Ben de biletleri aldımmHayırlı olsun canımmKızlar transferlerimiz aynı zamana gelebılır kadınlarklubu partısı yaparız orda artık . Rabbim hepımızın yuzunu güldürsün inşallahhh
11mayıs doktoruma kontrole gidince sordum bu soruyu,bende iki aşımıda oldu,aşıdan sonra beklemek lazım mı,doktor gerek yok dediArkadaşlar iyi akşamlar size sorum var lütfen yardımcı olun
Aşı hakkım geldi mesela 21 mayısta randevu alsam 21 haziran ikinci doz olmam gerekiyor transferim 2 temmuz gibi tahmin ediyorum.
Yani tedavi için ilaç kullanırken aşı olabilirmiyim?
Yada şöyle sorayım aşıdan 10 gün sonra transfer olabilirmiyim
Cevaplarsanız çok sevinirim.
Hayırlı olsun canımmm Ayyy ne güzelll dedinnn yaaa Allahımmm inşallahhhhhBen de biletleri aldımm
Haziranda başlıyoruz. Taze transfer olmayacağım ama çok yüksek ihtimal o yüzden sizlere yetişemem, embriyolar dondurulacak eylül ortası gibi de transferimi olacağımHaziranda başlayanlar 2 aylıkken yakalayacağım siziiii
İnşallahhhhhBen de biletleri aldımm
Haziranda başlıyoruz. Taze transfer olmayacağım ama çok yüksek ihtimal o yüzden sizlere yetişemem, embriyolar dondurulacak eylül ortası gibi de transferimi olacağımHaziranda başlayanlar 2 aylıkken yakalayacağım siziiii
AmiiiiiiiinnnnnHayırlı olsun canımmm Ayyy ne güzelll dedinnn yaaa Allahımmm inşallahhhhhbebek haberlerıylee şenlensınn buralarrr
Burdayim canim bugun spordaydim butun gun
Haydi hayirli olsun insallah canimBen de biletleri aldımm
Ne guzel olurdu yaaaHayırlı olsun canımmKızlar transferlerimiz aynı zamana gelebılır kadınlarklubu partısı yaparız orda artık . Rabbim hepımızın yuzunu güldürsün inşallahhh
Amin her birimizinAllah yüzümüzü güldürsün inşallah
Hepimiz sağlıklı ve hayırlı evlatlarımıza kavuşalım
Tesekkur ederimmmHayırlı olsun canımmKızlar transferlerimiz aynı zamana gelebılır kadınlarklubu partısı yaparız orda artık . Rabbim hepımızın yuzunu güldürsün inşallahhh
Ne demek müsade tatbiki sorabilirsiniz arkadaşlarım hiç problem değil, bu bilgiler inanın çok değerli, zoladex problemden dolayı değil beni transfere hazırlamak için vurdular, gelecek reglim de yumurtam olmasın hormonlarım kontrol atında olsun diye, lucrin ile aynı görevde bir ilahayırlı ols
Evet cnm inşallah hayırlısıyla gıder dönerizMinnoşum icin doktoru bugun iyiye gıdıyor demiş İnşallahhh
Yolun açık olsun canımHayırlı olsun canımmKızlar transferlerimiz aynı zamana gelebılır kadınlarklubu partısı yaparız orda artık . Rabbim hepımızın yuzunu güldürsün inşallahhh
Zaza çok teşekkür ederim. Allahım bir an önce evladına kavuştursun seni.11mayıs doktoruma kontrole gidince sordum bu soruyu,bende iki aşımıda oldu,aşıdan sonra beklemek lazım mı,doktor gerek yok dedi
Ellerine sağlıq canım ne güzel sen de her şeyi anlatmışsın. İnşaAllah hayırlısıyla transfer olub kucağına alırsınAmin canım, inşallah hepimizin yüzü en kısa sürede gülergidince göreceksin her şey çok planlı ilerliyor, senden de güzel haberler bekliyoruz, kist vs gibi durumlarda ön tedavi artı diğer ilaçlarıda hazırlayıp veriyorlar, ben şu an 2 ilaç kullanıyorum artı daha sonra kullanacağım 1 torba ilaç daha verdiler, sanırım opuya kadar olan tüm ilaçlarım yanımda, şimdiden sana bol şans işiniz rast gitsin inşallah
Gülçiçek14 ben hep eskilerdede yazmıştım,genetik testler benim için embriyoya ilave zararYolun açık olsun canımAllah kucağına almayı nasib etsin Bi şey sorucam kızlar hiç NGS düşündünüzmü. Zaza senin fikrin ne bu konuda?
İnşallah canımEllerine sağlıq canım ne güzel sen de her şeyi anlatmışsın. İnşaAllah hayırlısıyla transfer olub kucağına alırsınSizin NGS konusunda fikriniz ne?
Zazacım, ngs rahim nedir? ne zaman yapılıyorGülçiçek14 ben hep eskilerdede yazmıştım,genetik testler benim için embriyoya ilave zarar
En doğru ngs rahimdir
Kaliteli olmayanı atar
Ngs genetik testirZazacım, ngs rahim nedir? ne zaman yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?