• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim gibi batıl inançlı olanınız var mı bilmiyorum ama aslında martta bu işe girişmeye karar verdim güya bu ay kıbrısta olacaktım ama tarih bayramla çakıştı. Neyse haziranda giderim dedim ilimizde havaalanı bır aylığına kapatıldı, sorun yok otobüs aktarması yaparım dedim uçuş iptal edildi bu sefer de. Bu evren bana ne tür bi mesaj yolluyor çözemedim.
Vardır bunda da bir hayır diyip yeni bir alternatif arayın kendinize 🙏🏻🙏🏻 Biletinizi uçuşa açık yakın bir havaalanı ile değiştiremiyor musunuz?

Olucak olucak inanıyorum, bir gün hepimiz anne olucaz 🥰

Asırı sinirlerim bozuldu cidden. Zaten korkuyorum ilaclara yan etki gosteririm ya da toplarken bi sorun cıkar diye iyice gerildim artık. Alternatifi olsa cidden koşa koşa gidecem. Yunanistan ve ispanyayı araştırıyorum kliniklerle konuştum ettim pasaportum yok basvurayim diyorum. Günler geçti boşluk yok randevu alacak 🙊🙊🙊. Olumlu olmaya calışıyorum, meditasyon yapıyorum, çocuklarım varmıs gibi mektup yazıyorum onlara evrene olumlu mesaj şeysine baska ne yapsam bilemedim.

Asırı sinirlerim bozuldu cidden. Zaten korkuyorum ilaclara yan etki gosteririm ya da toplarken bi sorun cıkar diye iyice gerildim artık. Alternatifi olsa cidden koşa koşa gidecem. Yunanistan ve ispanyayı araştırıyorum kliniklerle konuştum ettim pasaportum yok basvurayim diyorum. Günler geçti boşluk yok randevu alacak 🙊🙊🙊. Olumlu olmaya calışıyorum, meditasyon yapıyorum, çocuklarım varmıs gibi mektup yazıyorum onlara evrene olumlu mesaj şeysine baska ne yapsam bilemedim.
Rabbim yüzüne gülsün cnm❤️ Allahın iznıyle hepimiz emegımızın karsılıgını alacagız. İspanya icin iyi arastırma yap cnm, benım bır arkadas 2 kez negatıf aldı ve memnun kalmamıstı ama hangı klinik bılmıyom sorarım görürsem.

Rabbim yüzüne gülsün cnm❤️ Allahın iznıyle hepimiz emegımızın karsılıgını alacagız. İspanya icin iyi arastırma yap cnm, benım bır arkadas 2 kez negatıf aldı ve memnun kalmamıstı ama hangı klinik bılmıyom sorarım görürsem.
Cok memnun olurum valla tambre ile görüştüm ben.

Tambre ile ben de gorusmustum. doktorla gorusmek bile 90-100 euro civari birseydi. Ama hakkinda arastirma yapmistim eggdonationsfriends den ve genellikle
Iyiydi yazilanlar.
Benim yumurta dondurma ve sperm donasyonu olacak. Yumurta dondurma ucretleri cok uygun geldi hatta kıbrıstan bile uygun neredeyse cunku 5 yıl ücretsiz depolama

Selam kizlar🙋🏼‍♀️ Uzun zamandir yazamadim.Biz de haziran ilk haftasi kismetse ukrayna planliyoruz. Burda oncelikle Z Zaza74 e tesekkur etmek istiyorum on ayak olmasaydi biz asla bunu ayarlamazdik😊 hepimizin tedavisi guzel baslasin🥳
Allah yüzümüzü güldürsün inşallah
Hepimiz sağlıklı ve hayırlı evlatlarımıza kavuşalım

Benim yumurta dondurma ve sperm donasyonu olacak. Yumurta dondurma ucretleri cok uygun geldi hatta kıbrıstan bile uygun neredeyse cunku 5 yıl ücretsiz depolama
Evren sana güzel kapı açsın
Allah istediğinle kavuştursun ve kendiliğinden anne ol inşallah🤲🤲🤲🤲

Evren sana güzel kapı açsın
Allah istediğinle kavuştursun ve kendiliğinden anne ol inşallah🤲🤲🤲🤲
Amin. Dilerim hepimizin dilekleri bizi çok zorlamadan üzmeden gerçekleşir. Cok duygulandım teşekkür ederim. Senin de burada bebeğini kucağına aldığını görürüz

Selam kizlar🙋🏼‍♀️ Uzun zamandir yazamadim.Biz de haziran ilk haftasi kismetse ukrayna planliyoruz. Burda oncelikle Z Zaza74 e tesekkur etmek istiyorum on ayak olmasaydi biz asla bunu ayarlamazdik😊 hepimizin tedavisi guzel baslasin🥳
Hayırlı olsun canımm😘 Kızlar transferlerimiz aynı zamana gelebılır🤣 kadınlarklubu partısı yaparız orda artık🥳. Rabbim hepımızın yuzunu güldürsün inşallahhh🐣🐣🐣🐣🐣

Arkadaşlar iyi akşamlar size sorum var lütfen yardımcı olun
Aşı hakkım geldi mesela 21 mayısta randevu alsam 21 haziran ikinci doz olmam gerekiyor transferim 2 temmuz gibi tahmin ediyorum.
Yani tedavi için ilaç kullanırken aşı olabilirmiyim?
Yada şöyle sorayım aşıdan 10 gün sonra transfer olabilirmiyim
Cevaplarsanız çok sevinirim.

Back