Gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin inşallahMerhaba herkese bugün testimi yaptım Allahıma binlerce kez şükürler olsun pozitif çıktıÖnce Rabbime sonra Dr. HİT e binlerce kez teşekkür ettim. Allah sırtını yere getirmesin onun bana konuştuğum en başta dedi tutacak merak etme diye dediği de oldu. Demekki gerçekten yumurtalarım kalitesizmiş ama olsun, çok şükür ki böyle bir tedavi şekli var. Hala rüyadayım sanki
Demi insanin ici kipir kipir oluyor vallahi boyle guzel haberler duydukca sayfamiz senleniyorrr gelsin bebisler hamis haberlerinin cogalmasidilegiyle vallahi ezanin suyu hurmetine rabbim herkesin yuzunu guldursun insallahh❤❤❤❤❤❤❤❤Tebriklerrrr
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bu güzel haberleri duydukça umut doluyorum çok seviniyorumm, darısı bekleyen herkese
Amiiinnnnn❤❤❤❤❤❤Gelıyorr pozitiflerr maşalllahhhhh bu sene hepımızın senesı olsun inşallahh
AmiiiiiinnnnnAyy gözünüz aydın olsunAllahım sag saglim yavrunu kucagına almayı nasip etsın inşallah cnm darısı hepımızeee kızlarr
Çok teşekkür ederim . Darısı sizlere olsun inşallahTebriklerrrr
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bu güzel haberleri duydukça umut doluyorum çok seviniyorumm, darısı bekleyen herkese
Aa bende idrar testi düşündümKanda baktırdım zaten 470 çıktı
ayyy harika haberrMerhaba herkese bugün testimi yaptım Allahıma binlerce kez şükürler olsun pozitif çıktıÖnce Rabbime sonra Dr. HİT e binlerce kez teşekkür ettim. Allah sırtını yere getirmesin onun bana konuştuğum en başta dedi tutacak merak etme diye dediği de oldu. Demekki gerçekten yumurtalarım kalitesizmiş ama olsun, çok şükür ki böyle bir tedavi şekli var. Hala rüyadayım sanki
Transferden sonraki süreçte çok mu hareketsiz kaldınız? Uzun süre hareketsiz kaldıysanız ondan şişmiş olabilirBacaklarım şişti ya normal mi acaba bu
Bluemoon78 kuzum kieve vardınmıSağol canım, dönünce bütün gelişmeleri yazıcam
Canim döndugumde yazarim demistiBluemoon78 kuzum kieve vardınmı
Benden sonra her halde ikinci giden sensin
Kuzum meraktan çatladık
Senden haber yok
valla bende merakla bekliyorum B Bluemoon78Bluemoon78 kuzum kieve vardınmı
Benden sonra her halde ikinci giden sensin
Kuzum meraktan çatladık
Senden haber yok
Ah ne guzel bir haberMerhaba herkese bugün testimi yaptım Allahıma binlerce kez şükürler olsun pozitif çıktıÖnce Rabbime sonra Dr. HİT e binlerce kez teşekkür ettim. Allah sırtını yere getirmesin onun bana konuştuğum en başta dedi tutacak merak etme diye dediği de oldu. Demekki gerçekten yumurtalarım kalitesizmiş ama olsun, çok şükür ki böyle bir tedavi şekli var. Hala rüyadayım sanki
Evet aslında fazla dolaşmadımTransferden sonraki süreçte çok mu hareketsiz kaldınız? Uzun süre hareketsiz kaldıysanız ondan şişmiş olabilir
Hayırlı olsun Allah tamamina erdirsin insallah yaşınızı sorsam mahsuru yoksa yumurta donasyonumu sizinkiMerhaba herkese bugün testimi yaptım Allahıma binlerce kez şükürler olsun pozitif çıktıÖnce Rabbime sonra Dr. HİT e binlerce kez teşekkür ettim. Allah sırtını yere getirmesin onun bana konuştuğum en başta dedi tutacak merak etme diye dediği de oldu. Demekki gerçekten yumurtalarım kalitesizmiş ama olsun, çok şükür ki böyle bir tedavi şekli var. Hala rüyadayım sanki
Çok teşekkür ederim isteyen herkesinki olsun.Hayırlı olsun Allah tamamina erdirsin insallah yaşınızı sorsam mahsuru yoksa yumurta donasyonumu sizinki
Ohh çok şükür İnşaAllah daha da iyi olucakSaol cnm , biraz ıyıye gıdıyormuş. Minicik bedenıyle savasıyor teyzesının canııAllahım sag saglim kavustursun inşallah annesıne babasına
ÖylemiCanim döndugumde yazarim demisti
Elf3410 senin kendi blastların kalitesini hatırlıyormusun?Çok teşekkür ederim isteyen herkesinki olsun.yaşım 30. 5 senedir 5 kere tüp bebek denedik hep blast oldu ama tutmadı. Donasyonda ilk seferde tuttu çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?