• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı olsun canımm😘 Kızlar transferlerimiz aynı zamana gelebılır🤣 kadınlarklubu partısı yaparız orda artık🥳. Rabbim hepımızın yuzunu güldürsün inşallahhh🐣🐣🐣🐣🐣
Ben de biletleri aldımm 😬😬
Haziranda başlıyoruz. Taze transfer olmayacağım ama çok yüksek ihtimal o yüzden sizlere yetişemem, embriyolar dondurulacak eylül ortası gibi de transferimi olacağım 🙏🏻🙏🏻Haziranda başlayanlar 2 aylıkken yakalayacağım siziiii 🎉

Arkadaşlar iyi akşamlar size sorum var lütfen yardımcı olun
Aşı hakkım geldi mesela 21 mayısta randevu alsam 21 haziran ikinci doz olmam gerekiyor transferim 2 temmuz gibi tahmin ediyorum.
Yani tedavi için ilaç kullanırken aşı olabilirmiyim?
Yada şöyle sorayım aşıdan 10 gün sonra transfer olabilirmiyim
Cevaplarsanız çok sevinirim.
11mayıs doktoruma kontrole gidince sordum bu soruyu,bende iki aşımıda oldu,aşıdan sonra beklemek lazım mı,doktor gerek yok dedi

Haziranda başlıyoruz. Taze transfer olmayacağım ama çok yüksek ihtimal o yüzden sizlere yetişemem, embriyolar dondurulacak eylül ortası gibi de transferimi olacağım 🙏🏻🙏🏻Haziranda başlayanlar 2 aylıkken yakalayacağım siziiii 🎉
Hayırlı olsun canımmm Ayyy ne güzelll dedinnn yaaa Allahımmm inşallahhhhh 😍😍 bebek haberlerıylee şenlensınn buralarrr🐣🐣

İnşallahhhhh❤️❤️❤️❤️🤲

Haydi hayirli olsun insallah canim🙏🙏🙏🙏

Hayırlı olsun canımm😘 Kızlar transferlerimiz aynı zamana gelebılır🤣 kadınlarklubu partısı yaparız orda artık🥳. Rabbim hepımızın yuzunu güldürsün inşallahhh🐣🐣🐣🐣🐣
Tesekkur ederimmm😘 evet ya hepberaber denk gelicez galiba :) birbirimize destek oluruz insallah hepimize guzel evlatlar olur 🥰

Ne demek müsade tatbiki sorabilirsiniz arkadaşlarım hiç problem değil, bu bilgiler inanın çok değerli, zoladex problemden dolayı değil beni transfere hazırlamak için vurdular, gelecek reglim de yumurtam olmasın hormonlarım kontrol atında olsun diye, lucrin ile aynı görevde bir ilahayırlı ols
Evet cnm inşallah hayırlısıyla gıder döneriz😘 Minnoşum icin doktoru bugun iyiye gıdıyor demiş😍İnşallahhh
❤️❤️❤️❤️

Yolun açık olsun canım🙏❤️ Allah kucağına almayı nasib etsin🙏🙏 Bi şey sorucam kızlar hiç NGS düşündünüzmü. Zaza senin fikrin ne bu konuda?

Amin canım, inşallah hepimizin yüzü en kısa sürede güler 🙏🌷 gidince göreceksin her şey çok planlı ilerliyor, senden de güzel haberler bekliyoruz, kist vs gibi durumlarda ön tedavi artı diğer ilaçlarıda hazırlayıp veriyorlar, ben şu an 2 ilaç kullanıyorum artı daha sonra kullanacağım 1 torba ilaç daha verdiler, sanırım opuya kadar olan tüm ilaçlarım yanımda, şimdiden sana bol şans işiniz rast gitsin inşallah 🍀
Ellerine sağlıq canım ne güzel sen de her şeyi anlatmışsın. İnşaAllah hayırlısıyla transfer olub kucağına alırsın🙏❤️ Sizin NGS konusunda fikriniz ne?

Yolun açık olsun canım🙏❤️ Allah kucağına almayı nasib etsin🙏🙏 Bi şey sorucam kızlar hiç NGS düşündünüzmü. Zaza senin fikrin ne bu konuda?
Gülçiçek14 ben hep eskilerdede yazmıştım,genetik testler benim için embriyoya ilave zarar
En doğru ngs rahimdir
Kaliteli olmayanı atar

Ellerine sağlıq canım ne güzel sen de her şeyi anlatmışsın. İnşaAllah hayırlısıyla transfer olub kucağına alırsın🙏❤️ Sizin NGS konusunda fikriniz ne?
İnşallah canım🙏Biz ngs düşündük sordum Ukrayna’da çok pahallı tek embriyo 600 eu, hamilelik oluştuğunda bütün testleri yapmaya karar verdik, zazanın dediği gibi embriyoya zarar verme ihtimali de var, o riski de göze almaya korktuk açıkçası

Kizlar canlarim 19 mayis atatürk anma genclik ve spor bayraminiz kutlu olsun hepinize ben dun sporda belim agrimisti önemsememistim gece yarisi agridan duramadim tutuldu kizlar belim kipirdayamiyorum yatiyorum😫😫😫😫 rabbim bu agriyi kimsenin basina vermesin🙏🙏🙏 🙏🙏🙏🙏. Haziran basi kadin dogumda kontrolüm var benimde hic bir sorun cikmadan yaz ayinda gitmek istiyorum artik bende ya bazi sebeblerden gidemiyorum o beni cok yoruyor artik

Back