müjdeli haberler almak dileğiylee
Çok üzüldüm kesin psikolojisi bozulmuştur. İnsan kime neye inanacağını şaşırıyor. Allah arkadaşının yardımcısı olsun. Bebeği olacak ve hayatta yalnız kalmayacak Allah bebeğine sağlık versin inşallah.Saol canim banada cok ilginc geldu bana anlatmadugi baska biseyler varda ustune gitmiyorum zaten cok kotu suan biraz kendine gelsin ogrenecegim bide 8 yil beklediler tam mutlu haberi aldiklarinda gercekten cozemedim rabbim insanlari sasirtmasin aynennn insallahhhh cokk amiiin canim cok amin❤❤❤❤❤
Haftaya biz de kismetse ordayizevet, aldık kısmetse haftaya kievdeyiz
Evet kuzum opudan bir gün önce gidicezBen de ben dezazacım sen opu günü mü orda olucaksın yoksa transferden 1 gün önce mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?