• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar biz simdi pcr testini yaptirdik insallah temiz cikar yarin sonuc gelecekmis
Coook heycanliyim insallahh pazar ukraynadayiz Allahin izniyle🙏🙏❤️
Sende güzel haberlerle döneceksin inşallah, sırayla daha güzel haberlerimizi paylaşalım 🙏🥰

Kizlar biz simdi pcr testini yaptirdik insallah temiz cikar yarin sonuc gelecekmis
Coook heycanliyim insallahh pazar ukraynadayiz Allahin izniyle🙏🙏❤️
Her gidenle ben de aşırı heyecan yaşıyorum kendim giderken ne hâle gelirim bilemiyorum😅
Senden de detaylı bilgi istiyoruz canım her şeyi anlat bize her şeyi❤️

Her gidenle ben de aşırı heyecan yaşıyorum kendim giderken ne hâle gelirim bilemiyorum😅
🤭🤭 valla bende öyleyimm, hayirsiyla hersey güzel gecer insallah😘 tabiki yazarim neler yasadigimi 🥰

Arkadslar şehir hastanelerde rahim filmi cekiliyormu
Cekiyor canim kadin dogumcunun kontrolunde cekiliyor gun veriyolar 3 veya dort gun sonraya burda boyle oralarda nasil bilmiyorum ama eger beklemek istemuyorsan acil olurdiye doktor acildir yazisi veriyor

Bende oyle vallahi kendim gidiyormusum gibi heyacanlaniyorum gidecek arkadalarimiza

Beyzosum surekli yaz tamammi gittiginde gorusmen bittiginde bol bol gezin canim insallah guzel haberlerle doneceksin ben buna inaniyorum❤❤❤❤❤❤❤❤
Insallah cnm Bismillah dedik ciktik bir yolaaa Rabbim yüzümüzü güldürsün insallahhhh 🐣🐣🐣

Canım sen pazar mı gidecektin..yaa inşallah herşey çok güzel geçer inşallah ikizlerini alır gelirdin ordan 🥰
Evet cnm cuma günü sabah 9:55 de ucak. Insallah cnm cok tuhaf bir heycan var🐣 sanki ilkkez tedavi olcak gibiyim.

Ay azicik kalmissss, cok heyecanli🤩 cok merak ediyoruz bizi de bilgilendir olur mu🥳 insallah hayirli haberle doneceksinizzzz🤩
Benim kalbim durcak gibi🤭 insallah pcr temiz cikar yoksa cok yikilirimmm. Sanki orda bekliyor gibi geliyor bebegim beni ne biliyim cok tuhaf. Insallahhh hersey güzel gider.

Herkese merhaba, bir şey soracağım sizlere arkadaşlar. Donöre Lucrin başlanmış ise yumurta toplama işlemi ne zaman olur acaba? Z Zaza74 sen bilirsin ya da bileniniz varsa...

Back