- 9 Mart 2017
- 1.316
- 6.166
- 158
O zaman önemli olan rahimin ilaçlara vereceği cevap, hiç stres yapmaBen 2 aydır adet görmüyorum
Vardır bunda da bir hayır diyip yeni bir alternatif arayın kendinizeBenim gibi batıl inançlı olanınız var mı bilmiyorum ama aslında martta bu işe girişmeye karar verdim güya bu ay kıbrısta olacaktım ama tarih bayramla çakıştı. Neyse haziranda giderim dedim ilimizde havaalanı bır aylığına kapatıldı, sorun yok otobüs aktarması yaparım dedim uçuş iptal edildi bu sefer de. Bu evren bana ne tür bi mesaj yolluyor çözemedim.
Kaçıncı gün test yaptınız hangi merkeze gittinjzEvde hızlı test yaptım negatıf cıktı akşam eşımde ısten gelınce yapcak. Artık cuma günü pcr de inşallah temız cıkar
Ben korona ıcın yaptım cnmKaçıncı gün test yaptınız hangi merkeze gittinjz
Pardon anlaya madim hayırlısı olsun insallahBen korona ıcın yaptım cnmpazar günü ukraynaya ucacagız
Rabbim yüzüne gülsün cnmAsırı sinirlerim bozuldu cidden. Zaten korkuyorum ilaclara yan etki gosteririm ya da toplarken bi sorun cıkar diye iyice gerildim artık. Alternatifi olsa cidden koşa koşa gidecem. Yunanistan ve ispanyayı araştırıyorum kliniklerle konuştum ettim pasaportum yok basvurayim diyorum. Günler geçti boşluk yok randevu alacak. Olumlu olmaya calışıyorum, meditasyon yapıyorum, çocuklarım varmıs gibi mektup yazıyorum onlara evrene olumlu mesaj şeysine baska ne yapsam bilemedim.
Cok memnun olurum valla tambre ile görüştüm ben.Rabbim yüzüne gülsün cnmAllahın iznıyle hepimiz emegımızın karsılıgını alacagız. İspanya icin iyi arastırma yap cnm, benım bır arkadas 2 kez negatıf aldı ve memnun kalmamıstı ama hangı klinik bılmıyom sorarım görürsem.
Tambre ile ben de gorusmustum. doktorla gorusmek bile 90-100 euro civari birseydi. Ama hakkinda arastirma yapmistim eggdonationsfriends den ve genellikleCok memnun olurum valla tambre ile görüştüm ben.
Benim yumurta dondurma ve sperm donasyonu olacak. Yumurta dondurma ucretleri cok uygun geldi hatta kıbrıstan bile uygun neredeyse cunku 5 yıl ücretsiz depolamaTambre ile ben de gorusmustum. doktorla gorusmek bile 90-100 euro civari birseydi. Ama hakkinda arastirma yapmistim eggdonationsfriends den ve genellikle
Iyiydi yazilanlar.
Ohh çok şükürEvde hızlı test yaptım negatıf cıktı akşam eşımde ısten gelınce yapcak. Artık cuma günü pcr de inşallah temız cıkar
Allah yüzümüzü güldürsün inşallah
Evren sana güzel kapı açsınBenim yumurta dondurma ve sperm donasyonu olacak. Yumurta dondurma ucretleri cok uygun geldi hatta kıbrıstan bile uygun neredeyse cunku 5 yıl ücretsiz depolama
Amin. Dilerim hepimizin dilekleri bizi çok zorlamadan üzmeden gerçekleşir. Cok duygulandım teşekkür ederim. Senin de burada bebeğini kucağına aldığını görürüzEvren sana güzel kapı açsın
Allah istediğinle kavuştursun ve kendiliğinden anne ol inşallah
Hayırlı olsun canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?