Merhabalar ,biriktirip okuduğum için zamanında yazamıyorum cevap veremiyorum
Pozitif alan arkadaşı tebrik ediyırum yürek dolusu sevgiler darısı isteyen herkesin hepimizin başına inşş
1/2 haftadır andrey ile iletişim halindeyim 2/3 gün önce konuştuğumuzda bana bu ay gelme çok kalabalık dedi şuan 3/4 tür var dedi.Ben bu hafta gitmek istemiştim ama planladık 3 haziran perşembe orada olucaz inşş
Benden rahim ve meme usg istendi hepsi temiz çıktı.Rahimimde hiç kist miyom polip vs olmamıştı ve şimdi de yoktu fakat kafama takılan birşey oldu.Muayene eden doktora kendi hikayemi anlatıp donasyondan bahsetmedim .Yurtdışında tanıdığımız doktor hunları istedi dedim.Kadın da işiniz çok çok zor rahim duvarın çok ince dedi 2 mm .Bende tüpbebek yapıcağımızı düşündüğü için zor dedi diye düşündüm .Andreye sonuçları gönderdim ilk görüşme kesin! Diye yazınca şüphelendim .Başta bi anlaşma zorluğu yaşadık ama sonra telefonda konuşunca bir nebze içim rahatşadı .Zaten tedavi başlatacaklar 0’50 mm gördük vs dedi .Bende size sormak danışmak istedim .Benzer bir durum yaşayan oldu mu ?araştırdım ama bulamadım nette .Böyle olup donasyonla hamile kalan yada bilgisi olan beni aydınlatırsa çok sevinirim.Biraz modum düştü açıkçası .Bu arada 2 aydır da adet görmüyorum öncesinde de düzensizdi ama olurdum .