• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba herkese bugün testimi yaptım Allahıma binlerce kez şükürler olsun pozitif çıktı 🥰🥰 Önce Rabbime sonra Dr. HİT e binlerce kez teşekkür ettim. Allah sırtını yere getirmesin onun bana konuştuğum en başta dedi tutacak merak etme diye dediği de oldu. Demekki gerçekten yumurtalarım kalitesizmiş ama olsun, çok şükür ki böyle bir tedavi şekli var. Hala rüyadayım sanki
Gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin inşallah

Tebriklerrrr 🥰🥰🥰
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Bu güzel haberleri duydukça umut doluyorum çok seviniyorumm, darısı bekleyen herkese ☺️☺️☺️
Demi insanin ici kipir kipir oluyor vallahi boyle guzel haberler duydukca sayfamiz senleniyorrr gelsin bebisler hamis haberlerinin cogalmasidilegiyle vallahi ezanin suyu hurmetine rabbim herkesin yuzunu guldursun insallahh❤❤❤❤❤❤❤❤🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Darısı hepinizin başına olsun inşallah. Uzun ve zorlu bir yoldu çok şükür ışığı gördük. İyi bir embriyo belirliyor zaten hamileliği. Daha önce benim gibi defalarca kendi yum. deneyipte pozitif olmayan arkadaşlarım hiç üzülmeyin ve bedeninize sağlıksız bir embriyoyu kabul etmediği için teşekkür edin. Ben öyle yaptım. Bence donasyonlarınız tutacak arkadaşlarım

Merhaba herkese bugün testimi yaptım Allahıma binlerce kez şükürler olsun pozitif çıktı 🥰🥰 Önce Rabbime sonra Dr. HİT e binlerce kez teşekkür ettim. Allah sırtını yere getirmesin onun bana konuştuğum en başta dedi tutacak merak etme diye dediği de oldu. Demekki gerçekten yumurtalarım kalitesizmiş ama olsun, çok şükür ki böyle bir tedavi şekli var. Hala rüyadayım sanki
ayyy harika haberr🤩cok cok tebrikederim.tam bayram olmustur🍭💃
insallah sağlıkla ilerlesin,doğsun,büyüsün..🧿🤲

Ah ne guzel bir haber🥰 sag salim kucaginiza alin 💗 bizim yerimize de derin bir oh cekin.

Hayırlı olsun Allah tamamina erdirsin insallah yaşınızı sorsam mahsuru yoksa yumurta donasyonumu sizinki

Çok teşekkür ederim isteyen herkesinki olsun.🥰 yaşım 30. 5 senedir 5 kere tüp bebek denedik hep blast oldu ama tutmadı. Donasyonda ilk seferde tuttu çok şükür
Elf3410 senin kendi blastların kalitesini hatırlıyormusun?

Back