Gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin inşallah

Tebriklerrrr
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bu güzel haberleri duydukça umut doluyorum çok seviniyorumm, darısı bekleyen herkese
Demi insanin ici kipir kipir oluyor vallahi boyle guzel haberler duydukca sayfamiz senleniyorrr gelsin bebisler hamis haberlerinin cogalmasidilegiyle vallahi ezanin suyu hurmetine rabbim herkesin yuzunu guldursun insallahh❤❤❤❤❤❤❤❤

Darısı hepinizin başına olsun inşallah. Uzun ve zorlu bir yoldu çok şükür ışığı gördük. İyi bir embriyo belirliyor zaten hamileliği. Daha önce benim gibi defalarca kendi yum. deneyipte pozitif olmayan arkadaşlarım hiç üzülmeyin ve bedeninize sağlıksız bir embriyoyu kabul etmediği için teşekkür edin. Ben öyle yaptım. Bence donasyonlarınız tutacak arkadaşlarım

ayyy harika haberrcok cok tebrikederim.tam bayram olmustur
insallah sağlıkla ilerlesin,doğsun,büyüsün..

Ah ne guzel bir haber sag salim kucaginiza alin bizim yerimize de derin bir oh cekin.

Hayırlı olsun Allah tamamina erdirsin insallah yaşınızı sorsam mahsuru yoksa yumurta donasyonumu sizinki

Çok teşekkür ederim isteyen herkesinki olsun. yaşım 30. 5 senedir 5 kere tüp bebek denedik hep blast oldu ama tutmadı. Donasyonda ilk seferde tuttu çok şükür
Elf3410 senin kendi blastların kalitesini hatırlıyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…