• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sagol cnm ıhlamur kaynatayım vallahi korktum , bayramda amcama gıtmiştik şimdi eşimle telde konusuyor korona olmuslarrr sizde bişe varmı dıyor
Canim Allah sifa versin amcanlara.
Allah hepimizi korusun.
Bileti degistirilebilir aldin mi.Tuh ya insaallah birsey cikmaz🙈

Sagol cnm ıhlamur kaynatayım vallahi korktum , bayramda amcama gıtmiştik şimdi eşimle telde konusuyor korona olmuslarrr sizde bişe varmı dıyor
tuh ya,gecmis olsun amcanlarada.canim yarin bence önden bir test yaptirin,en azindan yola düşmeden bakilmis olur bisey varsa.insallah yoktur ya.
buarada valla kizlar gitme tarihlerinize yakin aman ekstra dikkat edin,ozellikle ev ortaminda bulunmayin🙏

Ohh içimi ferahlatın
Bende acaba sorunmu çıktı düşündüm🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
aman cikmasın kizlar kimsede sorun..zazacim simdi 24 unde sorun cikmazsa kontrolde transferin nezaman? yani ilk gitmen ve transfer arasinda(ikinci gidiş,baskada olmuyor sanirim) ne kdar zaman gecmis olycak.
simdi bizde temmuzda gitmeyi düsünüyiruz bir aksilik olmazsa,hersey yolunda giderse transfer nezaman olur merak ettim🥰

Canim Allah sifa versin amcanlara.
Allah hepimizi korusun.
Bileti degistirilebilir aldin mi.Tuh ya insaallah birsey cikmaz🙈
İnşallah cnm artık cuma günü pcr yaptırcaz ınsallah bıse cıkmaz hayırlısıyla gıder gelırız

Canım benim progesteron ilacım dün bitti
Zolodexi 3-4 gün önce yaptım
Bugün acayip adet sancısı geçirdim
Sendede oluyormu
Nolur yaz burda
Artık tedirgin oldum
Belimde kopuyordu
Ben zoladexi cuma oldum o gün progesterona başladım 14 gün içicem şu an için bir şey yok, senin progesteron bittiği için 1-2 güne adet olursun o yüzdendir sancın

Canım benim progesteron ilacım dün bitti
Zolodexi 3-4 gün önce yaptım
Bugün acayip adet sancısı geçirdim
Sendede oluyormu
Nolur yaz burda
Artık tedirgin oldum
Belimde kopuyordu
Ben zoladexi cuma oldum o gün progesterona başladım 14 gün içicem şu an için bir şey yok, senin progesteron bittiği için 1-2 güne adet olursun o yüzdendir sancı

Merhabalar ,biriktirip okuduğum için zamanında yazamıyorum cevap veremiyorum 🙈Pozitif alan arkadaşı tebrik ediyırum yürek dolusu sevgiler darısı isteyen herkesin hepimizin başına inşş 🙏1/2 haftadır andrey ile iletişim halindeyim 2/3 gün önce konuştuğumuzda bana bu ay gelme çok kalabalık dedi şuan 3/4 tür var dedi.Ben bu hafta gitmek istemiştim ama planladık 3 haziran perşembe orada olucaz inşş 🙏Benden rahim ve meme usg istendi hepsi temiz çıktı.Rahimimde hiç kist miyom polip vs olmamıştı ve şimdi de yoktu fakat kafama takılan birşey oldu.Muayene eden doktora kendi hikayemi anlatıp donasyondan bahsetmedim .Yurtdışında tanıdığımız doktor hunları istedi dedim.Kadın da işiniz çok çok zor rahim duvarın çok ince dedi 2 mm .Bende tüpbebek yapıcağımızı düşündüğü için zor dedi diye düşündüm .Andreye sonuçları gönderdim ilk görüşme kesin! Diye yazınca şüphelendim .Başta bi anlaşma zorluğu yaşadık ama sonra telefonda konuşunca bir nebze içim rahatşadı .Zaten tedavi başlatacaklar 0’50 mm gördük vs dedi .Bende size sormak danışmak istedim .Benzer bir durum yaşayan oldu mu ?araştırdım ama bulamadım nette .Böyle olup donasyonla hamile kalan yada bilgisi olan beni aydınlatırsa çok sevinirim.Biraz modum düştü açıkçası .Bu arada 2 aydır da adet görmüyorum öncesinde de düzensizdi ama olurdum .
Arkadaşım,Reglinin 2-3 günü muayene olduysan 2 mm çıkması normal zaten o günlerde rahim 2-3 mm olmalı zaten, muayeneni reglinin kaçıncı günü yaptırmıştın?

Allah Allah
Bileti aldınızmı?
Allah korusun pozitiv çıkarsa tarihi deyişe bilirmisiniz?
Aldık cnm , cuma günü pcr yapılcak inşallah cıkmaz bırsey , yarın gıdıp hızlı test alıp evde yapsakmı acaba en azından bılırız belkı dedıgın gıbı pozıtıf olursa erteleme olur. Cuma gününü beklersek bılette yanar pozıtıf olursa

Miyom kist vs yok temiz demek istemiştim usg bakan doktorunda bizim tüp bebek deneyeceğimizi düşündüğü için işiniz çok zor dediğini sandım .Andrey de ilk görüşme kesin yazınca neden kesin olmasın ki sorun mu var vs diye bi an endişelendim tüp bebek vs yaptırdım ama sizler kadar bilgi sahibi değilim 2mm ince biliyorum ama ben adet görmediğim içindir ve hormon ilaçları vs kullanınca normale döner diye düşündüm🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️Sizlere de sorum şuydu benzer sorunu olan oldu mu bilgisi olan var mı

Miyom kist vs yok temiz demek istemiştim usg bakan doktorunda bizim tüp bebek deneyeceğimizi düşündüğü için işiniz çok zor dediğini sandım .Andrey de ilk görüşme kesin yazınca neden kesin olmasın ki sorun mu var vs diye bi an endişelendim tüp bebek vs yaptırdım ama sizler kadar bilgi sahibi değilim 2mm ince biliyorum ama ben adet görmediğim içindir ve hormon ilaçları vs kullanınca normale döner diye düşündüm🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️Sizlere de sorum şuydu benzer sorunu olan oldu mu bilgisi olan var mı
Ben bunu Z Zaza74 e alıntı yapmıştım ama becerememişim

aman cikmasın kizlar kimsede sorun..zazacim simdi 24 unde sorun cikmazsa kontrolde transferin nezaman? yani ilk gitmen ve transfer arasinda(ikinci gidiş,baskada olmuyor sanirim) ne kdar zaman gecmis olycak.
simdi bizde temmuzda gitmeyi düsünüyiruz bir aksilik olmazsa,hersey yolunda giderse transfer nezaman olur merak ettim🥰
24 mayıs eğer ultrason cevabını beğenirse tedaviye başlıyacak
Tedavinin 15-20 günlerde transfer oluyor bildiğim kadarıyla

Ben zoladexi cuma oldum o gün progesterona başladım 14 gün içicem şu an için bir şey yok, senin progesteron bittiği için 1-2 güne adet olursun o yüzdendir sancı
Bana zolodexsi progesterona 5-6 gün bitmesine yakın verdi
Her kese farklı davranıyor görüyormusun

Aldık cnm , cuma günü pcr yapılcak inşallah cıkmaz bırsey , yarın gıdıp hızlı test alıp evde yapsakmı acaba en azından bılırız belkı dedıgın gıbı pozıtıf olursa erteleme olur. Cuma gününü beklersek bılette yanar pozıtıf olursa
Allah korusun
🤲

😂sorun değil kardeşim
Andreye sorsana neden ön görüşme istiyor doktor
Birde anlat tedavilerde rahim sorunsuz kalınlaşıyor diye
Ben şimdi yeniden okudum yazdıklarını da ben tümüyle yanlış anlamışım aslında “”ilk ziyaret kesin””cünlesine takıldığım için doğru düzdün okumamışım 🙈🙈şaka gibi .””2 mm ince ama kritik değil geliştirilebilir””demiş 🙈🙈🙈🙈kendimi strese sokmuşum gereksiz yere .Bana ilk konuşmamızda ön görüşmeye gelin mutlaka doktor görsün ona göre bir tedavi başlasın vs demişti biz zaten ilk görüşmeye gitmeden başlamayı düşünmedik hiç …

Benim gibi batıl inançlı olanınız var mı bilmiyorum ama aslında martta bu işe girişmeye karar verdim güya bu ay kıbrısta olacaktım ama tarih bayramla çakıştı. Neyse haziranda giderim dedim ilimizde havaalanı bır aylığına kapatıldı, sorun yok otobüs aktarması yaparım dedim uçuş iptal edildi bu sefer de. Bu evren bana ne tür bi mesaj yolluyor çözemedim.

Back