Hayırlı olsun canımm Kızlar transferlerimiz aynı zamana gelebılır kadınlarklubu partısı yaparız orda artık. Rabbim hepımızın yuzunu güldürsün inşallahhh
Ben de biletleri aldımm
Haziranda başlıyoruz. Taze transfer olmayacağım ama çok yüksek ihtimal o yüzden sizlere yetişemem, embriyolar dondurulacak eylül ortası gibi de transferimi olacağım Haziranda başlayanlar 2 aylıkken yakalayacağım siziiii

11mayıs doktoruma kontrole gidince sordum bu soruyu,bende iki aşımıda oldu,aşıdan sonra beklemek lazım mı,doktor gerek yok dedi

Hayırlı olsun canımmm Ayyy ne güzelll dedinnn yaaa Allahımmm inşallahhhhh bebek haberlerıylee şenlensınn buralarrr

İnşallahhhhh

Haydi hayirli olsun insallah canim

Hayırlı olsun canımm Kızlar transferlerimiz aynı zamana gelebılır kadınlarklubu partısı yaparız orda artık. Rabbim hepımızın yuzunu güldürsün inşallahhh
Tesekkur ederimmm evet ya hepberaber denk gelicez galiba :) birbirimize destek oluruz insallah hepimize guzel evlatlar olur

Evet cnm inşallah hayırlısıyla gıder döneriz Minnoşum icin doktoru bugun iyiye gıdıyor demişİnşallahhh

Yolun açık olsun canım Allah kucağına almayı nasib etsin Bi şey sorucam kızlar hiç NGS düşündünüzmü. Zaza senin fikrin ne bu konuda?

Ellerine sağlıq canım ne güzel sen de her şeyi anlatmışsın. İnşaAllah hayırlısıyla transfer olub kucağına alırsın Sizin NGS konusunda fikriniz ne?

Yolun açık olsun canım Allah kucağına almayı nasib etsin Bi şey sorucam kızlar hiç NGS düşündünüzmü. Zaza senin fikrin ne bu konuda?
Gülçiçek14 ben hep eskilerdede yazmıştım,genetik testler benim için embriyoya ilave zarar
En doğru ngs rahimdir
Kaliteli olmayanı atar

Ellerine sağlıq canım ne güzel sen de her şeyi anlatmışsın. İnşaAllah hayırlısıyla transfer olub kucağına alırsın Sizin NGS konusunda fikriniz ne?
İnşallah canımBiz ngs düşündük sordum Ukrayna’da çok pahallı tek embriyo 600 eu, hamilelik oluştuğunda bütün testleri yapmaya karar verdik, zazanın dediği gibi embriyoya zarar verme ihtimali de var, o riski de göze almaya korktuk açıkçası

Kizlar canlarim 19 mayis atatürk anma genclik ve spor bayraminiz kutlu olsun hepinize ben dun sporda belim agrimisti önemsememistim gece yarisi agridan duramadim tutuldu kizlar belim kipirdayamiyorum yatiyorum rabbim bu agriyi kimsenin basina vermesin . Haziran basi kadin dogumda kontrolüm var benimde hic bir sorun cikmadan yaz ayinda gitmek istiyorum artik bende ya bazi sebeblerden gidemiyorum o beni cok yoruyor artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…