- 25 Nisan 2021
- 154
- 747
- 18
- 47
İnşaAllah canım. Güle güle gidib güle güle gelinKizlar biz simdi pcr testini yaptirdik insallah temiz cikar yarin sonuc gelecekmis
Coook heycanliyim insallahh pazar ukraynadayiz Allahin izniyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaAllah canım. Güle güle gidib güle güle gelinKizlar biz simdi pcr testini yaptirdik insallah temiz cikar yarin sonuc gelecekmis
Sende güzel haberlerle döneceksin inşallah, sırayla daha güzel haberlerimizi paylaşalımKizlar biz simdi pcr testini yaptirdik insallah temiz cikar yarin sonuc gelecekmis
Her gidenle ben de aşırı heyecan yaşıyorum kendim giderken ne hâle gelirim bilemiyorumKizlar biz simdi pcr testini yaptirdik insallah temiz cikar yarin sonuc gelecekmis
Sagol cnm insallahİnşaAllah canım. Güle güle gidib güle güle gelin
Insallahhhhhh cnm hepimiz icin güzel bir sene olsunSende güzel haberlerle döneceksin inşallah, sırayla daha güzel haberlerimizi paylaşalım
Hadi bakalım hayırlısı olsun çift gidin bebekli dönün inşallahKizlar biz simdi pcr testini yaptirdik insallah temiz cikar yarin sonuc gelecekmis
valla bende öyleyimm, hayirsiyla hersey güzel gecer insallah tabiki yazarim neler yasadigimiHer gidenle ben de aşırı heyecan yaşıyorum kendim giderken ne hâle gelirim bilemiyorum
Senden de detaylı bilgi istiyoruz canım her şeyi anlat bize her şeyi
Aminnnn tamaramm insallllahhh Rabbim hepimize nasip etsinHadi bakalım hayırlısı olsun çift gidin bebekli dönün inşallah
Cekiyor canim kadin dogumcunun kontrolunde cekiliyor gun veriyolar 3 veya dort gun sonraya burda boyle oralarda nasil bilmiyorum ama eger beklemek istemuyorsan acil olurdiye doktor acildir yazisi veriyorArkadslar şehir hastanelerde rahim filmi cekiliyormu
Bende oyle vallahi kendim gidiyormusum gibi heyacanlaniyorum gidecek arkadalarimizaHer gidenle ben de aşırı heyecan yaşıyorum kendim giderken ne hâle gelirim bilemiyorum
Senden de detaylı bilgi istiyoruz canım her şeyi anlat bize her şeyi
Beyzosum surekli yaz tamammi gittiginde gorusmen bittiginde bol bol gezin canim insallah guzel haberlerle doneceksin ben buna inaniyorum❤❤❤❤❤❤❤❤Aminnnn tamaramm insallllahhh Rabbim hepimize nasip etsin
Ammmiiiiiiiiiiiiinnnnnn❤❤❤❤❤❤Gözünüz aydin kizlarr Ayyy insallah bu sene hepimizz hamile kalirizzz Allahimmm gönlümüzdekini hayirli etsin insallah
Canım sen pazar mı gidecektin..yaa inşallah herşey çok güzel geçer inşallah ikizlerini alır gelirdin ordanAminnnn tamaramm insallllahhh Rabbim hepimize nasip etsin
Ay azicik kalmissss, cok heyecanli cok merak ediyoruz bizi de bilgilendir olur mu insallah hayirli haberle doneceksinizzzzKizlar biz simdi pcr testini yaptirdik insallah temiz cikar yarin sonuc gelecekmis
Insallah cnm Bismillah dedik ciktik bir yolaaa Rabbim yüzümüzü güldürsün insallahhhhBeyzosum surekli yaz tamammi gittiginde gorusmen bittiginde bol bol gezin canim insallah guzel haberlerle doneceksin ben buna inaniyorum❤❤❤❤❤❤❤❤
Evet cnm cuma günü sabah 9:55 de ucak. Insallah cnm cok tuhaf bir heycan var sanki ilkkez tedavi olcak gibiyim.Canım sen pazar mı gidecektin..yaa inşallah herşey çok güzel geçer inşallah ikizlerini alır gelirdin ordan
Benim kalbim durcak gibi insallah pcr temiz cikar yoksa cok yikilirimmm. Sanki orda bekliyor gibi geliyor bebegim beni ne biliyim cok tuhaf. Insallahhh hersey güzel gider.Ay azicik kalmissss, cok heyecanli cok merak ediyoruz bizi de bilgilendir olur mu insallah hayirli haberle doneceksinizzzz
Süper bi haber.. peki 2. Dozdan şu kadar gün sonra diye belirtilen bişey var mı?Arkadaşlar gözümüz aydın kıbrısa çift aşılıları karantinasız alacaklarmış,3 hazirandan itibaren